reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Przyda się, bo chcemy zabrać Adę na wesele (31 lipca), a nie mam żadnej w tym typie.
Ubrania chciałam już takie jesienno - zimowo - wiosenne, bo inne mam :-)

Iśku zgadzam się z Tobą. To samo jest w sklepach :wściekła/y: Wszystko śliczne ale na dziewczynki. I w ogóle większy wybór jest.

Eve sukienka na wesele jak znalazł :-) Ślicznie będzie Adusia wyglądac :-)

Eve super ciuszki:tak:
Ja jeszcze nie robiłam aukcji z ciuszkami po Marti,ciągle nie wiem jak to zrobić zeby było więcej zdjęć niż 8 no i wydaje mi się że jak było chłodniej to lepiej wszystko szło za większa kase

Maniulka mój m jak robił mi aukcje z ubraniami to wykupował coś na fotosiku i wtedy wstawial b.dużo zdjęc.Dla mnie było to za trudne żebym sama do tego doszła :-).Ponoć można też jakoś inaczej za darmo ale nie mogliśmy do tego dojść jak.

Ale wczoraj byłam zła.Kupiłam Julce w smyku tornister hello kitty,do tego torbe,piórnik,i parę innych rzeczy.W domu z ciekawości sprawdziłam na allegro i okazało sie ze to wszystko też jest i to sporo taniej,Na allegro razem z opłatą za przesyłkę wyszłoby mi ok 80 zl taniej:wściekła/y:

Maniulka wiem że smyk jest drogi ale myślałam że nigdzie nie dostanę takiej ładnej serii hello kitty.A nie miałam jak sprawdzić na allegro,bo musiałabym wrócić do domu do komp. Teraz to chyba już nic nie kupie bez wcześniejszego sprawdzenia.

reklama
Pewnie da sie to oddać ale kupowałam w smyku ,który mam dość daleko od domu i jak teraz policze jeszcze dojazd tam i powrót to mój m stwierdził żebyśmy już sobie odpuścili.Poza tym Julka np.torebkę to już wczoraj nosiła( oderwane metki) więc i tak wszystkiego by nie przyjeli.

Do góry