reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ostatnia edycja:
reklama
Po tych zakupach parasolkowych ivaz i Iwony sama zaczęłam szukać wózków, ten wydaje mi się extra, za ile byście kupiły używany? Daly byście więcej niż pół ceny? oczywiście pytam hipotetycznie
Silver Cross Fizz

MR to teraz dzieciaki mają co robić :tak:a czy u was jest moda na trampoliny????tutaj chyba w każdym domu gdzie są dzieci,trampolina musi być :-p
Agnesia bardzo podobają mi się te sandałki zakryte :tak:
Iśku oj co do wózeczka nie pomogę,ale pewnie Ivaz coś napisze :tak:

edit zapomniałam napisac że kupiłam małej drewniane klocki i super się bawi a najbardziej cieszy mnie że i barciszek do zabawy dołącza bo takiemi klockami to fajnie się pobawić:)

Ostatnia edycja:
agnesiaa fajne sandałki, zakrtye też mnie się podobają

Iśku super wózek i wygląda na leciutki

maniulka widzisz jak zajęłaś Martynkę i to jeszcze syna kto by pomyślał że klocki a tyle mogą :-D :-D

MR fajowe te gazeboo

dziewczyny wózki super, a najważniejsze ze lekkie, ja czuję różnice między maclarenami tego mniejszego, lżejszego duzo lżej się prowdzi, kazdy kg mniej tym lepij.
MR, ale twoim dzieciakom fajnie, swietne królestwo im stworzyłaś, zazdroszczę
Maniulka u nas klocki tez na razie są hitem bardzo lubi burzyć wieże, którą jej Oskar zbuduję, lego tez lubi, co prawda nie umie jeszcze nic zbudować ale połączy juz klocki ze sobą.

MR świetne te namioty :tak:
ivaz właśnie ta waga wózka mi się podoba:tak:
maniulka mój też uwielbia drewniane klocki - dostał dwa pudelka na roczek, jak na razie uwielbia pchać je do buzi więc chowam je dość często, niestety nie ma kto mu budować wież do burzenia ;-)

dziewczyny chciałam wam powiedziec ze zaczęły sie wyprzedaze w H&M na letnia kolekcję, nie wszystko jest przecenione ale cos można wybrac, np te spodenki ogrodniczki których wklejałam zdjecie nie tak dawno kosztuja 30zł, a ja za nie zpałaciłam 49zł, sporo jest t-shirtów za 10zł i bluzeczek cienkich z długim rekawem 10-20zł, dla chłopców dzinsy 20zł i koszule tez po 20zł, sa pizamki za 20zł, bodziaki jednkolorowe po 10zł
Patrzyłam coś na jesień, kurtki, bluzy, ale nic ciekawego nie było

reklama
Do góry