reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Eve też tam myślę, że dzwonie do gościa od którego kupiłam, wysyłam mu wózek a on się już nim dalej zajmuje ....
Tylko wiecie co mnie martwi, bo ta część pękła bo po prostu ktoś za mocno szarpną na początku a potem coś się obluzowało, ta blokada nie zaskoczyła w 100% na bolec i moja mama przy składaniu wózka w ogóle nie zwolniła tej blokady z bolca tylko tak "na maxa" pchnęła i musiała pójsć ta blokada (nie wiem czy łopatologicznie wam to napisałam), chodzi o to, że to raczej ewidentnie nasza wina .....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

rozumiem, moga się bronic ze to z winy złego użytkowania, ale się broz powiedz ze wózek był użytkowany prawidłowo.

W razie co powiem im, że wózek używany prawidłowo i bardzo krótko, i że chyba jakość materiału z czego ta blokada wykonana jest musi być kiepski że tak krótko wytrzymałą:-p:-p

aa tylko zastanawiam się wysłać im wózek z tą częścią odłamaną czy bez niej ....

magdalenka - odepnij wszysko się się da tzn pałąk, budkę, nie wiem kosz i tak wyślij wózio. Ja tak zrobiłam. Tak czy siak nie powinno nic pęknąć, broń swego. Ja sobie wczoraj dopiero filmik oglądnęłam o jane i też się okazało, że ja źle składałam :baffled: nie opuszczałam tego hamulca i może dlatego się przetarł. No ale mam wymienioną całą linkę i po sprawie. Teraz będę już mądra :tak:

ivaz fajne te szelki :tak:
macie rację z tym ze starsze modele lepsze - dla przykładu mam 2-letniego x-landera i gondola w starym wózku jest o ponad 10cm dłuższa niż w aktualnym!! kuzynka ma duże 3-miesieczne dziecko i ono już wyrasta z gondoli tej nowej, a jeszcze miesiąc temu na długość mój mały się mieścił w mojej starej!! ja jestem zadowolona ze starego wózka :tak: a no i mój ma chyba 3 razy większy kosz na zakupy niż w modelu xA !! zajrzałam jeszcze teraz na stronę x-landerów i mojego modelu x3 już nie produkują

Marlena w takim pierwszym i ostatnim to ja jeździłam w podobnym tylko w granatowym :-D:-D

Moja mamcia ciągle mi wypomina, że powinnam Gosiuli taki wózek kupić bo ten mój to do du**

marlena mi też się takie podobają, a jeśli chodzi o koła to właśnie mój x-lander ma takie 4 identyczne pompowane, dziwię się ze tego modelu już nie produkują

reklama
no ja tez miałam podobny i tez granatowy :-D
teraz znów wracaja do łask i naprwde mi się podobają, mają dużą gondolę i pewnie wytzymalsze są, przynajmniej tamte "czasowe" były bo moja mama mnie i sioche w nim woziła :-D

Do góry