reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

jak choinka - świetne porównanie :D swoją drogą też się zastanawiam nad torbą do wózka, bo jak mały śpi to nie mogę się do koszyka dostać :/ ale nie sądzę żeby w gazecie była taka torba co by mi na rączce od wózka zawisła :/

reklama
a ja kupiłam właśnie sobie siatkę granatową (brr nie było żadnego wyboru kolorów, przecież wózek mam zielony, ale lepszy granat niż czerwona)
i zaraz będę jąmontować, będę jej używać odczasu do czasu jak będę szła na większe zakupy, bo torbe i tak chce !! :)

a to moje dzisiejsze zakupy, musiałam kupic bluzy bo Zoska nie ma ani jednej za to letnich ciuchów mnóstwo, no i te bodziaki kupiłam bo kosztowały 18 zł za 2 pary, a ze mamy deficyt więc wziełam, spodenki kosztowały 15 zł wiec tez szkoda był ich nie wziąć

Ivaz-sliczne ciuszki:)
Dziewczyny,ale ze mnie gapa!Zapomnialam ze do tego duzego wozka swojego (nie cybexa tylko tako) mam przeciez torbe od wozka.Teraz was czytam i mnie olsnilo.Cybex ma maly kosz na zakupy i nosnosc do 15 kg-skoro Juli wazy 11 to lawto policzyc ze za duzym ciezarem (max 4kg) go obwiesic nie moge.Jezdze nim wiec gdy mam tylko zabawki Julity i ew.male zakupy typu pieczywo.A jak mam duze zakupy po drodze + wysylki allegrowe na poczte to jesdze swoim mega wozkiem o wadze 16 kg.Ale skubany amortyzacje ma nie do pobicia-jadac do zlobka jade nim na trasie 20 min o 5 min szybciej niz cybexem,bo on plynie po nierownosciach,moge zamknac oczy i jechac.Cybexikiem trzeba lukac na chodnik raczej:)Uwazam ze miec 2 wozki to najlepsze rozwiazanie.Jeden na malych klolkach lekki a duzy wielki o duzych kolach-a kiedys wam sie dziwilam po co wam 2 wozki?
Cos mialam napisac-ale to nie ten watek wiec zmykam na inny:)

Ivaz-a twoja Zoska zawsze nie daje sie wsadzic do wozka?Czy to ty juz dawno temu pisalas ze jako niemowle tez sie nie dala i nosilas ja w nosidelku?Julita w 1sza strone bez problemu ale z placyku zabaw po prostu zejsc nie chce.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mało rózowe nie?
no i chyba czekają mnie chrzciny bo chrzestny ma już wszystkie sakramenty odwalone więc mozna ochrzcić na razie moj typ sukienki to ta:
NEXT SUKIENKA NA 12-18M- SUPER NA CHRZCINY I LATO (1004765146) - Aukcje internetowe Allegro

Saro Zocha nigdy nie była wózkowym dzieckiem, zawsze ja parzył w dupkę, miała czasami przebłyski, ze pojechała w wózku, ale to rzadko, teraz wczesna wiosną nie było większych problemów, ale jak się zrobiło ciepło to wózek znów parzy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ivaz-sukienka z klasa:)przepiekna!

ja tez mam malo rozowe ciucki dla Julity,czasem wyglada jak chlopczyk ale olac;)

zmykam juz z kompa.

Ivaz już kiedyś pokazywałaś tą sukienkę i powiedziałam, że jak będę miała córcię to chrzest latem tylko w takiej sukience, jest boska, nie jakieś atłasy, falbany... że dziecka nie widać ;p
a zakupy super, ta bluza z uszkami słodka :D

reklama
agnesiaa, az sie dziwiłam bo kupiłam ja w 5-10-15 a raczej omijam ten sklep szerokim łukiem,ale dzisiaj z siostra weszłysmy no i wpadła mi w oko, pewnie jakosc taka sobie, ale moze sie miło zaskoczę

Do góry