reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Witam po dłuższej nieobecności na ulubionym wątku :)

Tak pobierznie :)

Ja również prasuję, bo wkurza mnie jak chcę gdzieś wyjśc a tu ups wszystko pomięte, także raz w tygodniu góra prania do prasowania, glównie małego ciuchy.

fakt w HM są fajne rzeczy i czasem można coś trafić po dobrej cenie, moja mama się dzisiaj wybrała do galerii oddać buty na reklamację i nakupiła rzeczy w CA jutro wstawię zdjęcia.

Marlena ale ten Twój smyk jest już duży, u nas to 86 jest jeszcze za duże a gdzie tam do 104 to chyba w przyszłym roku takie założymy dopiero.

A co do przesyłek to fakt czasem są droższe niż sama rzecz którą się chce kupić, zresztą jak sie porówna koszty przesyłego tej samej rzeczy u różnych sprzedawców to widać, kto zaraia dodatkowo na przesyłce. Mój m kiedyś usłyszał od sprzedającego że w koszty przesyłki wliczone jest pakowanie i jego czas poświęcony na wyslanie paczki, także różni ludzie są na tym świecie.

reklama
dziewczyny super zakupy :tak::tak::tak:
a ja się chwalę - dzisiaj dopadłam NUTRIĘ dla dzieci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
boska jest!!! Zobacz załącznik 240792:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a z innych ciekawych rzeczy były białe rajstopki dla niemowlaka ze srebrnymi falbankami z koronki na pupie!! extra! troszkę zmechacone, w sumie żałuję ze nie wzięłam :-p

Iśku fajna ta nutria

Co do naszego rozmiaru to jest tak że rekawki musimy trochę podwijac, ale musze brac troszkę wieksze poniewaz Alan ma brzusio :-D i potem ma takie bluzki obcisłe jak sa w sam raz rozmiarem

wow Marlena jaki rozmiar :-):-p:-p

my nosimy 92 ale 86 z niektórych firm też jest ok ;]

a do czego ta NUTRIA???

Ostatnia edycja:
potrzebuję torby do wózka
ale, takie typowe torby na allegro do wózków są fajne, ale drogie, trochę mi szkoda dawać 50 zł, i tak sobie myślę, czasem w gazetach dodają jakieś torby.
Ja z racji że nie czytam "prasy kobiecej" to i nie wiem co i jak, ale może widziałyście gdzieś w jakimś numerze teraz ostatnio .... Moja mama się rozglądała, ale w kiosku mieli tylko czerwoną, a czerwoną mam ze starego wózka, musi być albo zielona, albo neutralna jakaś, ....

Ja ostatnio malo rzeczy Juli kupilam-hmm same *******y takie oczywiste jak zabawki do piaskownicy,pilke,jedna czarno-biala tunike,zabawkowy tel.komorkowy z klapka i plytke z bajeczkami i piosenkami.Po prostu chodze na te placyki zabaw tak obwieszona ze do sklepu bym sie juz nie zmiescila-z boku wozka dynda pilka,kosz wypchany sprzetem do piaskownicy,wisi moja torba,wysylki na allegro,pieczywo w drodze pwrotnej-wygladam jak choinka:-D

reklama
Do góry