reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Zośka się raczej dżwięków nie bała, ale na początku nie umiała przekręcic słonka na dachu i przesunąć na dól wiewiórki, i się wkurzała, teraz juz śmiga po całym domku, wszystko, włączy, przesunie i wie gdzie co jest
Eve pewnie kupiłaś od tego samego sprzedawcy co my bo też dostaliśmy dwie dodatkowe figurki

reklama
Fajny ten domek, a myślicie, że dla chłopca się nadaje do zabawy??? zaraz jeszcze dokładnie o nim poczytam, i naprawde jest taki fajny???

też sie zastanawiałam nad tym domkiem, widziałam też dla dziewczynek wersję totalnie różową :-) więc ta w linku jest na pewno dla obu płci

Atsoniu jak Zośka dostała ten domek to mój Oksar 14-letni koń siedził pól godziny i się nim bawił. Z resztą jak przyjdzie jakaś koleżanka z dzieckiem, domek jest najlepszą zabawką. Mamy też arke noego tej firmy tez jest świetna, choc domek mi się bardziej podoba, Zosi chyba tez

reklama
zaciekawilyscie mnie tym domkiem,chociaz Juli ma tyle zabawek,gdzie to upchac na 42m?sama bym sie pobawila:-D
co do wojcika-juz w ciazy pisalyscie o tych ciuszkach i za kazdym razem lukalam na allegro jak byla o nich mowa i...powiem szczerze ze szalu nie ma!Jest troche fajnych ale mnie nie zwalaja z nog,wole po prostu inny styl.
Generalnie nie kupuje kolekcjami,kupuje to co mi wpadnie w oko:tak:

Przyszedl ten plaszczyk z linka co zamowilam kiedys Julicie-wyglada jak milion dolarow a za grosze go kupilam:tak::tak::tak:Naprawde bez skazy i sladow uzywania-sliczny!Na jesien w sam raz.Inne rzeczy ktore niedawno pokazywalam tez super,warto je bylo zamowic.

No i...dzis latalam troche po miescie z przyjaiolka i sie obkupilam...dla siebie:zawstydzona/y:
Ale to na mamie egositce:-p

Do góry