reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
wrzuce jeszcze 2 grosze co do ciuszkow:tak:

Wojcik tez wydaje mi sie byc zbyt strojny,zbyt z pompa i zbyt przerysowany.
Pare sztuk mi sie podoba (maja fajne spodniczki bombki w kratke dla dzieci a ja lubie kratki,paski i cala stylizacje emo) ale ja identyczne moge miec za 1/3 ceny lub jesli z lumpka to za grosze.

Ogolnie powiem tak:
Jak Juli byla mala-czytaj lezaco-siedzaca-podobala mi sie w "slodziachnych" strojach,bo taka natura malutkiego dziecka-sa slodkie.Odkad stoi i chodzi i pokazuje charakterek nie pasuja mi do niej slodkosci.Ogolnie zawsze omijalam roz-jest dziewczynkowy wiec Juli tez ma takie ciuszki ale jak uzywam rozu to w nieduzych ilosciach bo mnie mdli.Ostatnio biegala w zielonych bojowkach (chlopiecych) i rozowym polarze-naprawde fajnie wygladala w zestawieniu z tymi bojowkami.Traperki tez ma chlopiece;)Lubie takie male rozrabiary,bardziej niz slodkie ksiezniczki:tak:Na pewno trzeba stroj tez dopasowac do dziecka,do jego charakteru.

A co do chlopcow-dziewczyny ubrania dla chlopcow sa bossskie!Naprawde!Moja kolezanka ubiera swojego synka tak fajnie ze az zazdroszcze ze ja nie mam chlopaka.Normalnie maly macho,czarne skory,bojowki,trampki-ekstra naprawde.
Chyba MR tez wstawiala na NK super ubranego w skore Xavierka:tak:

PS.a tu moja mala rozrabiara z ostatnich dni,foto po nalozeniu filtru bo na NK wstawilam raw,przed obrobka.Trampki rulezzz!Graffiti czesto przewija sie w moich myslach jako "klimatyczna tworczosc";)Mielismy tez slubne foty pod graffiti (zalaczam :p)tylko nieco bardzien wypasionym.I kto by pomyslal ze za niecale 2 lata foty pod graffiti zrobie wlasnej corce?Naprawde,zycie zaskakuje.

ja podobnie jak Ty moją małą czasem ubieram jak "łobuziarę", ma bojówki moro i np z różowym bidziakiem wygląda fajnie (choć nie jestem fanką koloru różowego). Mamy też kilka innych bojówek.

odnośnie Wójcika, to moja Koleżanka bardzo sobie chwaliła kombinezon Wójcika. ja nic z tej firmy nie mam więc wypowiedzieć się nie mogę:)

Wójcik ceny straaaszne!! Oglądałam kombinezony na zimę, patrzę cena 180 zł, myślę sobie nawet nawet, hehe poczym okazalo się że to za samą kurtkę :) spodnie kolejne 140 zl, zrezygnowałam od razu i za 200 zł kupiłam 2 cześciowy kombinezon z coccodrilo, większy więc kolejną zimę napewno w nim przechodzi i naprawde jest świetny.

5-10-15 fakt tragedia, miałam ogrodniczki i w kroku były zapinane na napy - wiecznie się rozpinały!! daltego nawet nie wchodzę do tego sklepu

Właśnie siedzę i myślę. Tomasz dał mi zielone światło i mogę zamówić jaki wózek chce.

No i mam dylemat. Chciałam waltza a jednak się nad hulą zastanawiam :-p:-p No i jeszcze do tego kwestia koloru :-p Ale baba ma problem, no nie? :-D

A ja wczoraj kupiłam psa:szok:Nie wiem jak dałam się na niego namówić bo zawsze byłam przeciwniczka zwierząt w domu.Moje dzieci miały tylko kota na baterie:-DTeraz muszę uwazać żeby Marysia go nie zgniotła bo jest strasznie maleńki.Jak dorośnie będzie miał ok.2 kg.

reklama
Ivaz kobieto już ty mi w głowie nie mąć :-D:-D:-D
wybrałam, zooper waltz zielony, tylko .... ten nie moge zamówienia złożyć, w firefoxie przy zamówieniu jakiś alert o niebezpieczeństwie przesyłania danych wyskakuje, i sklepowi internetowemu się strona blokuje :baffled::baffled::baffled: napisałam im mejla, nie odpisali raz dzwoniłam, nikt nie odebrał, musze jeszcze raz zadzwonić.

Iwona pokaż zdjęcie nowego członka rodziny ;-)

Edit:
no i dodzwoniłam się do tego sklepu i babka mówi, że oni już nie prowadzą działalności i wszystkie wózki wyprzedane. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czemu strony nie zablokowali, a nie ja się głupia napaliłam i nic z tego nie wyszło;

edit 2:
zamówiłam zoopera hule oliwkową
Wózek Spacerowy ZOOPER HULA 8,6 kg 2010 +wys.0z (996657065) - Aukcje internetowe Allegro
oglądaliśmy go na żywo i od początku się Tomkowi spodobał i jak zwykle wyszło po jego myśli. Może te 2 rączki nie będą takie złe:tak::tak: już się nie mogę doczekać :-p:-p Nawet facetowi w mejlu potwierdzającym zakup napisałam, że mnie ręce świerzbią, żeby szybko wysyłał :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry