reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Maniulka super zakupy, a takie leginsy ostatnio kupowałam Magdalence po 9,90 w H&M a na allegro te same dwa razy droższe, z tego co zauwazyłam wszystkie ciuszki z H&M na allegro są droższe niż w sklepie

Ivaz i ja się bardzo zdziwiłam jak zobaczyłam ceny na allegro bo tu przeciez w No wszystko jest dużo droższe a za leginsy płaciłam cos koło 14 zł tak samo za bluzeczkę ja nie wiem skąd oni te ceny biorą :eek:

Co do prasowania to ja też prasuje wszystko czy trzeba czy nie,lubię jak tak ładnie wyglądają i w szafce i na nas :tak:

Ja też należę do tych prasujących, chociaż ostatnio to trochę sobie odpuściłam. Jednak bodziaki, pajace do spania to prasuję zawsze, bo mają kontakt bezpośredni ze skórą.

leginsy i bluzeczka super, w ogóle ciuszki z H&M sa ładne i dla chłopców i dla dziewczynek, a co to tego co pokazywali w uwadze na temat fotelików przeraziło mnie, że dwie znane firmy sprzedają taki badziew, bo inaczej nie można nazwać fotelika, w którym dziecko może wylecieć przy wcale nie dużej prędkości. A zna ktoś jakąś stronę gdzie można zobaczyć ranking fotelików po wszystkich testach...? bo ciekawa jestem czy nasz fotelik jest bezpieczny...? :/

teraz używamy tego fotelika (tylko w innym kolorze ;D)
ŚLICZNY BRITAX ROMER SAFEFIX PLUS ANABEL TANIO!!! (1009840782) - Aukcje internetowe Allegro
a drugi tej samej firmy tylko inny przedział wagowy taki do końca

nie pamietak ,która pisała o Nanie bez cukru...wczoraj skład przeczytałam i sa tam cukry..... w bebiko za to tylko glukoza......

wrociłam do bebiko3 bo jak sie okazalo moj maly mial jelitowke a nie efekt po mleku....

zestawik fajny ale cena koncowa moze byc o wiele wieksza...
zaczyna mnie denerwowac jak ktos pisze tak wysoka cene za koszt przesylki....paczka napewno z takimi letnimi ubrankami nie wazy 10 kilo.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry