reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ivaz faktycznie kolorki śliczne ma wózeczek :tak:
Marlena mam nadzieje ze się ucieszy do tego jeszcze dostanie odkrywczy domek,a wszystkie zabawki takie na które jest już za duża zabieram dl Pl i na sprzedaż:-p

dziewczyny własnie dzwoniła do mnie tesciowa, ze Zoska nie schodzi z wózka, tak jej sie podoba, zjadła w nim sniadanie,na kolanach trzyma miski i kaze się wozić , siedzi w nim od godziny, może w końcu trafiłam w jej gust wózkowy

Ivaz hahaha, ale jej dogodziłaś wózkiem za 90 zł :-D:-D:-D:-D:-D
trzeba było od razu taki brać, u was nie sprawdziło, się powiedzenie do 3 razy sztuk - u was sztuk musiało byc widocznie 4 :-D:-D:-D:-D

ivaz ale się uśmiałam z Zosi :-)
maniulka świetne zabawki, ta rybka z klockami - kształtami jest extra, moja siostra ma taką :tak:

reklama
Wczoraj zaliczylismy pierwszy spacerek nowym wózkiem i az trudno uwierzyc Zoska cały spacer w nim przesiedziała i nawet usnęła, musze przyznac ze wózek jest świetny, bardzo wygodny, lekko sie prowadzi, zwrotny, młodej dobrze sie w nim siedzi bo on jest bardziej taki krzesełkowy, oparcie ma w pionie, nóżki sobie kładzie na ten gumowy podnóżek i sobie siedzi. Chyba ta pozycja jej bardziej odpowiada, tj woli jak ma nóżki spuszczone niz jak jej leżą. Tesciówka tez zadowolona bo wózeczek jest jak piórka i bez problemu wniesie wózek i Zoskę na 2 piętro.

Do góry