reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
carolin własnie wczoraj na chrzcinach był taki kącik zabaw dla dzieci w restauracji, i była tablica, małej bardzo przypadła do gustu, w ogóle ostatnio lubi, kredki, pisaki oczywiście jej rysunki to bohomazy, ale potrafi sie zająć, poza tym bedzie na zas, bo zabawek ma dużo teraz hitem sa drewniane klocki z sorterem i piłki, no i książki.
Taką ukłądankę z ikea mamy już od dawna, małej sie już znudziła,w okamgnieniu przepycha te koraliki po drucikach, magnesy tez juz przerobilismy, nawet jej kupiłam zestaw fajnych figurek na magnes na allegro, ale już poszły do lamusa. Zabawki FP w ogóle ja nie interesują, tylko się kurzą.
Trudno takiemu dziecku cos kupic co by było ciekawe i potrafiło je zainteresować na dłużej niz na 5 minut
Eve ja wybrałam tapicerke high line z tego co czytałam duzo łatwiej ją czyścić i dziecko się tak nie poci, jest bardzo miła w dotyku, chłodna latem, ciepła zimą, z tego co pamiętam romer ma trzy rodzaje tapicerki: clasic - standard, trend średnia i high najlpesza, cenowo chyba nie jest to duza róznica, ale faktycznie czyści sie świetnie, wystarczy gąbka i woda.

to fakt, że ciężko nasze maluchy zadowolić :) mój mąż ostatnio kupił malutkiej wiaderko, łopatkę foremkę i grabki, co prawda nie kojarzy jeszcze do czego służy w rzeczywistości, ale pół dnia spędziła wkładając do wiaderka wszystko co się da :)

carolin pojdzie pare razy do publicznej piaskownicy zobaczy jak się bawią dzieci nawet sie nie obejrzysz jak babki z piasku bedzie stawiać. Zocha w piachu bawi sie jak stara, sypie piach łopatka do kubełka, wysypuję go na kupę, babek jeszcze nie umie, ale lubi jak ja jej nastawiam a ona grabkami je rozwala.

ja akurat na kolory nie zwracałam uwagi bo to najmniej ważna rzecz, te brązy i sama faktura tapicerki są mało brudzące a fotelik ma parę lat posłużyć, i wolałabym go za często nie prać, tylko w razie konieczności. Ostatnio mała wymazała fotelik bananem, gabka z woda wystarczyły, jak to z alcantarą super jest w utrzymaniu czystości, nie płowieje, nie supli się a tto chyba ważniejsze niz kolor

Ja chyba jednak wybiore z tej linii trend line. tak czy siak 5 gwiazdek za czyszczenie tapicerki one maja, jakos dam rade. Ja taka estetka - kolor dla mnie tez wazny :tak:

ale tez ta tapicerka jest przyjemniejsza w dotyku no i bardziej elegancka nawet sam producent pisze ze to wersja dla bardziej wymagających ;-) oczywiście to rzecz gustu, mnie akurat ta stonowana kolorystyka bardzo się podoba, a z linii trend line wybrałabym chyba kratkę, a z twoich typów zostałbym przy zielonym.
Ogólnie po poł rocznym uzytkowaniu moge powiedzieć, ze foteliki romera sa swietne, podoba mi się za mają zagłówek, bo to jednak duża ochrona dla głowy no i jak dziecko usnie to główka nie leci a jest podtrzymywana, całkiem dobrze tez sie rozkłada do pozycji półleżacej, ma fajną regulacje pasów i jest dosyc łatwy w montazu, napinacz pasów jest bardzo dobry ze nie potrzebna jest baza isofix bo fotelik, w ogóle nie lata, a jest sztywno zapięty, sadze ze to na pewno dobry wybór

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Caly w kratke to chyba jest classic - tego nie chce.
Zielony nie podoba sie M :-)
Znalazlam fotelik od sprzedawcy z Wrocka z 24 m-c gwarancja za 799 zl i wezme prawdopodobnie od nich. jeszcze nad kolorem olivia (czarno-czerwony) sie zastanawiam.

reklama
my mamy romera ze zwykłą tapicerką i prałam ją już w pralce i nic się z materiałem nie stało, nie wypłowiał i nie zmechacił się, zobaczymy po 10 praniu :D

Do góry