reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Fajne zakupy:-)
a ja dzisiaj zakupiłam bodziaki na długi rękaw cartersa(fajnie ze nie zamówiłam wcześniej z allegro bo w naszej hurtowni taniej:-p)kupiłam też rajstopki 5 par i 3 pary skarpetek i bidon,nie chwaliłam się jeszcze ze mała nauczyła się pić przez słomkę :tak:wcześniej kupiliśmy jeden bidon a dzisiaj dokupiłam drugi w razie "W":-)

Przeglądnęłam Marysi zimowe kurtki i ma jeden kombinezon i 3 kurtki.Kupowałam na koniec zimy dużo taniej na allegro.Z jednej strony to dobrze że ma a z drugiej tak by sie chcialo coś fajnego kupić :tak:

wszystkie zakupy swietne, ja jeszcze nie myslalam o zimie ;p ale jak worce do domu to chyba zaczne, bo widac ceny sa na razie baaardzo niskie ;]

maniulka ja na fotosiku mam konto i tam wrzucam swoje fotki, a pozniej kopjuje ardes zdjec i wrzucam w html na allegro... nie wiem jak to wytlumaczyc ;p a mowisz o tej hurtowni na struga? boboland? tam maja body cartersa, bylam tam milion razy i zawsze zapominam sprawdzic ;p a i tak musze tam jechac na zakupy ;]

ja tez kupilam Kubie mase ubranek, ale nawet nie moge wrzucic fotek, bo moj aparat zepsuty a dziadek swoj zabral, bo mu w pracy potrzebny :/ chyba musze kupic nowy jak najszybciej... tu wszedzie sa teraz wyprzedaze w nexcie w h&mie, wszedzie wszedzie ;p choc bardziej rzeczy letnich i wiosennych, ale zawsze mozna kupic cos na nastepna wiosne ;p

reklama
U mnie jest jakaś plaga małych muszek.Nie mozna wyjść z domu ani otworzyć okna bo wszedzie wlatuja,do oczu , do buzi,normalnie szok.A gorąco tak że wytrzymac nie można.

Do góry