reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

jak choinka - świetne porównanie :D swoją drogą też się zastanawiam nad torbą do wózka, bo jak mały śpi to nie mogę się do koszyka dostać :/ ale nie sądzę żeby w gazecie była taka torba co by mi na rączce od wózka zawisła :/

reklama
a ja kupiłam właśnie sobie siatkę granatową (brr nie było żadnego wyboru kolorów, przecież wózek mam zielony, ale lepszy granat niż czerwona)
i zaraz będę jąmontować, będę jej używać odczasu do czasu jak będę szła na większe zakupy, bo torbe i tak chce !! :)

a to moje dzisiejsze zakupy, musiałam kupic bluzy bo Zoska nie ma ani jednej za to letnich ciuchów mnóstwo, no i te bodziaki kupiłam bo kosztowały 18 zł za 2 pary, a ze mamy deficyt więc wziełam, spodenki kosztowały 15 zł wiec tez szkoda był ich nie wziąć

Ivaz-sliczne ciuszki:)
Dziewczyny,ale ze mnie gapa!Zapomnialam ze do tego duzego wozka swojego (nie cybexa tylko tako) mam przeciez torbe od wozka.Teraz was czytam i mnie olsnilo.Cybex ma maly kosz na zakupy i nosnosc do 15 kg-skoro Juli wazy 11 to lawto policzyc ze za duzym ciezarem (max 4kg) go obwiesic nie moge.Jezdze nim wiec gdy mam tylko zabawki Julity i ew.male zakupy typu pieczywo.A jak mam duze zakupy po drodze + wysylki allegrowe na poczte to jesdze swoim mega wozkiem o wadze 16 kg.Ale skubany amortyzacje ma nie do pobicia-jadac do zlobka jade nim na trasie 20 min o 5 min szybciej niz cybexem,bo on plynie po nierownosciach,moge zamknac oczy i jechac.Cybexikiem trzeba lukac na chodnik raczej:)Uwazam ze miec 2 wozki to najlepsze rozwiazanie.Jeden na malych klolkach lekki a duzy wielki o duzych kolach-a kiedys wam sie dziwilam po co wam 2 wozki?
Cos mialam napisac-ale to nie ten watek wiec zmykam na inny:)

Ivaz-a twoja Zoska zawsze nie daje sie wsadzic do wozka?Czy to ty juz dawno temu pisalas ze jako niemowle tez sie nie dala i nosilas ja w nosidelku?Julita w 1sza strone bez problemu ale z placyku zabaw po prostu zejsc nie chce.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mało rózowe nie?
no i chyba czekają mnie chrzciny bo chrzestny ma już wszystkie sakramenty odwalone więc mozna ochrzcić na razie moj typ sukienki to ta:
NEXT SUKIENKA NA 12-18M- SUPER NA CHRZCINY I LATO (1004765146) - Aukcje internetowe Allegro

Saro Zocha nigdy nie była wózkowym dzieckiem, zawsze ja parzył w dupkę, miała czasami przebłyski, ze pojechała w wózku, ale to rzadko, teraz wczesna wiosną nie było większych problemów, ale jak się zrobiło ciepło to wózek znów parzy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ivaz-sukienka z klasa:)przepiekna!

ja tez mam malo rozowe ciucki dla Julity,czasem wyglada jak chlopczyk ale olac;)

zmykam juz z kompa.

Ivaz już kiedyś pokazywałaś tą sukienkę i powiedziałam, że jak będę miała córcię to chrzest latem tylko w takiej sukience, jest boska, nie jakieś atłasy, falbany... że dziecka nie widać ;p
a zakupy super, ta bluza z uszkami słodka :D

reklama
agnesiaa, az sie dziwiłam bo kupiłam ja w 5-10-15 a raczej omijam ten sklep szerokim łukiem,ale dzisiaj z siostra weszłysmy no i wpadła mi w oko, pewnie jakosc taka sobie, ale moze sie miło zaskoczę

Do góry