reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ewelcia łóżeczka boskie oba ale te większe fajne bo ma szufladę na pościel,co przy starszym dziecku jest potrzebne zwłaszcza jak ma łózko już w swoim pokoju,drugie znowu w całym komplecie więc też cenowo super a te łóżeczko przerabiane na łózko to takie średnie.A co sie stało z graco????Szym wychodzi ten mały zbój :-D:-D:-D:-D
maniulka do ma do Polszy nie tutaj:-)

no i w koncu mam metlik....ale moj m mowi tak jak sara ze moze to z calym wyposazeniem a poyniej kupi sie mu wieksze juz bez bokow......
no i szym wali w klawiature....pozniej sie odezwe

reklama
Ewelciu ja w chwili obecnej mam dla Gosi łóżeczko z funkcją przerobienia na tapczanik .... właśnie 140*70
Myślę, że bez barierek z boku to ani rusz ... nie wiem jak twój Szymek, ale jeśli w nocy się kręci to chyba nie chcesz go zbierać z podłogi, myślę, że lepiej ją mieć niż nie mieć, no i chyba radziła bym ci kupić teraz większe (160) a nie to 140 ...

http://www.allegro.pl/item1020944910_lozko_lozeczko_mis_z_pojeminikiem_nowosc.html
a może takie?? ma pojemnik na fościel i jest w kształcie misia.

a to jakie superowe, z miejscem do zabawy pod łóżkiem
http://www.allegro.pl/item1018616744_lozko_neo_materac_gratisy.html

Ostatnia edycja:
Ostatnio w mini deco (projektują pokoje dla dzieci na tv4 leci) widziałam właśnie jak dziewczynce takie łóżko robili - dla dzieciaka to mega frajda :tak::tak:

magdalenka- ja juz widziałam to łżeczko z miejscem do zabawy i bardzo mi się podoba!!! jeśli będę juz zmieniac łóżeczko dla Szymonka to z pewnością na takie właśnie!!!

Dziewczyny a jak wam sie to podoba Klocki do nawlekania farma lub Pociąg ze zwierzętami do złożenia lub Puzzle walizka zwierzęta
szukam dla Zochy na imieniny jakiejś niebanalnej a kreatywnej zabawki, fiszer prajsy nie wchodza w gre, najlepiej zeby to było cos manualnego do układania, wkładania, przestawiania itp
A na dzień dziecka myślałam moze o czyms Basen z piłkami pop up ze względu na brak miejsca w domu a to sie szybko rozkłada i składa, i na działke mozna zabrać i w domu rozłożyć, co wy na to? tylko ten basen/namiot ma cenę z kosmosu, ale pewnie da się znależć coś taniszego.
o nawet znalazłam http://allegro.pl/item1023779537_d16_kojec_namiot_dzieciecy_200_pilek_suchy_basen.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ivaz,mysle ze te manualne zabawki sa fajne:)

a wiecie ze ja...od 3 dni nic nie kupilam ani sobie ani julicie!skandal!!!Ale dzis idziemy do zabawkowego po najprostsze cymbalki i bebenek:)Bo czasem te najprostsze z prostych zabawki tez sa fajne-trzeba myslec jak je kreatywnie uzyc:)

Teraz mam kurs innowacyjnosci,kreatywnosci i ucza nas np.ile zastosowan moze miec zwykly plastikowy kubeczek-trzeba myslec niestandardowo:p

Ivaz fajne te klocuszki....:tak:
Basen z kulkami rowniez:tak:.

Mnie korci zeby Szymkowi kupic jakas zabawke ale moj m nie chce slyszec o zabawkach bo SZym sie nie bawi....ale wiecie ja mu mowie ze moze jak bedzie nowa to bedzie sie bawil:-p
Przyniosl mu m wczoraj z gory ten parking z 3samochodami (nie widzial go 3m) i tylko popatrzyl,porozrzucal samochody i tyle.....:baffled:

A ja patzre na moja aukcje...myslalam ze ta nakladka pojdzie taniej tak do 10zl...bo wczoraj jeszcze bylo 5,50zl czy 6zl,a dzis ktos podbil do 20zl.....
ja juz strzala nastawilam na 21,50:-D
Mysle ze jakby za tyle kupila to i tak warto bo nowe o wiele drozsze...ta nakladka ma male pekniecie z tylu,ale nie wielkie i w niczym nie bedzie przeszkadzalo;-)

Ivaz fajne te zabawki :tak:
Ja na dzień dziecka chyba małej kupię cymbałki i tablicę znikopis,wczoraj już upatrzyłam :tak:myslę jeszcze nad nocnikiem jakimś fajnym
Ewelcia a ta nakładka to do karmienia tak????

reklama
Do góry