reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Eve też tam myślę, że dzwonie do gościa od którego kupiłam, wysyłam mu wózek a on się już nim dalej zajmuje ....
Tylko wiecie co mnie martwi, bo ta część pękła bo po prostu ktoś za mocno szarpną na początku a potem coś się obluzowało, ta blokada nie zaskoczyła w 100% na bolec i moja mama przy składaniu wózka w ogóle nie zwolniła tej blokady z bolca tylko tak "na maxa" pchnęła i musiała pójsć ta blokada (nie wiem czy łopatologicznie wam to napisałam), chodzi o to, że to raczej ewidentnie nasza wina .....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

rozumiem, moga się bronic ze to z winy złego użytkowania, ale się broz powiedz ze wózek był użytkowany prawidłowo.

W razie co powiem im, że wózek używany prawidłowo i bardzo krótko, i że chyba jakość materiału z czego ta blokada wykonana jest musi być kiepski że tak krótko wytrzymałą:-p:-p

aa tylko zastanawiam się wysłać im wózek z tą częścią odłamaną czy bez niej ....

magdalenka - odepnij wszysko się się da tzn pałąk, budkę, nie wiem kosz i tak wyślij wózio. Ja tak zrobiłam. Tak czy siak nie powinno nic pęknąć, broń swego. Ja sobie wczoraj dopiero filmik oglądnęłam o jane i też się okazało, że ja źle składałam :baffled: nie opuszczałam tego hamulca i może dlatego się przetarł. No ale mam wymienioną całą linkę i po sprawie. Teraz będę już mądra :tak:

ivaz fajne te szelki :tak:
macie rację z tym ze starsze modele lepsze - dla przykładu mam 2-letniego x-landera i gondola w starym wózku jest o ponad 10cm dłuższa niż w aktualnym!! kuzynka ma duże 3-miesieczne dziecko i ono już wyrasta z gondoli tej nowej, a jeszcze miesiąc temu na długość mój mały się mieścił w mojej starej!! ja jestem zadowolona ze starego wózka :tak: a no i mój ma chyba 3 razy większy kosz na zakupy niż w modelu xA !! zajrzałam jeszcze teraz na stronę x-landerów i mojego modelu x3 już nie produkują

Marlena w takim pierwszym i ostatnim to ja jeździłam w podobnym tylko w granatowym :-D:-D

Moja mamcia ciągle mi wypomina, że powinnam Gosiuli taki wózek kupić bo ten mój to do du**

marlena mi też się takie podobają, a jeśli chodzi o koła to właśnie mój x-lander ma takie 4 identyczne pompowane, dziwię się ze tego modelu już nie produkują

reklama
no ja tez miałam podobny i tez granatowy :-D
teraz znów wracaja do łask i naprwde mi się podobają, mają dużą gondolę i pewnie wytzymalsze są, przynajmniej tamte "czasowe" były bo moja mama mnie i sioche w nim woziła :-D

Do góry