reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Magdalenka,kurcze ,ale ci się trafiło,też bym sie popłakała z nerwów.Ivaz buciki sliczne.Ja kupiłam sandałki primigi.A ja dalej bez komputera.

no własnie zastanawiam sie nad kolorem :-) bo napewno jakies kupię no i druga sprawa musze poczekac na Matke Boską Pieniężną :-D jakies 3 dni bo przez komunię krucho, alae na szczescie to tylko pare dni i mu zamówie :-D

Ivaz, bardzo fajne buciki kupiłaś. Ja o sandałkach muszę pomyśleć bo przecież wakacje już tuż tuż.

marlena obie pary ładne, nie wiem które bym wybrała.

Dziewczyny, jak byłam odebrać wózek to sobie inne pooglądałam i przymierzyłam Adę do nomada :tak: Zakochałam się w tym wózku, Ada ma tam tyle miejsca, że druga taka by się zmieściła. Nóżkami to nawet do końca podnóżka nie sięga, brakuje jej z 10-12 cm. Na szerokość rewela, na zimę jak najbardziej. W sklepie była ta wersja z tylnymi kołami pompowanymi, przednimi piankowymi. Może i on nie zajmuje najmniej miejsca po złożeniu, ale przecież nie o to mi chodzi. Najfajniejsze, że M się przekonał. :tak:

Eve wierzę w tym wózku można się zakochać, ja swojego slaloma nie zamieniłabym na żaden inny, gdybym miała zostać z jednym wózkiem wybrałabym slaloma, żadna parasolka nie daje takiego komfortu, wg mnie wózki jane nomad i slalom pod tym względem są w czołówce, są mega komfortowe

reklama
Eve, hihi no to zaczynaj kobieto zbierać na niego .... :-D:-D już wiadomo w czym Ada przejeździ zimę .....
To prawda, że to duże wózki względem siedziska .... i powiem wam, że te nowe wersje ich czyli revers i unlimit trochę straciły na opcji przekręcanego siedziska ... są już zdecydowanie węższe ....

Do góry