reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a my jeszcze mamy 3 foteliki samochodowe, jeden tu w anglii byl potrzebny, ale to nabylismy uzywany i dwa w polsce mamy jeden u siebie w aucie drugi u mojej mamy, bo faktem jest ze przekladanie fotelika co kilka dni to ciezka praca ;]

ja chyba w niedziele znow wybiore sie na zakupy ubrankowe ;p moze znajde H&M bo Nexta to juz mam oblukanego

dziewczyny jak wiecie to powiedzcie mi gdzie dokladnie w Szczecinie jest Clarks? :)

reklama
Cofam wade inglesiny z opisu wczesniej ze buda nie jest "na zime",ze sie slabo naciaga.Cos tam wisialo przy niej i sa jakies 2 ekspresy,zaczleam tam grzebac i sie okazalo ze buda naciaga sie prawie do palaka:tak:zalaczylam foto.Mialam niezlego farta bo na necie czytalam ze tylko niektore inglesiny espresso tak maja i sie okazalo ze taka wlasnie trafilam:rofl2:ciekawe czy wiedzial o tym sam sprzedawca,bo nie wspomnial na aukcji;)Ale skubana amortyzacje ma niesamowita i jezdzi bezszelestnie.waska dosyc jest to fakt ale bez przesady,to calkiem spory wozek w porownaniu np do coneco joker bo taki w piaskownicy przylukalam.Inglesina to kobyla przy nim,chociaz minimalnie ale jednak wezsza np.od cybexa.

Agniesia-ja tez uwazam ze im dzieci wieksze tym wozki powinny byc mniejsze.9 kg to sporo,ja po wozku 14-16 kg zalezy czy wersja z gondola czy spacerowa) mam taki uraz ze bralabym nawet wozek o wadze 5-7 kg jesli bylaby taka mozliwosc.Teraz zreszta kupilysmy z mama oba do max 8 kg.Ale zrob ja uwazasz,pamietaj ze slaba strona cybexow mimo ich (wg mnie) bajeranckiego wygladu,lekkiego prowadzenia itp. sa kolka-one troche klekocza jak sa wieksze nierownosci.W wielu innych spacerowkach tez klekocza ale zanim kupisz ostrzegam Cie po prostu,nie kupuj w ciemno,obejrz na zywo,przejedz sie na dworze.

ja na sierpien robie sobie szlaban z zakupami ale i tak wyjezdzam na wies.

Domi-super zakupy,morelowe odcienie teraz sa w modzie:)
wszystkie proobilyscie udane zakupy a ty maniulko zaszalas na maksa:)))

Załączniki

• inglesinka.jpg
    inglesinka.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sara no budka rzeczywscie ladnie sie naciaga :)

Isku a te leginsy to pod spodnie? ja w tym roku nie planuje juz zakladac malemu zima nic pod spodnie ;] ewentualnie na sanki lub tarzanie sie po sniegu :)

Iwona gdzies jest :) sama nigdy nie bylam, ale sa chyba ze dwa sklepy gdzie mozna kupic buty clarks'a ;]

Ostatnia edycja:
Wow dziewczyny ale szalejecie z zakupami:szok: widze ze wiekszosc z Was ma po kilka wózków, to ja przy Was niedzisiejsza jestem:-D my mamy od poczatku x-landera xa i nic wiecej. Ogólnie zadowolona jestem, duzy, wygodny itp. do auta sie miesci, co prawda ciezki ale nie nosze, w nocy stoi na dole na klatce i jest git. Myslimy leciec gdzies na wakacje moze we wrzesniu i wtedy pewnie bede zmuszona cos kupic ale to mysle ze taka mala jak najlzejsza parasoleczke tylko na wyjazd, na jesieni znow wskoczymy w nasz wysłuzony xlander o ile dotrzyma bo Nadia go strasznie demoluje ostatnio:zawstydzona/y:

reklama
Do góry