reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ivaz to super mi właśnie ta z Nexta najbardziej się podoba, chyba zakupię ją na zaś, bo jest BOSKA :D

Agniesia :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ivaz, super że się tak udało z tą sukienką.

Dzwonili do mnie wczoraj w sprawie wózka. Facet od raz na wstępie powiedział, ŻĘ TO ICH WINA, bo .... mój model ma trochę zmienioną konstrukcję i ciut inaczej się go składa (jest jeszcze jakiś guzik którego ja nie wciskałam), a ja składałam tak jak mi facet w sklepie pokazywał (widać, miał wtrdy ten starszy ciut model).
Mówił, że dziś albo jutro (wczoraj tak mówił), naprawią i od razu do mnie wyślą z instrukcją jak poprawnie składać.
HURRA !! :tak::tak::tak::tak::tak:

Firma solidna - trzeba im przyznać. Ja wysłałam w sobotę wózek do Mińska Mazowieckiego - bo tam kupowałam , więc gdy facet go odebrał musiał automatycznie przesłać go do Białegostoku - bo tam jest importer zooperów - a co za tym idzie - serwis, więc oni musieli do mnie dzwonić od razu jak tylko dostali wózek, bo dzwonili już we wtorek o 11 :tak::tak:

Ale fajnie Magdalenka z tym wózkiem sie udało, zazwyczaj to kręcą gdzie sie da zeby tylko kse zaoszczedzic a tu prosze- miłe rozczarowanie:tak:

W ogole to dzieki za te linki do tych "cudow na patyku" bo od dawna chce to kupic, schodziłam juz wszystkie zabawkowe jakie znam i nie znalazłam- jakos nie wpadłam zeby poszukac na allegro:sorry2:
Ivaz a ta sukieneczka z nexta to piekna, mi sie jeszcze spodobala ta ostatnia- hania- no cudo ale ta z nexta ładniejsza:tak:

reklama
Marlena osobiście bardziej mi się czerwone podobają, ale z drugiej strony myślę, że praktyczniejsze dla Alanka będą jednak szare - bardziej będą pasowały do wszystkiego - może spróbuj je licytować, ale napisz do sprzedawcy, że chcesz kupić szare na kup teraz - że ci na nich zależy a nie chcesz czekać na koniec licytacji. :tak::tak:

Do góry