Eve,Ivaz,Isku-swietne zakupy
Ten wodny raj fajny na balkon czy dzialke
Julicie na dzialce zawiesilismy dzieciecego kosza i gramy w koszykowke
))
Doroslego tez mamy ale dorosli maja lenia i nikomu sie nie chce w te upaly
Pisalyscie o ubrankach zimowych-teraz jest b.tanio
jeden kobinezon kupilam za 40 zl z wysylka ostatnio a drugi wczesniej,bodajze w kwietniu sam zlozylam sobie kurtke reserved i spodnie kappahl-za 51 zl calosc z wysylka czyli za 91 zl mam 2 fajne kombinezony dl Julity.Ona ma strasznie duzo ubtan,pisalam chyba ze ostatnio sprzedalam ponad 90 szt jej ubran ( i ponad 100 swoich
)?
Poza 2 kombinezonami,ma na jesien 2 plaszczyki (zolty i czerwony) oraz 2 kurtki (rozowa i zielona).Mysle czy by czegos nie opchnac-po co jej tyle tego:/
Chyba wystawie te zielona.Kozaczki tez juz ma oraz ocieplane buciki na snieg.
Buciki wstawie kiedy indziej.A te superowe traperki bartek sa juz za male,musze je wystawic.Nic dziwnego bo sa 21.Kozaczki kupilam 23,mam nadzieje ze nie beda male.
A jesli chodzi o reserved to sama kurtka kosztuje sporo wiec teraz jest naprawde tanio.
I jeszcze "b.droga" kurteczka letnia:
ADAMS letnia kurteczka cienka na bawełnie 86 (1139423316) - Aukcje internetowe Allegro
A ciuszki te sportowe juz pokazywalam?
GEORGE i inne __ PIĘĆ super BLUZ 86 cm dla NIEJ (1145797249) - Aukcje internetowe Allegro
LONSDALE __ TRZY pary DRESÓW na 86 cm dla NIEJ (1131948699) - Aukcje internetowe Allegro
Ja tak tylko zakupowo bo co mam pisac.U nas bez zmian,ciagle jestesmy w rozjazdach,ale noclegi glownie w domu.Z babcia nie lepiej
5-tego wozka nie kupilam
wiec ciagle to samo u nas.Dzis jade spotkac sie z kolezanka ale ogolnie humor mam taki sobie przez te babcie wiec glownie spedzam z juli i mezem czas.A chlopa mam ze zlota.Po przyjezdzie znad morza nie klocimy sie-dacie wiare?
Buziaki i milego weekendu :*
wozka o jakim mowicie nie znam,ale jak 3 kolowy to sie nie wypowiadam bo ja tak srednio