reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Piesek uroczy, ale radzę córkom poczytać coś na temat pielęgnacji szaty, chyba że hodowca dał Wam jakieś wskazówki. Piesek będzie wystawowy??

No ciekawe czy będzie wystawowy jak tak to bardzo kłopotliwe,sierść musi mieć odpowiednią długość a żeby zachować idealny jej stan nakręca się na papiloty oj kłopotliwe to,ale ogólnie piesek taki kieszonkowy :tak:i idealny dla alergików

Pies nie bedzie wystawowy ,nie ma nawet rodowodu(jego rodzice ponoć mieli).To piesek dla dzieci a nie na pokaz a chciałam maltańczyka ze wzgledu na jego charakter.Włosa też nie bedziemy zapuszczac długiego tylko taką srednia długość.

Iwona mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale jak napisałaś, że kupiłaś psa to sobie pomyślałam o jakimś dużym "dorodnym" okazie, a tu taka "kocina":rofl2::rofl2:
Jakoś tak nie umiem takich małych psiaków nazywać "psem" bo pies kojarzy mi się z takim dużym zwierzęciem, a taki maluch (choć wygląda słodko jak taka puchowa kulka) to mi bardziej kota przypomina, choć i koty bywają większe.:-p:-p

Ale rozumiem, że najważniejsze że córki będę przeszczęśliwe, że im się mamę udało w końcu namówić, na żywego zwierzaka :tak::tak::tak:
No i rozumiem, że tata będzie zadowolony bo się męski front w rodzinie powiększy :-D:-D;-)

Skoro nie dostałaś żadnych papierów to rodzice raczej też nie mieli rodowodu (ale zawsze tak sprzedający mówią by podnieść cenę szczeniaka). W wystawach nie ma nic złego nie wiem, czemu się tak obruszyłaś pisząc, że to ma być pies dla dzieci a nie na pokaz ;-)

piesek słodki, a papierów nie musiałaś dostać jeśli w miocie było więcej piesków "nedwyzki" nie dostaja pamierow........ale to nie najważniejsze....chyba ze chcecie malucha wystawiac....

mialam kiedys Pińczera karłowatgo taka miniatura dobermana fajna..... zostaly nam po niej tylko medaliki ....fajna zabawa wystawianie pieska , ale nie jestem pewna czy wszytskie pieski to lubia.....

reklama
Dla mnie wystawy to wariacja,biedne te psy co innego my oko nacieszyć,popatrzec a te psiaki bidulki musza to wszystko znosić np.wylakierowany,wytapirowany pudel no kosmos.
Co do rodowodu to jest tak jak pisze Myfa,chyba pierwsze 3 szczeniki z miotu maja rodowód

Zaraz jak znajde to cos wam pokarzę
To sa zdjęcia ze światowej wystawy psów,a te dwa wózeczki to dla psa były :szok:ja myslałam ze padnę jak to zobaczyłam trochę off topik ale co tam

Załączniki

• Zdjęcie(39).jpg
    Zdjęcie(39).jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 23
  • Obraz 037.jpg
    Obraz 037.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 22
  • Obraz 034.jpg
    Obraz 034.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 22
  • DSCN1414.jpg
    DSCN1414.jpg