reklama
marlena021
Fanka BB :)
no dla mnie równiez cena za wysoka :-/ choc jest ładny.
wrzuce jeszcze 2 grosze co do ciuszkow
Wojcik tez wydaje mi sie byc zbyt strojny,zbyt z pompa i zbyt przerysowany.
Pare sztuk mi sie podoba (maja fajne spodniczki bombki w kratke dla dzieci a ja lubie kratki,paski i cala stylizacje emo) ale ja identyczne moge miec za 1/3 ceny lub jesli z lumpka to za grosze.
Ogolnie powiem tak:
Jak Juli byla mala-czytaj lezaco-siedzaca-podobala mi sie w "slodziachnych" strojach,bo taka natura malutkiego dziecka-sa slodkie.Odkad stoi i chodzi i pokazuje charakterek nie pasuja mi do niej slodkosci.Ogolnie zawsze omijalam roz-jest dziewczynkowy wiec Juli tez ma takie ciuszki ale jak uzywam rozu to w nieduzych ilosciach bo mnie mdli.Ostatnio biegala w zielonych bojowkach (chlopiecych) i rozowym polarze-naprawde fajnie wygladala w zestawieniu z tymi bojowkami.Traperki tez ma chlopieceLubie takie male rozrabiary,bardziej niz slodkie ksiezniczkiNa pewno trzeba stroj tez dopasowac do dziecka,do jego charakteru.
A co do chlopcow-dziewczyny ubrania dla chlopcow sa bossskie!Naprawde!Moja kolezanka ubiera swojego synka tak fajnie ze az zazdroszcze ze ja nie mam chlopaka.Normalnie maly macho,czarne skory,bojowki,trampki-ekstra naprawde.
Chyba MR tez wstawiala na NK super ubranego w skore Xavierka
PS.a tu moja mala rozrabiara z ostatnich dni,foto po nalozeniu filtru bo na NK wstawilam raw,przed obrobka.Trampki rulezzz!Graffiti czesto przewija sie w moich myslach jako "klimatyczna tworczosc"Mielismy tez slubne foty pod graffiti (zalaczam )tylko nieco bardzien wypasionym.I kto by pomyslal ze za niecale 2 lata foty pod graffiti zrobie wlasnej corce?Naprawde,zycie zaskakuje.
ja podobnie jak Ty moją małą czasem ubieram jak "łobuziarę", ma bojówki moro i np z różowym bidziakiem wygląda fajnie (choć nie jestem fanką koloru różowego). Mamy też kilka innych bojówek.
odnośnie Wójcika, to moja Koleżanka bardzo sobie chwaliła kombinezon Wójcika. ja nic z tej firmy nie mam więc wypowiedzieć się nie mogę
Wójcik ceny straaaszne!! Oglądałam kombinezony na zimę, patrzę cena 180 zł, myślę sobie nawet nawet, hehe poczym okazalo się że to za samą kurtkę spodnie kolejne 140 zl, zrezygnowałam od razu i za 200 zł kupiłam 2 cześciowy kombinezon z coccodrilo, większy więc kolejną zimę napewno w nim przechodzi i naprawde jest świetny.
5-10-15 fakt tragedia, miałam ogrodniczki i w kroku były zapinane na napy - wiecznie się rozpinały!! daltego nawet nie wchodzę do tego sklepu
5-10-15 fakt tragedia, miałam ogrodniczki i w kroku były zapinane na napy - wiecznie się rozpinały!! daltego nawet nie wchodzę do tego sklepu
magda19lenka
MTM
Właśnie siedzę i myślę. Tomasz dał mi zielone światło i mogę zamówić jaki wózek chce.
No i mam dylemat. Chciałam waltza a jednak się nad hulą zastanawiam No i jeszcze do tego kwestia koloru Ale baba ma problem, no nie?
No i mam dylemat. Chciałam waltza a jednak się nad hulą zastanawiam No i jeszcze do tego kwestia koloru Ale baba ma problem, no nie?
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Magdalenak oj niezdecydowanie to i moja przypadłość tak to jest jak człowiek ma za duzo do wyboru
I
ivaz
Gość
magdalenko a moze się zdecydujesz na taki wózeczek też firma badzo dobra, i wóżek poręczniejszy
SS * PEG PEREGO SI Wozek SUPER LEKKI - 6 kg! SU (992785739) - Aukcje internetowe Allegro
a ti jeszcze tańszy http://www.allegro.pl/item992783352_promocja_peg_perego_si_wozek_parasolka_6_kg_su.html
SS * PEG PEREGO SI Wozek SUPER LEKKI - 6 kg! SU (992785739) - Aukcje internetowe Allegro
a ti jeszcze tańszy http://www.allegro.pl/item992783352_promocja_peg_perego_si_wozek_parasolka_6_kg_su.html
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja wczoraj kupiłam psaNie wiem jak dałam się na niego namówić bo zawsze byłam przeciwniczka zwierząt w domu.Moje dzieci miały tylko kota na baterieTeraz muszę uwazać żeby Marysia go nie zgniotła bo jest strasznie maleńki.Jak dorośnie będzie miał ok.2 kg.
reklama
magda19lenka
MTM
Ivaz kobieto już ty mi w głowie nie mąć
wybrałam, zooper waltz zielony, tylko .... ten nie moge zamówienia złożyć, w firefoxie przy zamówieniu jakiś alert o niebezpieczeństwie przesyłania danych wyskakuje, i sklepowi internetowemu się strona blokuje napisałam im mejla, nie odpisali raz dzwoniłam, nikt nie odebrał, musze jeszcze raz zadzwonić.
Iwona pokaż zdjęcie nowego członka rodziny ;-)
Edit:
no i dodzwoniłam się do tego sklepu i babka mówi, że oni już nie prowadzą działalności i wszystkie wózki wyprzedane. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr czemu strony nie zablokowali, a nie ja się głupia napaliłam i nic z tego nie wyszło;
edit 2:
zamówiłam zoopera hule oliwkową
Wózek Spacerowy ZOOPER HULA 8,6 kg 2010 +wys.0z (996657065) - Aukcje internetowe Allegro
oglądaliśmy go na żywo i od początku się Tomkowi spodobał i jak zwykle wyszło po jego myśli. Może te 2 rączki nie będą takie złe już się nie mogę doczekać Nawet facetowi w mejlu potwierdzającym zakup napisałam, że mnie ręce świerzbią, żeby szybko wysyłał
wybrałam, zooper waltz zielony, tylko .... ten nie moge zamówienia złożyć, w firefoxie przy zamówieniu jakiś alert o niebezpieczeństwie przesyłania danych wyskakuje, i sklepowi internetowemu się strona blokuje napisałam im mejla, nie odpisali raz dzwoniłam, nikt nie odebrał, musze jeszcze raz zadzwonić.
Iwona pokaż zdjęcie nowego członka rodziny ;-)
Edit:
no i dodzwoniłam się do tego sklepu i babka mówi, że oni już nie prowadzą działalności i wszystkie wózki wyprzedane. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr czemu strony nie zablokowali, a nie ja się głupia napaliłam i nic z tego nie wyszło;
edit 2:
zamówiłam zoopera hule oliwkową
Wózek Spacerowy ZOOPER HULA 8,6 kg 2010 +wys.0z (996657065) - Aukcje internetowe Allegro
oglądaliśmy go na żywo i od początku się Tomkowi spodobał i jak zwykle wyszło po jego myśli. Może te 2 rączki nie będą takie złe już się nie mogę doczekać Nawet facetowi w mejlu potwierdzającym zakup napisałam, że mnie ręce świerzbią, żeby szybko wysyłał
Ostatnia edycja: