reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Agnesia ja tez uważam że te trampki nadawały by się dla chłopaka,no chyba że podobają ci się różowe :-D
Ivaz faktycznie maleńki ten wózek,piszesz ze dla tesciów tzn.że Zosia jak idzie na spacer z tesciowa to w wózku czy jak,czy tylko tobie robi sceny i wózka niet

reklama
maniulka u nas wyglada to tak, że babcia przychodzi do nas o 6.30 rano, my wychodzimy do pracy, ok 10 babcia zbaiera młodą i ida na piechotę do babci, która mieszka od nas ok 1 km, potem od babci chodzą do parku który jest w odległości ok 300m i jak wracaja to juz trzeba mała troche ponieść bo zaczyna się męczyć i dlatego dobrze by było żeby taki mały wózek był u teściów na w razie czego, babcia wtedy zabierze sobie wózek i pojda do parku, on jest leciutki, babcia bez problemu go wniesie na 2 piętro, a nasz xlr to jednak gabarytowo kawał wózka.
Wyczytałam ze ten model moze miec nawet 8-10 lat, ale sprzedający pisze ze jest po jednym dziecku, tak więc pewnie jakis zniszczony nie jest, a maclarena naprawdę ciężko wyeksploatowac, a juz przez jedno dziecko to juz w ogóle raczej sie nie da. Moze sie przyda na wakację bo xlr zajmuję duzo miejsca w bagazniku, a Zoska i tak mało jeździ więc taki mały wózek mi by w zupełnosci wystrczył. Zobacze jak się nie sprawdzi albo bedzie rozklekotany to tez go sprzedam i tyle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to faktycznie tesciowa ma ciężko,dobrze by było żeby Zosia przekonała się do wózeczka bo jednak dzieciaczki coraz cięższe było by babci trochę lżej :tak:
Dla tekiego egzemplarza jak Zosia to chyba tylko taki wózek oby był niezniszczony :-)

mam nadzieję ze bedzie w miere ten wózek a jak mi sie nie spodoba najwyżej oddam jakiejś biednej rodzinie.
A to moje ostatnie zakupy dla Zoski obiecałam sobie ze już nic nie kupię, ale H&M tak kusi ze nie potrafie sobie odmówić i muszę coś kupić

Ivaz-wczoraj tez bylam w H&M i podziwialam te cudne ciuszki:)A legginsy jasnozielone mamy chyba identyczne bo nasze tez z H&M,chociaz na foto nie widze wykonczenia dolu nogawki,ale to chyba te same.

Saro z kokardką z boku za 9,90, wiesz ze ja wzięłam rozmiar 74 zeby były za kolano a 80 była do kostek, połaszczyłam sie i kupiłam 4 szt. W zeszłym roku kupiłam jej w nexcie na 6-9 m-cy i teraz dopiero są za kolano, a objetościowo sa ok bo Zocha teraz zaczyna smukleć

Ivaz super ciuszki, wcale Ci się nie dziwię, że nie mogłaś się oprzeć, ja wczoraj byłam w H&M i w sumie dużo nie kupiłam, ale zastanawiam się co jeszcze mogłabym kupić z rzeczy, które widziałam ;p tyle, że u nas w Szczecinie w H&M to jak dla mnie jest burdel :/

a to nasze zakupy :)
SDC16469.jpgSDC16481.jpgSDC16482.jpg

pencil.png

reklama
Do góry