reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ivaz a w poprzednim mc nie mogła Zosia nóżek trzymać na tej podstawce? na żywo nie porównywałam tych wózków, ale chyba nie wiele się różnią? Zosia wybredna już od początku ;p wie czego chce dziewczyna :)

agnesiaa tamten maclaren to naprawde bardzo duzo parasolka jest wyższy, cięższy, ma głębsze siedzisko, nóżki jej zwisały jak schowałam podnóżek i niedostawała jeszcze stopami do tego gumoweg, który jest miedzy przednimi kołami a w tym małym stawia sobie nózki na tym gumowym podnóżku, bo on nie ma tego wysuwanego podnóżka i jest sporo niższy, wg mnie tamten dla dziecka jest duzo bardziej komfortowy bo rozkłada się na płasko, jest bardzie osłonięty, ma olbrzymia bude z filtrami UV, regulowany podnóżek, ale wg mojego dziecko mały jej bardziej przypadł go gustu, a jezeli chodzi o prowadzenie to mi się lżej prowadzi ten mniejszy wózek, ale to logiczne bo wózek jest sporo lżejszy

Zoska po raz kolejny pokazała że jest niesamowita:-Dkto by się spodziewał że jej się wózeczek spodoba :-D
a teraz wstawię obiecane zdjęcia
Stoliczek zabaw taki na balkon
Fotelik Martynkowy
I wczorajsze zakupy,kurteczka przeciwdeszczowa i płaszczyk była fajna przecena więc kupiłam :-pmąz oczywiscie mówił a po co,ona tyle ma e tam chłopy sie nie znają,szkoda tylko ze w zasadzie nie kupilismy tego co chcielismy wszędzie szukamy takiej sztucznej trawy na balkon ale w tym Burakowie czyt.Norwegi chyba nie wiedza co to jest a chciałam położyć na balkon bo patrzec nie mogę na ten beton

Ostatnia edycja:
Maniulka a powiedz gdzie kupiłaś ten stoliczek ja tez taki chce, fotel tez super ale pewnie niedostępny w Polszy, własnie czegos takiego szukam???
Płaszczyk boski!!!!

Ivaz no tak wszystko kupione tu,stoliczke tez mi bardzo się spodobał zwłaszcza że tutaj nie mam ogródka,jest plac zabaw ale kawałek drogi i niema tam piasku tylko żwir,ten piasek mąz wczoraj przywiózł z plaży,bo tu dostac piasek to wielka sztuka.Ivaz w zestawie były jeszcze zabawki łopatka,grabki,konewka,młynek,dwie foremki,sitko,wiadereczko,jak już pisałam wczesniej mozna do jednej przegrody wlać wodę a w zasadzie do dwóch mają odpływ,fajne nie duże dałam za to 250nok czyli około 125 zł a fotelik z Jyska.
Płaszczyk jest na 86 Marti nosi 74-80 w sumie już bardziej 80 myslę że na cieplejsze jesienne dni będzie juz na nią dobry :tak:

reklama
Do góry