reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dzisiaj weszłam do Wojcika natchniona lekturą forum i chyba na razie nie zmienię zdania: cyrkonie wielkości orzecha,brokaty, koronki, falbanki, tiule, cekiny itp. i wszystkie te ozdobniki znajdują się często na jednym ubranku, zupełnie nie moja bajka te ubranka choc wiem ze jakościowo sa super.
A i jeszcze mogę dodac ze domkiem chętnie się bawią jeszcze i czterolatki, tak więc to zabawka na dłużej

reklama
Pewnie podpadnę niektórym osobom, ale ubranka Wójcik jak dla mnie często kiczem zalatują ale to kwestia gustu....poza tym nie należą do najbezpieczniejszych......
szczerze powiem, ze i jakość nie zawsze jest najlepsza, cena za to zawsze powalająca ;-). Doszłam do wniosku, że firma nie gra roli i tak trzeba zwracać uwagę na jakość wykonania i tkanin....każda niemalże sieciówka ma świetne jakościowo rzeczy i buble..... dotyczy to też ubrań dla dorosłych....

Domek do zabawy fajny, my mamy podobny dostaliśmy go na prezent , osobiście szkoda pieniążków by mi było na taką zabawkę wydać tyle....

...najbardziej zadowolona byłam z tej zabawki Hubert bawi się nią do teraz (4 lata ma) Wojtek oczywiście też :-)

http://allegro.pl/item994498915_kiddieland_grajaca_betoniarka.html

Ostatnia edycja:
No dziewczynka raczej się betoniarką nie będzie bawić, a tez do tanich nie należy. Ja ogólnie z domku jestem zadowolona, Ada też i myślę że warto było wydać te pieniądze. zresztą sprzedałam bujaczek-leżaczek i nic nie musiałam dokładać :tak:

A z Wójcika nie mam ani jednego ubranka, omijam ten sklep szerokim łukiem :-D

Myfa zgadzam, ja jakiś czas temu kupiłam Zosi w mothercare 2 pack spodenek i do tego 3pack tunik , i spodenki rozeszły się w szwach a tuniczki po pierwszym praniu sie skuliły, a prałam w 30st., ale na ogól jestem zadowlona z tych ubranek zwłaszcza jak sie uda coś kupić na wyprzedazy, raczej jak są normalne ceny to nie kupuję.
Lubię ubranka next, H&M i cherokee przewaznie nigdy z nimi sie nic nie dzieje, przynajmniej jeszcze nie rozczarowałam się jakością tych marek, tym bardziej ze nexta mamy dużo używanych i cały czas wyglądają swietnie, wolę kupic uzywane ubranko nexta niz nowe np w 5-10-15 tam wg mnie to badziew i szkoda na nie kasy

A ja najbardziej lubię cocodrillo i cherokee,a z 5-10-15 to lubię ciuszki zwłaszcza spodnie dla syna,next tez jest fajny ale mało dostępny za to jestem bardzo nie zadowolona z bluzeczek early days maja takie dekoldy ze szok nadają się tylko po domu a mam ich chyba z 10:szok:jak już pisałam uwielbiam dresy wójcika i ciuszki wyjściówki

wrzuce jeszcze 2 grosze co do ciuszkow:tak:

Wojcik tez wydaje mi sie byc zbyt strojny,zbyt z pompa i zbyt przerysowany.
Pare sztuk mi sie podoba (maja fajne spodniczki bombki w kratke dla dzieci a ja lubie kratki,paski i cala stylizacje emo) ale ja identyczne moge miec za 1/3 ceny lub jesli z lumpka to za grosze.

Ogolnie powiem tak:
Jak Juli byla mala-czytaj lezaco-siedzaca-podobala mi sie w "slodziachnych" strojach,bo taka natura malutkiego dziecka-sa slodkie.Odkad stoi i chodzi i pokazuje charakterek nie pasuja mi do niej slodkosci.Ogolnie zawsze omijalam roz-jest dziewczynkowy wiec Juli tez ma takie ciuszki ale jak uzywam rozu to w nieduzych ilosciach bo mnie mdli.Ostatnio biegala w zielonych bojowkach (chlopiecych) i rozowym polarze-naprawde fajnie wygladala w zestawieniu z tymi bojowkami.Traperki tez ma chlopiece;)Lubie takie male rozrabiary,bardziej niz slodkie ksiezniczki:tak:Na pewno trzeba stroj tez dopasowac do dziecka,do jego charakteru.

A co do chlopcow-dziewczyny ubrania dla chlopcow sa bossskie!Naprawde!Moja kolezanka ubiera swojego synka tak fajnie ze az zazdroszcze ze ja nie mam chlopaka.Normalnie maly macho,czarne skory,bojowki,trampki-ekstra naprawde.
Chyba MR tez wstawiala na NK super ubranego w skore Xavierka:tak:

PS.a tu moja mala rozrabiara z ostatnich dni,foto po nalozeniu filtru bo na NK wstawilam raw,przed obrobka.Trampki rulezzz!Graffiti czesto przewija sie w moich myslach jako "klimatyczna tworczosc";)Mielismy tez slubne foty pod graffiti (zalaczam :p)tylko nieco bardzien wypasionym.I kto by pomyslal ze za niecale 2 lata foty pod graffiti zrobie wlasnej corce?Naprawde,zycie zaskakuje.

Załączniki

• grafiti2.jpg
    grafiti2.jpg
    107,4 KB · Wyświetleń: 68
  • slubne graffiti.JPG
    slubne graffiti.JPG
    29,2 KB · Wyświetleń: 73
  • slubne graffiti 2.JPG
    slubne graffiti 2.JPG
    21,7 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Myfa super ta betoniarka - młodemu na pewno by się spodobała - pomyślimy :tak:
Sara ciekawe te fotki -zupełnie w Twoim charakterze :-)

Myfa zgadzam sie z toba co do wójcika.Ostatnio ich kolekcje są takie trochę kiczowate.Jakościowo też sie popsuli.Jak moja Julka była mała to mieli świetną jakość i z wyglądu ich ubranka były super a teraz jakieś takie pstrokate.Oglądałyście ta wiosenno-letnią kolekcje?Te kurtki dla dziewczynki rózowo-niebieskie,az rażą w oczy.Tylko niektóre ubranka mi się podobają,z zimowej kolekcji mieliśmy kurtkę i parę innych do niej ubranek,ale wszystkie w takim kremowym kolorze.A z 5-10-15 nic nie kupuję ,nawet tam nie wchodzę,gatunkowo mają niezbyt dobre ubranka,kiedyś kupiłam kurtkę i cała na szwach sie rozłaziła,później coś innego i też był problem,więc już tam nie zachodze.

reklama
Do góry