reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Magdalenka,kurcze ,ale ci się trafiło,też bym sie popłakała z nerwów.Ivaz buciki sliczne.Ja kupiłam sandałki primigi.A ja dalej bez komputera.

no własnie zastanawiam sie nad kolorem :-) bo napewno jakies kupię no i druga sprawa musze poczekac na Matke Boską Pieniężną :-D jakies 3 dni bo przez komunię krucho, alae na szczescie to tylko pare dni i mu zamówie :-D

Ivaz, bardzo fajne buciki kupiłaś. Ja o sandałkach muszę pomyśleć bo przecież wakacje już tuż tuż.

marlena obie pary ładne, nie wiem które bym wybrała.

Dziewczyny, jak byłam odebrać wózek to sobie inne pooglądałam i przymierzyłam Adę do nomada :tak: Zakochałam się w tym wózku, Ada ma tam tyle miejsca, że druga taka by się zmieściła. Nóżkami to nawet do końca podnóżka nie sięga, brakuje jej z 10-12 cm. Na szerokość rewela, na zimę jak najbardziej. W sklepie była ta wersja z tylnymi kołami pompowanymi, przednimi piankowymi. Może i on nie zajmuje najmniej miejsca po złożeniu, ale przecież nie o to mi chodzi. Najfajniejsze, że M się przekonał. :tak:

Eve wierzę w tym wózku można się zakochać, ja swojego slaloma nie zamieniłabym na żaden inny, gdybym miała zostać z jednym wózkiem wybrałabym slaloma, żadna parasolka nie daje takiego komfortu, wg mnie wózki jane nomad i slalom pod tym względem są w czołówce, są mega komfortowe

reklama
Eve, hihi no to zaczynaj kobieto zbierać na niego .... :-D:-D już wiadomo w czym Ada przejeździ zimę .....
To prawda, że to duże wózki względem siedziska .... i powiem wam, że te nowe wersje ich czyli revers i unlimit trochę straciły na opcji przekręcanego siedziska ... są już zdecydowanie węższe ....

Do góry