reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

magdalenka, ja raczej nabędę tą wersję tradycyjną, zresztą nie wiem czy unlimity można u nas dostać. Reversa znalazłam tylko w jednym sklepie internetowym. Zresztą ta buda taka jakaś mała w nich jest.

reklama
Unlimit będzie dostępny w Polsce dopiero około czerwca ..... revers już jest ... siedzę ostatnio sporo na gazetowym to wiem ....
Wiem, że ty chcesz nomada nie unlimita .... tylko chodziło mi o to, że mimo, że chcieli go poprawić i dodali to obracane siedzisko to chyba trochę skiepścili .... ponoć oba wózki dużo straciły bo są sporo węższe i to siedzisko nie wydaje się już być takie komfortowe ;-);-)
Za to są nowe gondolki do tych wózków, ale to ci chyba na razie nie potrzebne ;-);-)

Właśnie czytałam ostatnio też gazetowe w tematach jane tylko umkneła mi ta premiera unlimita w czerwcu. Wozki chyba też są troche cieższe te nowe, ale siedzisko w istocie węższe co mi się już tak nie podoba. gondolka narazie nie potrzebna ale ciekawa jestem czy można wpiąć na stary stalaż?? Wiesz może??

Mnie też się bardziej podobają starsze wersje wózków jane, szczerze te odwracane siedzisko do niczego mi nie jest potrzebne, Zośka jak jedzie w wózku, (a jak wiecie to raczej sie rzadko zdarza) woli oglądać świat niz mamę, dla mnie mogły by miec jeszcze naciągana budę i wtedy byłyby to wózki idealne

Ten czerwiec to taki przybliżony, polski importer sam do końca ponoć nie wie kiedy je dostanie.
No wiesz Ivaz idealny dla każdego znaczy co innego :-D:-D
Ale ciekawi mnie czy wprowadzając reversa i unlimita będą wycofywali całkowicie slaloma i nomada - chyba tak, jak myślicie??

Kurcze, ja nie wiem, ale wydaje mi się że nie bedą produkować. Trzeba będzie coś na allegro wychaczyć ciekawego :tak:

A widziałam też to nowe jane rider. Ono właśnie ma ten system revers i faktycznie jest węższy. Budka jest z takiego materiału jakby w fotelikach maxi cosi 0-13 kg, no i wtaka kubełkowa ta spacerówka. http://sklep-jane.pl/rider-formula-strata-iris-kolekcja-2010-p-646.html

Patrzcie na ten - to połaczenie carrery z jane sonic http://sklep-jane.pl/touring-spacerowka-amazon-kolekcja-20092010-p-606.html

Ostatnia edycja:
Jeszcze nie, nawet do nich w sumie nie dzwoniłam, byłam dziś cały dzień na uczelni (prócz tej przerwy krótkiej, ale to wróciłam do domu zajęłam się obiadem i trzeba było już wychodzić) Jutro muszę zadzwonić dowiedzieć się co i jak i wysłać.

Mamcia mi dziś przywiozła wielofunkcyjny bo już go miała u siebie żebym nie została bez wózka .....

reklama
Może w tym sklepie co go kupiłaś załatwią za Ciebie te wszystkie formalnoścu tj wysyłka do serwisu itp. Tak jak to ja miałam.

Do góry