reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ewelcia łóżeczka boskie oba ale te większe fajne bo ma szufladę na pościel,co przy starszym dziecku jest potrzebne zwłaszcza jak ma łózko już w swoim pokoju,drugie znowu w całym komplecie więc też cenowo super a te łóżeczko przerabiane na łózko to takie średnie.A co sie stało z graco????Szym wychodzi ten mały zbój :-D:-D:-D:-D
maniulka do ma do Polszy nie tutaj:-)

no i w koncu mam metlik....ale moj m mowi tak jak sara ze moze to z calym wyposazeniem a poyniej kupi sie mu wieksze juz bez bokow......
no i szym wali w klawiature....pozniej sie odezwe

reklama
Ewelciu ja w chwili obecnej mam dla Gosi łóżeczko z funkcją przerobienia na tapczanik .... właśnie 140*70
Myślę, że bez barierek z boku to ani rusz ... nie wiem jak twój Szymek, ale jeśli w nocy się kręci to chyba nie chcesz go zbierać z podłogi, myślę, że lepiej ją mieć niż nie mieć, no i chyba radziła bym ci kupić teraz większe (160) a nie to 140 ...

http://www.allegro.pl/item1020944910_lozko_lozeczko_mis_z_pojeminikiem_nowosc.html
a może takie?? ma pojemnik na fościel i jest w kształcie misia.

a to jakie superowe, z miejscem do zabawy pod łóżkiem
http://www.allegro.pl/item1018616744_lozko_neo_materac_gratisy.html

Ostatnia edycja:
Ostatnio w mini deco (projektują pokoje dla dzieci na tv4 leci) widziałam właśnie jak dziewczynce takie łóżko robili - dla dzieciaka to mega frajda :tak::tak:

magdalenka- ja juz widziałam to łżeczko z miejscem do zabawy i bardzo mi się podoba!!! jeśli będę juz zmieniac łóżeczko dla Szymonka to z pewnością na takie właśnie!!!

Dziewczyny a jak wam sie to podoba Klocki do nawlekania farma lub Pociąg ze zwierzętami do złożenia lub Puzzle walizka zwierzęta
szukam dla Zochy na imieniny jakiejś niebanalnej a kreatywnej zabawki, fiszer prajsy nie wchodza w gre, najlepiej zeby to było cos manualnego do układania, wkładania, przestawiania itp
A na dzień dziecka myślałam moze o czyms Basen z piłkami pop up ze względu na brak miejsca w domu a to sie szybko rozkłada i składa, i na działke mozna zabrać i w domu rozłożyć, co wy na to? tylko ten basen/namiot ma cenę z kosmosu, ale pewnie da się znależć coś taniszego.
o nawet znalazłam http://allegro.pl/item1023779537_d16_kojec_namiot_dzieciecy_200_pilek_suchy_basen.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ivaz,mysle ze te manualne zabawki sa fajne:)

a wiecie ze ja...od 3 dni nic nie kupilam ani sobie ani julicie!skandal!!!Ale dzis idziemy do zabawkowego po najprostsze cymbalki i bebenek:)Bo czasem te najprostsze z prostych zabawki tez sa fajne-trzeba myslec jak je kreatywnie uzyc:)

Teraz mam kurs innowacyjnosci,kreatywnosci i ucza nas np.ile zastosowan moze miec zwykly plastikowy kubeczek-trzeba myslec niestandardowo:p

Ivaz fajne te klocuszki....:tak:
Basen z kulkami rowniez:tak:.

Mnie korci zeby Szymkowi kupic jakas zabawke ale moj m nie chce slyszec o zabawkach bo SZym sie nie bawi....ale wiecie ja mu mowie ze moze jak bedzie nowa to bedzie sie bawil:-p
Przyniosl mu m wczoraj z gory ten parking z 3samochodami (nie widzial go 3m) i tylko popatrzyl,porozrzucal samochody i tyle.....:baffled:

A ja patzre na moja aukcje...myslalam ze ta nakladka pojdzie taniej tak do 10zl...bo wczoraj jeszcze bylo 5,50zl czy 6zl,a dzis ktos podbil do 20zl.....
ja juz strzala nastawilam na 21,50:-D
Mysle ze jakby za tyle kupila to i tak warto bo nowe o wiele drozsze...ta nakladka ma male pekniecie z tylu,ale nie wielkie i w niczym nie bedzie przeszkadzalo;-)

Ivaz fajne te zabawki :tak:
Ja na dzień dziecka chyba małej kupię cymbałki i tablicę znikopis,wczoraj już upatrzyłam :tak:myslę jeszcze nad nocnikiem jakimś fajnym
Ewelcia a ta nakładka to do karmienia tak????

reklama
Do góry