reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

agnesiaa swietne ciuszki, spodenki w kratkę boskie, a juz pisałam ze czapeczke w kratke mamy taka sama tylką w wersji women czyli różową ;-)
Dziewczyny a co kupiłyście dzieciakom na dzień dziecka?? Zośka teraz dostała garnuszek na klocuszek i takiego pelikana na sznurki tez FP co mnie utwierdza w przekonaniu ze to kolejnę nudne zabawki i szkoda na nie kasy, nie wiem skąd zachwyt nad nimi moja Zoska je totalnie olewa.
Zastanawiam się nad tablicą magnetyczną, tylko nie wiem którą wybrać??http://www.allegro.pl/item1056272727_tablica_magnetyczna_znikopis_stolik_do_rysowania.html
http://www.allegro.pl/item1058413880_keyboard_tablica_magnetyczna_edukacyjna_literki.html
http://www.allegro.pl/item1057092062_stolik_edukacyjny_znikopis_mikrofon_pianinko.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agnesiaa swietne ciuszki, spodenki w kratkę boskie, a juz pisałam ze czapeczke w kratke mamy taka sama tylką w wersji women czyli różową ;-)
Dziewczyny a co kupiłyście dzieciakom na dzień dziecka?? Zośka teraz dostała garnuszek na klocuszek i takiego pelikana na sznurki tez FP co mnie utwierdza w przekonaniu ze to kolejnę nudne zabawki i szkoda na nie kasy, nie wiem skąd zachwyt nad nimi moja Zoska je totalnie olewa.
Zastanawiam się nad tablicą magnetyczną, tylko nie wiem którą wybrać??Tablica Magnetyczna Znikopis stolik do rysowania (1056272727) - Aukcje internetowe Allegro
KEYBOARD, TABLICA MAGNETYCZNA EDUKACYJNA, literki (1058413880) - Aukcje internetowe Allegro
STOLIK EDUKACYJNY ZNIKOPIS, MIKROFON, PIANINKO (1057092062) - Aukcje internetowe Allegro

ja kupiłam taką przekładankę z Ikea IKEA kolejka MULA przekładanka NAJTANIEJ (1049371103) - Aukcje internetowe Allegro

jeśli chodzi o tablicę, to ja wybrałabym tą "podróżną", gdyby nie to, ze mazaków nie ma w komplecie. Jest przenośna. Pozostałe jak dla mnie przebajerowane, wolałabym chyba, aby tablica była tablicą a nie pianinkiem itp ;
)

Ivaz a nie wydaje Ci się, ze może jeszcze za wczesnie na takie zabawki? Moja na razie bawi się magnesikami przy lodówce :) przeważnie je ściąga, trochę do nich "pogada" a potem przenosi np. do pokoju i tu się walają po podłodze. Czasem zanim wywędruje do pokoju to je poprzyczepia na lodówce:)

reklama
carolin własnie wczoraj na chrzcinach był taki kącik zabaw dla dzieci w restauracji, i była tablica, małej bardzo przypadła do gustu, w ogóle ostatnio lubi, kredki, pisaki oczywiście jej rysunki to bohomazy, ale potrafi sie zająć, poza tym bedzie na zas, bo zabawek ma dużo teraz hitem sa drewniane klocki z sorterem i piłki, no i książki.
Taką ukłądankę z ikea mamy już od dawna, małej sie już znudziła,w okamgnieniu przepycha te koraliki po drucikach, magnesy tez juz przerobilismy, nawet jej kupiłam zestaw fajnych figurek na magnes na allegro, ale już poszły do lamusa. Zabawki FP w ogóle ja nie interesują, tylko się kurzą.
Trudno takiemu dziecku cos kupic co by było ciekawe i potrafiło je zainteresować na dłużej niz na 5 minut
Eve ja wybrałam tapicerke high line z tego co czytałam duzo łatwiej ją czyścić i dziecko się tak nie poci, jest bardzo miła w dotyku, chłodna latem, ciepła zimą, z tego co pamiętam romer ma trzy rodzaje tapicerki: clasic - standard, trend średnia i high najlpesza, cenowo chyba nie jest to duza róznica, ale faktycznie czyści sie świetnie, wystarczy gąbka i woda.
Ja mam dokłądnie taki http://www.allegro.pl/item1050281871_romer_roemer_king_plus_florian_9_18_kurier_gratis.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry