reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Moja Zoska nie za bardzo lubi słuchac bajek z płyt, ale uwielbia jak jej się czyta, a jak jeszcze improwizuję, pokazuje obrazki to jest w siódmym niebie. Co do muzyki u mnie w domu na okrągło jest włączone radio rmf klasyka, Zocha juz się przyzwyczaiła do tego typu muzyyki i przy niej zazwyczaj zasypia, mamy kilka płyt z muzyką dla dzieci, ale jakoś chyba się przyzwyczaiła do klasyki, najbrdziej się umie przy niej wyciszyć. Myslę ze to kwestia przyzwyczajenia

reklama
puściłam małemu muzyczkę - cieszy się chyba pamięta :-) ja w ogóle myślałam ze to dla niemowlaków muzyka, jest nawet jedna piosenka w stylu muzyki prenatalnej - że słychać szum wód płodowych i bicie serca mamy

Ja Quinny nie polecam, może i do marketu byłby dobry ale chyba tylko tam :tak:

Wózki pokazane przez marlenę - cudna ta inglesina. Choć byłam tak zagorzałym przeciwnikiem tego typu pojazdów, twierdzę tak samo jak maniulka, że taki wózio dla niemowlaczka jest super. Roany też w fajnych wersjach kolorystycznych występują. Używany można już za fajną cenkę kupić :tak:

Eve dokładnie ja swojego miałam za 150zł:)wprawdzie tylko wersja głeboka za tyle samo sprzedałam nic nie straciłam,a za chicco dałam ponad 2000zł i nie byłam zadowolona(chyba tylko z jego wyglądu,dalej mi się bardzo podoba)to jakbym nie kupowała chicco tylko tego roana za 150 to na masakrystycznie wypasiąną spacerówkę ile by mi zostało z tych 2 tysięcy:):):)

A ja nie mam żednych takich płyt a szkoda warto by było zobaczyć jak Marti reaguje,moze by sie jej spodobały

Ja Quinny nie polecam, może i do marketu byłby dobry ale chyba tylko tam :tak:

Wózki pokazane przez marlenę - cudna ta inglesina. Choć byłam tak zagorzałym przeciwnikiem tego typu pojazdów, twierdzę tak samo jak maniulka, że taki wózio dla niemowlaczka jest super. Roany też w fajnych wersjach kolorystycznych występują. Używany można już za fajną cenkę kupić :tak:[/QUOTE

O ile ten niemowlaczek bedzie lubił jeżdzić wózkiem, moja Zocha jak skończyła 3 m-ce za chiny ludowe nie dała połozyć się do gondoli, darała się na całę miasto jakby ją ze skóry obdzierali,aż sie zapowietrzała, gdybym wiedziała ze taki anty wózkowy model mi się trafi w życiu nie kupiłabym wózka z gondolą

maniulka, chicco to ogólnie kiepskie wózki, maja słabe opinie , fakt ładne są ale to chyba jedyna ich zaleta
Eve ja wózków quinny w ogóle nie znam, a ten mały wózeczek faktycznie mało praktyczny, a cena z kosmosu.
Ja pierwszy wózek kupiłampolskiej prdukcji Jedo , mimo ze wózki tej firmy są raczej zachwalane, mnie nie podpasował, spacerówka kiepska, brzydko wykończony, taką widać bylejakość w tym wózku, kiepski materiał, w porównaniu do jane, który jest w każdym detalu dopracowany, jedo wypada kiepsko, ale tez jest dwa razy tańszy. Ja ze swojego uzywanego slaloma jestem o wiele bardziej zadowolona niz z nówki jedo to zupełnie inna klasa wózka

a ja tak z innej beczki w Rossmanie przy zakupie 2 opakowań pieluch dostajesz ślimaka FP

Marlena - widziałam ostatnio nad morzem dziewczynę z takim wózkiem - dziecko wyglądało jakby było to już na niego zbyt małe i ogólnie porażka

reklama
kaczuszka kiedyś już ta promocja była ale wtedy były 3 paczki doi kupienia, chyba im te ślimaki nie schodzą a fakt są takie sobie

Do góry