reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Witam po dłuższej nieobecności na ulubionym wątku :)

Tak pobierznie :)

Ja również prasuję, bo wkurza mnie jak chcę gdzieś wyjśc a tu ups wszystko pomięte, także raz w tygodniu góra prania do prasowania, glównie małego ciuchy.

fakt w HM są fajne rzeczy i czasem można coś trafić po dobrej cenie, moja mama się dzisiaj wybrała do galerii oddać buty na reklamację i nakupiła rzeczy w CA jutro wstawię zdjęcia.

Marlena ale ten Twój smyk jest już duży, u nas to 86 jest jeszcze za duże a gdzie tam do 104 to chyba w przyszłym roku takie założymy dopiero.

A co do przesyłek to fakt czasem są droższe niż sama rzecz którą się chce kupić, zresztą jak sie porówna koszty przesyłego tej samej rzeczy u różnych sprzedawców to widać, kto zaraia dodatkowo na przesyłce. Mój m kiedyś usłyszał od sprzedającego że w koszty przesyłki wliczone jest pakowanie i jego czas poświęcony na wyslanie paczki, także różni ludzie są na tym świecie.

reklama
dziewczyny super zakupy :tak::tak::tak:
a ja się chwalę - dzisiaj dopadłam NUTRIĘ dla dzieci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
boska jest!!! Zobacz załącznik 240792:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a z innych ciekawych rzeczy były białe rajstopki dla niemowlaka ze srebrnymi falbankami z koronki na pupie!! extra! troszkę zmechacone, w sumie żałuję ze nie wzięłam :-p

Iśku fajna ta nutria

Co do naszego rozmiaru to jest tak że rekawki musimy trochę podwijac, ale musze brac troszkę wieksze poniewaz Alan ma brzusio :-D i potem ma takie bluzki obcisłe jak sa w sam raz rozmiarem

wow Marlena jaki rozmiar :-):-p:-p

my nosimy 92 ale 86 z niektórych firm też jest ok ;]

a do czego ta NUTRIA???

Ostatnia edycja:
potrzebuję torby do wózka
ale, takie typowe torby na allegro do wózków są fajne, ale drogie, trochę mi szkoda dawać 50 zł, i tak sobie myślę, czasem w gazetach dodają jakieś torby.
Ja z racji że nie czytam "prasy kobiecej" to i nie wiem co i jak, ale może widziałyście gdzieś w jakimś numerze teraz ostatnio .... Moja mama się rozglądała, ale w kiosku mieli tylko czerwoną, a czerwoną mam ze starego wózka, musi być albo zielona, albo neutralna jakaś, ....

Ja ostatnio malo rzeczy Juli kupilam-hmm same *******y takie oczywiste jak zabawki do piaskownicy,pilke,jedna czarno-biala tunike,zabawkowy tel.komorkowy z klapka i plytke z bajeczkami i piosenkami.Po prostu chodze na te placyki zabaw tak obwieszona ze do sklepu bym sie juz nie zmiescila-z boku wozka dynda pilka,kosz wypchany sprzetem do piaskownicy,wisi moja torba,wysylki na allegro,pieczywo w drodze pwrotnej-wygladam jak choinka:-D

reklama
Do góry