reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a znalazłam jeszcze taniej Kiddieland WARSZTAT MUZYCZNY KI41103 Łódź (1036946511) - Aukcje internetowe Allegro ;p i od razu kupiłam, bo zanim przyjdzie to akurat pierwszy będzie, jeszcze chcę kupić, Arkę Noego, cymbałki, kredki, tylko muszę najpierw poupychać te zabawki które już mamy ;p

super ten warsztat...

My tez mamy,ale troche inny,Szym jest kiepsko nim zainteresowany...zreszta jak kazda inna zabawka:cool2:...

MArlena tunika fajna:tak:

My wczoraj kupilismy mlodemu sandalki z clarksa i takie buty kryte z wywietrznikami na gorze-wiecie o co chodzi;-):-D.....sandalki sa niebieskie a te buciki brazowe z niebieskim chyba-fajne....na promocje trafilam hehe jak zwykle ... po polowie ceny placilam...a i m mu wzial tez koszulke z tygrysem:-D:-D

reklama
Ivaz spodnie bomba, jak już wspominałam wcześniej spodnie ze ściągaczem na dole są dla mnie full wypas :D dziecko wygląda w nich super

ivaz, do mnie dzisiaj dotra bo dopiero w piątek zamawiałam, bo kolezanka jeszcze chciala dla swojej córki. Dobrze, ze fajne, bo nie wiedziałam czy warto :tak: te dzinsowe spodenki bardzo fajne.

Dziewczyny, kupilam wczoraj Adzie kapcie z Befado rozm 20 i mama moja kupila takie same, a ja zgubiłam paragon. tu sa takie same ale moje sa fioletowe Buciki Befado NOWOŚĆ rozmiar 26 wygodne (1047600831) - Aukcje internetowe Allegro. Gdyby któraś chciala dla swojej dziewczynki, proszę dać znać, nie potrzebuję dwóch takich sam par.

Ostatnia edycja:
ivaz spodnie super,też je oglądałam i chciałam kupić ale Marysia ma tak dużo ubrań że sobie je odpuściłam i teraz nic nie kupuje.Sandałki też fajne ,białe będą do wszystkiego pasować.

Ivaz bardzo fajne te spodenki,tutaj w Norwegi w sklepach jest sporo spodni własnie z tymi gumkami na dole albo ze sciągaczami w zeszłym roku juz ich było sporo taka moda,chciałam ostatnio kupić sobie klasyczne dżinsy a wszedzie pełno tych z przymierzałam ale wyglądam w nich śmiesznie:-D:-D:-D
Ivaz sandałki śliczne:tak:
Ewelcia niema jak trafić na fajna promocję :tak:
Eve super te kapcie i super zapięcie jak dla mnie mała własnie ciągle rozpina mi rzepy i sciąga kapciuchy :eek:
Marlena tuniczka śliczna:-)

A ja musze cos tym moim dzieciakom kupić na dzień dziecka,Maciej już mi przypomina żebym czasem nie zapomniała :-Da ja mam całkowity brak pomysłów:cool:

a ja kupiłam dziś cymbałki i układankę drewnianą dla Kuby, a dla siebie baleriny chwalić zdjęciami się nie będę, bo cymbałki każdy widział, układanki też, a baleriny zwykłe czarne z kokardą :D

reklama
Do góry