reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Maniulka super zakupy, a takie leginsy ostatnio kupowałam Magdalence po 9,90 w H&M a na allegro te same dwa razy droższe, z tego co zauwazyłam wszystkie ciuszki z H&M na allegro są droższe niż w sklepie

Ivaz i ja się bardzo zdziwiłam jak zobaczyłam ceny na allegro bo tu przeciez w No wszystko jest dużo droższe a za leginsy płaciłam cos koło 14 zł tak samo za bluzeczkę ja nie wiem skąd oni te ceny biorą :eek:

Co do prasowania to ja też prasuje wszystko czy trzeba czy nie,lubię jak tak ładnie wyglądają i w szafce i na nas :tak:

Ja też należę do tych prasujących, chociaż ostatnio to trochę sobie odpuściłam. Jednak bodziaki, pajace do spania to prasuję zawsze, bo mają kontakt bezpośredni ze skórą.

leginsy i bluzeczka super, w ogóle ciuszki z H&M sa ładne i dla chłopców i dla dziewczynek, a co to tego co pokazywali w uwadze na temat fotelików przeraziło mnie, że dwie znane firmy sprzedają taki badziew, bo inaczej nie można nazwać fotelika, w którym dziecko może wylecieć przy wcale nie dużej prędkości. A zna ktoś jakąś stronę gdzie można zobaczyć ranking fotelików po wszystkich testach...? bo ciekawa jestem czy nasz fotelik jest bezpieczny...? :/

teraz używamy tego fotelika (tylko w innym kolorze ;D)
ŚLICZNY BRITAX ROMER SAFEFIX PLUS ANABEL TANIO!!! (1009840782) - Aukcje internetowe Allegro
a drugi tej samej firmy tylko inny przedział wagowy taki do końca

nie pamietak ,która pisała o Nanie bez cukru...wczoraj skład przeczytałam i sa tam cukry..... w bebiko za to tylko glukoza......

wrociłam do bebiko3 bo jak sie okazalo moj maly mial jelitowke a nie efekt po mleku....

zestawik fajny ale cena koncowa moze byc o wiele wieksza...
zaczyna mnie denerwowac jak ktos pisze tak wysoka cene za koszt przesylki....paczka napewno z takimi letnimi ubrankami nie wazy 10 kilo.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry