reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

maniulka mi tez sie podbaję te tablice, ale mnie się wydaję ze moja Zośka jest na to jeszcze za mała, a za instrumenty takie zabawkowe to dziękuję bo teraz jak dorwie flet Oskara to łeb pęka, w ogóle mam dosyc grających zabawek, poza tym widze ze Zocha jest na etapie układania, budowania wieży, władania cos do czegoś, przesuwania, przyklejanie magnesów, teraz widze ze wchodzi w zabawki manualne, te dzwiękonaśladowcze na razie odstawiła na bok no i u nas piłki pod każda postacią królują.
To jest fajne, ale dla trochę starszych dzieci Selecta - Drewniany tor kulkowy Variola - ZABAWKI » SELECTA » dla dzieci » WARSZAWA, URSYNÓW - Selecta tylko, ze cena kosmiczna

reklama
Jasiek dostał na roczek takie drewniane kulki na kiju do pchania przed sobą - rewelacyjna zabawka!!!! uwielbia się nią bawić :-D

domi-wiem o jakie ci chodzi:)
wrocilysmy ze spaceru,juli cala w piachu,mamy bebenek i cymbalki.cymbalki maja dzwiek dzwoneczkow a w wyzszych partiach jak delikatne uderzenie w trojkat-doslownie dzwieki mojego dziecinstwa i ladnie wibruja a sa ta najzwyklejsze cymbalki.Najpierw panna zaczela oblizywac paleczki :)))) a potem grac,tylko robi to troche pionowo przez co dzwiek jest tepy,ale pewnie sama dojdzie do tego ze w poziomie dzwiek jest czystszy.Gralam jej wlazl kotek i kurki 3 bo tylko tyle potrafie :))) Na bebenku od razu wiedziala o co chodzi bo mamy 3 bebny w domu-tyle ze do grania dlonmi i palcami.Widzialam tez w klepie tamburyno ale bylo jakies takie ciezkie jak na mala raczke,wiec musze sie przejsc do 2 zabawkowego.
O 16 przychodzi przyajciolk i wychodzimy z Juli na spacer nr 2 a ja mam przed soba odkurzanie i 100 innych rzeczy.Julita oczywiscie spi,mimo ze dzisiaj nie biegala az tak na placyku-cale szczescie bo myslalam ze jest chlodniej i sie za grubo ubralam a w sloncu jest upal:)

domi-tak,tak,wlasnie takie cos mialam na mysli.To jest rowniez zabawka z mojego dziecinstwa,mialam inny "design" ale dokladnie cos w tym stylu,nawet ta zabawka wystepuje na wielu fotkach jak bylam mala:tak:ah,fajnie bylo byc dzieckiem.

No i ktos mnie przebil w ostatniej chwili i nie mam podkladki:baffled:
No nic bede polowac dalej....

Aaa co do lozeczka jednak zamawiamy to wieksze...chyba dzis wieczorem to uczynie:tak:

Domi fajna ta zabawka....moj Szym ma psa do ciagania ale on go ciagnie-ale doslownie...zamiast tak normalnie zeby mu sie kolka krecily to ten tak nijak ze ten pies ciagany jest jak popadnie...ale zakrecilam:-D

na tych zdjęciach na allegro ta zabawka tak blado wygląda, ale kolory sa bardzo żywe i te kulki fajnie się kręcą :-)
a do ciągnięcia ma myszke komputerową... :-D uwielbia z nią łazić, ciągnąć ją za sobą, ale musze mu kupić też coś takiego do ciągnięcia :-D tylko bez glosu, bo mojej ciostry ciotecznej córka miała do ciągnięcia takie kaczuszki, które kwakały i ta Kasia bez przerwy łaziła z tymi kaczkami, a one kwa kwa kwa.. świra można było dostać :-D

Ta tablica znikopis to jest bardzo fajna rzecz i nasze dzieci wcale nie są na to za małe - naprawdę. Widziała ostatnio Adę w akcji z ta tablicą :tak:

reklama
na tych zdjęciach na allegro ta zabawka tak blado wygląda, ale kolory sa bardzo żywe i te kulki fajnie się kręcą :-)
a do ciągnięcia ma myszke komputerową... :-D uwielbia z nią łazić, ciągnąć ją za sobą, ale musze mu kupić też coś takiego do ciągnięcia :-D tylko bez glosu, bo mojej ciostry ciotecznej córka miała do ciągnięcia takie kaczuszki, które kwakały i ta Kasia bez przerwy łaziła z tymi kaczkami, a one kwa kwa kwa.. świra można było dostać :-D
ten pies co my mamy to szczeka i tak strasznie skomle.......moj m zawsze go wylacza jak slyszy a Szym sie wkurza i sam zaczyna szczekac:-D

Do góry