reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Moja Zoska nie za bardzo lubi słuchac bajek z płyt, ale uwielbia jak jej się czyta, a jak jeszcze improwizuję, pokazuje obrazki to jest w siódmym niebie. Co do muzyki u mnie w domu na okrągło jest włączone radio rmf klasyka, Zocha juz się przyzwyczaiła do tego typu muzyyki i przy niej zazwyczaj zasypia, mamy kilka płyt z muzyką dla dzieci, ale jakoś chyba się przyzwyczaiła do klasyki, najbrdziej się umie przy niej wyciszyć. Myslę ze to kwestia przyzwyczajenia

reklama
puściłam małemu muzyczkę - cieszy się chyba pamięta :-) ja w ogóle myślałam ze to dla niemowlaków muzyka, jest nawet jedna piosenka w stylu muzyki prenatalnej - że słychać szum wód płodowych i bicie serca mamy

Ja Quinny nie polecam, może i do marketu byłby dobry ale chyba tylko tam :tak:

Wózki pokazane przez marlenę - cudna ta inglesina. Choć byłam tak zagorzałym przeciwnikiem tego typu pojazdów, twierdzę tak samo jak maniulka, że taki wózio dla niemowlaczka jest super. Roany też w fajnych wersjach kolorystycznych występują. Używany można już za fajną cenkę kupić :tak:

Eve dokładnie ja swojego miałam za 150zł:)wprawdzie tylko wersja głeboka za tyle samo sprzedałam nic nie straciłam,a za chicco dałam ponad 2000zł i nie byłam zadowolona(chyba tylko z jego wyglądu,dalej mi się bardzo podoba)to jakbym nie kupowała chicco tylko tego roana za 150 to na masakrystycznie wypasiąną spacerówkę ile by mi zostało z tych 2 tysięcy:):):)

A ja nie mam żednych takich płyt a szkoda warto by było zobaczyć jak Marti reaguje,moze by sie jej spodobały

Ja Quinny nie polecam, może i do marketu byłby dobry ale chyba tylko tam :tak:

Wózki pokazane przez marlenę - cudna ta inglesina. Choć byłam tak zagorzałym przeciwnikiem tego typu pojazdów, twierdzę tak samo jak maniulka, że taki wózio dla niemowlaczka jest super. Roany też w fajnych wersjach kolorystycznych występują. Używany można już za fajną cenkę kupić :tak:[/QUOTE

O ile ten niemowlaczek bedzie lubił jeżdzić wózkiem, moja Zocha jak skończyła 3 m-ce za chiny ludowe nie dała połozyć się do gondoli, darała się na całę miasto jakby ją ze skóry obdzierali,aż sie zapowietrzała, gdybym wiedziała ze taki anty wózkowy model mi się trafi w życiu nie kupiłabym wózka z gondolą

maniulka, chicco to ogólnie kiepskie wózki, maja słabe opinie , fakt ładne są ale to chyba jedyna ich zaleta
Eve ja wózków quinny w ogóle nie znam, a ten mały wózeczek faktycznie mało praktyczny, a cena z kosmosu.
Ja pierwszy wózek kupiłampolskiej prdukcji Jedo , mimo ze wózki tej firmy są raczej zachwalane, mnie nie podpasował, spacerówka kiepska, brzydko wykończony, taką widać bylejakość w tym wózku, kiepski materiał, w porównaniu do jane, który jest w każdym detalu dopracowany, jedo wypada kiepsko, ale tez jest dwa razy tańszy. Ja ze swojego uzywanego slaloma jestem o wiele bardziej zadowolona niz z nówki jedo to zupełnie inna klasa wózka

a ja tak z innej beczki w Rossmanie przy zakupie 2 opakowań pieluch dostajesz ślimaka FP

Marlena - widziałam ostatnio nad morzem dziewczynę z takim wózkiem - dziecko wyglądało jakby było to już na niego zbyt małe i ogólnie porażka

reklama
kaczuszka kiedyś już ta promocja była ale wtedy były 3 paczki doi kupienia, chyba im te ślimaki nie schodzą a fakt są takie sobie

Do góry