reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

no to mamy 29 maja w sobotę o 12 chrzciny Zochy, kurcze mało trochę czasu ale chrzestny ma tylko ten weekend wolny a potem dopiero w październiku. Kurcze nie wiem czy zamawiać ta sukieneczkę którą pokazałam w aukcji kiedyś NEXT SUKIENKA NA 12-18M- SUPER NA CHRZCINY I LATO (1004765146) - Aukcje internetowe Allegro bo sprzedający pisze ze czas realizacji przesyłki jest 21dni, troche się obawiam ze może nie dotrzeć na czas. Napisałam maila do sprzedającego czy jest szansa ze dostarczą mi tą sukienkę do 26 maja
Obejrzałam sukienki do chrztu na allegro ale nic mi się nie podoba najwyżej kupie ta w mothercare Shiffly Dress - White : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop lub tą Mono Dress and Short-Sleeve Cardi : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop wdziałam je sa bardzo ładne, ta z zółtym mi się bardziej podobała jest do niej do kompletu kapelusik, ale czy pasuje na chrzest??
A w BHS jest ta http://www.bhs.co.uk/mall/productpage.cfm/bhsstore/509551/227510 i ta http://www.bhs.co.uk/mall/productpage.cfm/bhsstore/509827
i jeszcze ta jest w miarę no i cena bardzo ok http://www.agagu.pl/produkt.php?id_produktu=2517
Co radzicie???/
Dokupię białe balerinki, bolerko mam nowiutkie raz założone przez Zochę i git.
Przyjęcie po chrzcinach zrobimy w knajpie (jakies dwie przystawki, obiad, owoce i ciatsa i tort i wsio)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ivaz wszystkie sukienki są śliczne, najbardziej podoba mi się ta Nexta, ale jeśli miała by nie dojść to chyba wybrałabym inną, myślę, że ta -z żółtymi dodatkami będzie pasowała na chrzest, nigdzie nie jest napisane, że musi być tylko biel, a może jeszcze na jakąś inną okazję się przyda :) co do zabawek to Kuba ma takie drewniane układanki i lubi się nimi bawić, on też teraz woli manualne zabawy, niż hałasowanie ;] a tych kulek nie polecam jeśli nie macie znajomych z małym dzieckiem, bo mój Kuba sam nie bardzo się nimi bawi, wyrzuca je z kojca, ew wrzuca do tuby po pringelsach i przesypuje gdzieś... ;]

ewelcia łóżko lepiej wziąć większe, bo 140cm to wcale nie jest tak dużo, do spania też trzeba mieć miejsce i przestrzeń ;]

do pchania Kuba ma takie zwykłe kółko dzwoniące i geparda z fisher prica i woli to zwykłe kółko chociaż pewnie dlatego, że jest lżejsze i może nim rzucać jak się wkurzy :D

Co do za ta tablica znikopis :confused::confused::confused::confused:

Ivaz ta biało - żółta jest fajna i myślę że na chrzest jak najbardziej odpowiednia :tak::tak:

Co do zabawek na "kiju" to Gosia dostała na roczek smoka, jako dodatek do smoka na biegunach - nawet wam kiedyś zdjęcie wklejałam jak tego smoczka na kiju prowadza ;-)

a drewniane zabwki super, tylko ceny jakie kosmiczne :baffled::baffled:

a ja chciałam wam powiedzieć ze sukieneczkę na chrziny w sumie juz mam, bo własnie koleżanka z pracy pojechała do Londynu na shopping, napisałam jej sms'a z symbolem sukienki, była juz w next i te sukieneczki sa i ma zakupić:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry