reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iśku Zoska ma gdzieś zabawki FP typu uczniniaczki, garnuszki, jakieś sortery, uczone słuchaweczki itp. Nudzą ja szybko te zabawki, lubi figurki, klocki drewniane z duplo to tylko ludziki i nr 1 to ksiązeczki i piłki

reklama
Przyszły dziś ubranka z aukcji o której Wam pisałam - bardzo fajne. Kurteczka jest bardzo cieplutka, będzie na zime jak znalazł, bezrekawnik też, biała sukienka idealna na wesele :-)

dziewczyny ja tylko na chwilke... jakby ktoras z Was wiedziala czy rozni sie Jogger Micro City od Mini City to dajcie znac :) widzialam dzis ktorys z nich i byl super... :D

agniesia pewnie widzialaś city mini - bardzo fajny jest i widziałam na allegro już dostępne w Polsce, nie trzeba sprowadzać np ze Stanów. To głupie, ale ja bym go chciała mieć :-D

dzieki ivaz :)

Eve tak widzialam Mini ale ogolnie bylabym za Micro bo jest lzejszy, choc Mini rzeczywiscie ma w sobie cos co sprawia ze Micro wizualnie mi sie nie podoba :D jak zobaczylam siedzisko, to myslalam ze sie sama w nim spac poloze jest taaakie duze :szok: w sklepie bylo mnostwo wozkow i zaden nie mial takiego :-p

Agnesia tak w Bobolandzie i byłam w szoku bo na allegro najtaniej 17,80 plus przesyłka a w hurtowni 15,30 :tak:
Ivaz ale ten wodny świat super:-)
My ostatnio dostaliśmy strasznie dużo zabawek :szok::szok::szok:połowe musiałam schować bo tutaj mam małe mieszkanko ale w No będzie miała Marti raj:tak:
Przyszedł organizer do wózka i jest rewelacyjny :-)

Eve,Ivaz,Isku-swietne zakupy

Ten wodny raj fajny na balkon czy dzialke:)
Julicie na dzialce zawiesilismy dzieciecego kosza i gramy w koszykowke:)))
Doroslego tez mamy ale dorosli maja lenia i nikomu sie nie chce w te upaly:p

Pisalyscie o ubrankach zimowych-teraz jest b.tanio

jeden kobinezon kupilam za 40 zl z wysylka ostatnio a drugi wczesniej,bodajze w kwietniu sam zlozylam sobie kurtke reserved i spodnie kappahl-za 51 zl calosc z wysylka czyli za 91 zl mam 2 fajne kombinezony dl Julity.Ona ma strasznie duzo ubtan,pisalam chyba ze ostatnio sprzedalam ponad 90 szt jej ubran ( i ponad 100 swoich :p)?
Poza 2 kombinezonami,ma na jesien 2 plaszczyki (zolty i czerwony) oraz 2 kurtki (rozowa i zielona).Mysle czy by czegos nie opchnac-po co jej tyle tego:/
Chyba wystawie te zielona.Kozaczki tez juz ma oraz ocieplane buciki na snieg.
Buciki wstawie kiedy indziej.A te superowe traperki bartek sa juz za male,musze je wystawic.Nic dziwnego bo sa 21.Kozaczki kupilam 23,mam nadzieje ze nie beda male.
A jesli chodzi o reserved to sama kurtka kosztuje sporo wiec teraz jest naprawde tanio.

I jeszcze "b.droga" kurteczka letnia:

ADAMS letnia kurteczka cienka na bawełnie 86 (1139423316) - Aukcje internetowe Allegro

A ciuszki te sportowe juz pokazywalam?

GEORGE i inne __ PIĘĆ super BLUZ 86 cm dla NIEJ (1145797249) - Aukcje internetowe Allegro
LONSDALE __ TRZY pary DRESÓW na 86 cm dla NIEJ (1131948699) - Aukcje internetowe Allegro

Ja tak tylko zakupowo bo co mam pisac.U nas bez zmian,ciagle jestesmy w rozjazdach,ale noclegi glownie w domu.Z babcia nie lepiej :( 5-tego wozka nie kupilam;) wiec ciagle to samo u nas.Dzis jade spotkac sie z kolezanka ale ogolnie humor mam taki sobie przez te babcie wiec glownie spedzam z juli i mezem czas.A chlopa mam ze zlota.Po przyjezdzie znad morza nie klocimy sie-dacie wiare?:-DBuziaki i milego weekendu :*

wozka o jakim mowicie nie znam,ale jak 3 kolowy to sie nie wypowiadam bo ja tak srednio;)

Załączniki

• komb1.jpg
    komb1.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 32
  • komb2.jpg
    komb2.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 31
  • k1.jpg
    k1.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 32
  • k2.jpg
    k2.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnio edytowane przez moderatora:
maniulka dzieki, 15zl za dobre body to naprawde fajna cena :) a na dlugi rekaw musze i tak kupic i tak :)

oj ja tez musze zaczac sprzedawac Kuby ubrania, mialam je zostawiac... ale nie sadzilam ze az tyle ich bedzie, caly strych matce zawale ;p zostawie sobie tylko te, z ktorymi nie moge sie rozstac, a reszte sprzedam, bo po ostatnich zakupach to jeszcze jeden pokoj z szafami by mi sie przydal, a jak zaczne kupowac kombinezony i zimowe rzeczy to w domu nie bedzie nic poza ubraniami :D

reklama
Sara - zaszalałaś, ale kolekcja. Moje zakupy przy twoich to pikuś. Nie mamy jeszcze kombinezonu na zimę, jedynie ciepłą kurtkę. Myślę ze może takie spodnie na szelkach kupię na śnieg. miala w zesła zime i one świetnie się sprawdziły bo po krzyżu nie wiało:tak: Co do trójkołowca tego akurat to zapewniem Cię, że niejeden 4 kołowy bije na ęłb na szyję :-)

Do góry