reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
maniulka - fajne te bodziaki :-)
i duży wybór, ja bym pewnie wybierała z niebiskimi dodatkami, bo lubię niebieski, ale te np. pomarańczowe z rękawkiem w drobne brązowe paski sa fajne, albo te w drobniutkie niebiesko pomarańczowe paski też fajne
sprawdź bardziej do czego ci będa pasowały - jakie masz spodenki czy spódniczki, bo taki bodziak z długim rękawem można nosić nawet zamiast bluzeczki

ja ostatnio przyszalałam jak byłam w madrycie - poszłam z koleżnaka do takiego ogromniastego outletu, a tam były różne tanie rzeczy, wszystko co akurat wybrałam to było z early days, poza tym ze 3x więcej było rzeczy dla dziewczynek niż chłopców
np. bluzeczki był po 1 lub 1,5 euro, spodenki bawełniane krótkie też,
kupiłam 3 zestawy bluzeczka+spodenki, spodenki krótkie 2 pary, 1 spodenki długie dżinsowe za 4 euro...
tylko że w sumie wydałam tak prawie 300zł i to boli :-D
ale sobie tez kupiła 2 pary spodni rybaczek, sukienkę, mężowi spodenki krótkie
także wyszłam z siatami :-D

Domi udane zakupy:) Obkupiłaś całą rodzinkę:)

Maniulka też ostatnio oglądałam te bodziaki i zamówię właśnie z tej strony. Mają tam sporo ślicznych wzorków. Carters ma rewelacyjną jakość, zgadzam się:)

To prawda carters ma rewelacyjne te bodziaki,musze dzisiaj siąść i zamówić na pewno będą te rózowe z brązowymi słonikami,żabka na zółwiu,te pierwsze z bufkami,i chyba te białe z rózowymi rękawkami i napisem kocham mamę-albo glizda:tak:
a to moje wczorajsze zakupy,doczekałam się przecen w H&M ale jeszcze nie na wszystko *H&M* _SUKIENKA _TUNIKA _pomar _ 80 _ WYPRZ (1084845032) - Aukcje internetowe Allegro
H&M 2010 LEGGINSY RYBACZKI Z KOKARDKĄ 80 (1078198742) - Aukcje internetowe Allegro
H&M KAPELUSIK BIAŁY Z HAFTEM na lato 104/116 (1074865031) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze jedne leginsy ale nie mogę ich znaleźć:-)

Jeszcze kupiłam mojej chrzesnicy opaskę,błyszczyk i kosmetyczkę z hello kitti za wszystko dałam coś około 10 zł

Maniulka świetne zaukpy, a leginsy tez takie mamy, (4 kolory), Magdalenka tez bo jej kupowałam i wysyłałam, tez ostatnio byłam w HM ale wszystkie rzeczy które mi sie podobały i były na wyprzedaży to Zośka juz ma i nic nie kupiłam. Kapelusika takiego u nas nie widziałam a boski jest

Co myślicie o tym kolorku HB*MACLAREN QUEST MOD SZARO POMARANCZOWY (1063294267) - Aukcje internetowe Allegro
mac.jpgwkładka.jpg
tylko wkładka inna.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry