reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

maniulka teraz widać, ale świetny ten stolik!! naprawdę!! :tak::-):-):-) a ten fotel też mi się podoba - Marti ma w nim spać teraz? fajny bo jak się sturla to jest nisko :tak:

reklama
Kupiłam Goi buciki skórzana NIE RÓŻOWE za 40 zł, ale nie wiem czy nie są za duże to rozm 23. Rozmiar 22 był taki na styk, a się powinno ciut większe kupować i już nie wiem sama, oceńcie ....

Magdalenko śliczne buciki bez zadnych pierdół kwiateczków i motylkow i tego typu ozdobników ja lubię takie i kolor fajny
Co do okularów to reż myślałam, nawet mierzyłam ZOsce i te na gumke i normalne ale niestety sciąga nawet minuty w nich nie wytrzymała, spróbuje za jakies dwa tygodnie jej zamierzyć może bedzie lepiej

Tez przymierzałam Marti okularki i zwykłe i na gumce ściąga od razu,a tutaj najbardziej potrzebne nam sa wiosną kiedy słońce nisko,w górach leży śnieg oślepia bardzo.
magdalenka sliczne sandałki,martynka w swoich tez ma miej więcej w tym samym miejscu paluszki:tak:

Fajnie, że wam się podobają buciki.
Ale przyznam, że tyle co się naszukałam, już myślałam, że nie kupię, weszłam do ostatniego sklepu i były :-):-) Mierzyłam je Gosi na śpiocha. Siostra chciała wysiąść identyczne dla swojej Klaudii ale ona ma taka malutką nóżkę, a nie było rozmiaru 19 ;-)

Maniulka to fajnie, że Martynka ma w podobnym miejscu paluszki, bo rozm. 22 był na styk, a jej tak szybko ta noga rośnie (w lutym nosiła jeszcze 20)

Ivaz ja tez lubię rzeczy bez udziwnień, wkurza mnie, że wszystkie buty i kapelutki dla dziewczynek są
a) różowe
b) białe
c) różowo-białe
d) czasem się trafi coś zielonego czy kremowego

I wszędzie są kwiatuszki albo motylki, a te butki sa właśnie takie proste i żółciutkie. Idealne.

magdalenka buciki świetne, właśnie takich szukam dla Kuby ale nigdzie nie ma takich zwykłych :/ a Gosia ma dużą nóżkę, ja Kubie nadal kupuję 21 :)

magdalenka buciki świetne, właśnie takich szukam dla Kuby ale nigdzie nie ma takich zwykłych :/ a Gosia ma dużą nóżkę, ja Kubie nadal kupuję 21 :)

Agnesiaa, spróbuj poszukać butków firmy Mrugała lub Antylopa, jak dobrze pamiętam to Mrugała nie zdobi na siłę bucików i podobnie ANtylopa, przynajmniej te co ja oglądałam. My mamy ANtylopę i mamy na końcu rzepów po jednym drewnianym przyszytym serduszku, ale można je odpruć :) ale zaznaczam, ze buciki tych firmy kosztują ok 100 zł

Magdalenko, Jeśli chodzi o okulary p/słoneczne to my mamy, zakupiliśmy już dawno temu, ale nasza córeczka po chwili "noszenia" je ściąga, podejrzewam, że większość dzieci będzie próbować je ściągać. Jak będziesz oglądać okulary to zwróć uwagę na 2 rzeczy, po pierwsze, aby były atestowane dla dzieci i miały odpowiedni filtr, aby krzywdy nie zrobić oraz, aby gumka była regulowana i nie za ciasna, bo jak będzie gumka piła, to na pewno dzieciom nie będzie wygodnie. My mamy taką gumkę "gąbczastą", nasze kosztowały ok 30 zł

reklama
Gosia super te sandałki :tak: mój mały też ma za duże sandały bo je dostał bez mierzenia, a z tymi rozmiarami jest tak różnie bo właśnie ma te sandały nr 21 i są za duże. Tak czy inaczej trzeba ciągle mierzyć

Do góry