reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

My teraz też kupujemy takie 'zwykłe' zabawki, są świetne i można się nimi bawić naprawdę, a nie tylko przyciskać guziczki, a co do ciastoliny to kupiłam już dawno, ale jeszcze jej nie dawałam małemu, bo boję się że zje ;| chyba muszę spróbować pokazać mu o co chodzi ;]

wściekłam się, a raczej uprzedziłam, bo nigdy nie kupowałam używanych ubranek, a te co ostatnio kupiłam to na 5 koszulek tylko dwie nie mają żadnych uszkodzeń, oczywiście w aukcji nic nie było napisane o małej plamce na plecach czy gdzieś z boku :/ teraz wszystko piorę, traktuję odplamiaczem, choć pewnie to nic nie da, może jestem zbyt pedantyczna(?) już sobie obiecałam, że nie kupię nic używanego, chyba że naprawdę coś mnie zachwyci

nie wiem czy wystawić negatywa czy dogadać się o odesłanie towaru i zwrot kasy :/ a jak Wy myślicie???

Ostatnia edycja:
reklama
to chyba ja mam tylko takiego pecha, bo teraz oglądam dokładnie te bluzeczki to nawet z przodu są plamki, małe, ale ja je widzę i nie założę tego małemu :/ jedna jest szczerze mówiąc upierdo**na, dwie są poplamione delikatnie, jedna jest czysta, ale całkiem sprana i tylko jedna jest zupełnie OK :/

maniulka Twoje obie paki super :D

Isku-ja z kolei zaczelam czytac malej tak naprawde dopiero w okolicach 1 roczku,a wiem ze wiele z was robila to duuuzooo wczesniej.Nie ma absolutnie co zalowac ze sie czegos nie zrobilo tylko patrzec naprzod bo to wogole nie o to chodzi.Mamy byc wyluzowane mamuski a dzieciaki po prostu szczesliwe.Przyznam ze ja teraz wiecej poswiecam czasu Julicie (mimo tych kursow) bo juz za 3 mies wracam do pracy...Ja przeciez tez nie "odhaczam" scenariuszy zabaw z ksiazek tylko podczytuje by mnie jakos ukierunkowaly-czasem po prostu nie mam pomyslu czym ja zajac!Ostatnio jak zwykle pelna skrzynka pocztowa ulotek reklamowych z supermarketow a Julita marudna.Wpadlam na pomysl ze podrzemy na drobne kawaleczki i pozgniatamy w kulki te gazetki-wiecie jaka mialysmy frajde?A ile sprzatania;)

jestem padnieta po kursie ale sie obzarlam jak swinia (kurs z pelnym cateringiem,obiadki itp) i skonczylismy wczesniej wiec wskoczylam do galerii oblukac ciuszki w paru sieciowkach.I o dziwo,na szczescie wielkie nic mi w oko nie wpadlo szczegolnie,bo kase mam ograniczona przez to kupno aparatu.

Agniesia-faktycznie reklamuj i postaraj sie dogadac na zwrot kasy.Troche mozesz postraszyc negatywem ale oczywiscie tak miedzy wierszami,bo w innym wypadku moga cie zglosic do allegro.Ja zazwyczaj pisze "Niestety zastanawiam sie nad komentarzem negatywnym ale licze na to ze jakos sie dogadamy i nie bedzie to konieczne".

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no napisałam na razie grzecznie i czekam na odpowiedź, wiecie w sumie to pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, bo kiedyś kupiłam małemu jeden komplecik i był super, a teraz nie dość, że sprane tak że tylko do piaskownicy się nadają, to jeszcze te plamy :/ jak się nie dogadam ze sprzedającym to trudno pójdzie negatyw a Kuba będzie się po trawie w nich tarzał na ogrodzie :/

Sara ja też wcześniej nie czytałam tak jak teraz, tzn czytałam, ale mniej i nie codziennie, ale przed roczkiem zaczęłam coraz więcej czytać i teraz tylko Kuba mnie zasypuje coraz większą ilością książek i każe sobie czytać i opowiadać o obrazkach

w niedzielę rozłożę małemu ceratę na podłodze i wyciągnę farbki i papier, i będziemy malować! tylko muszę aparat naładować, bo na pewno będzie co fotografować :D

Ostatnia edycja:
marlena a sprzedawca od tenisówek dosłał Ci wkładkę? bo też zastanawiam się nad kupnem jeszcze jednych tenisówek i myślę nad takimi samymi jak Alanka :D

a dziewczyny myślicie, że takie mogą być dla chłopca? bo jak dla mnie to one się świecą chyba ;| a i wywijane to zazwyczaj dla dziewczynek, co? sama kiedyś miałam podobne :-D
http://allegro.pl/item1053586079_super_hit_2010_wywijana_kratka_rozm_24.html
http://allegro.pl/item1053175049_boskie_hit_2010_krateczka_czarne_rozm_24.html

jadę jeszcze dziś do H&M, bo mam silną potrzebę wydania kasy :D mam nadzieję, że będzie to co już sobie na allegro upatrzyłam :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry