reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A takie ciuszki Kacper dostał wczoraj od babci.

Ivaz sukieneczka jest prześliczna!!! a zakupy też super :)

Załączniki

• S5006687.jpg
    S5006687.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Eve poza ilością kól chyba niczym sie nie różni od slaloma na pewno siedzisko mają to samo, jest chyba ciut cięższy, ale pewnie też się swietnie prowardzi, a co masz coś na oku??

Eve a ja bardzo często natykam się na parę - użytkowników nomada i jedno co zauważyłam - to, że strasznie terkoczą temu wózkowi koła. To chyba nie jest przyjemne odczucie iść i tak ciągle tego terkotania słuchać. Inna różnica że sa one piankowe, Ale mimo wszystko mój zooper też ma piankowe a tak nie terkocze głośne. Wiem, bo mijałam ich ostatnio zooperem i zwróciłam na to szczególną uwagę. :tak::tak:

reklama
Eve 6,5 kg to waży tylko sam stelaż, w slalomie waży tyle samo, tak naprawde oba wózki ważą ponad 9 kg mój slalom waży 9,3 ważyłam go. Co do kół to nowy nomad air ma dwa koła pompowane i dwa piankowe, w starym są tylko piankowe, ale mozna dokupić koła pompowane i wymienic.
Magdalenka a w nomadzie to pewnie nie koła turkotały, tylko opadający hamulec bo w wózkach jane to się często zdarza w moim slalomie też, ja już się do tego przyzwycziłam. Nomad ma spore koła duzo większe niż parasolki więc nie mają prawa turkotać.

Do góry