reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Mi osobiscie bardzo podobają się ciuszki z wójcika,sama tez sporo rzeczy kupowałam małej własnie z tej firmy tez czesto z przeceny-starsze kolekcje ale i te drozsze też bo były takie słodkie :-),bardzo dobre sa gatunkowo no i nasz polskie a nie chińszczyzna

marlena021- wiem, wiem....ceny nowych kolekcji są czasem powalające dlatego ja kupuję tylko jak są promocje, ostatnio kupiłam lniany kaszkiet z daszkiem w promocji za 19 zł i jestem z niego bardzo zadowolona a Szymon wygląda super!!!

Ciekawe jak Adusi się będzie domek podobał u nas Zosia cały czas sie nim bawi, w sumie codziennie po kilka razy, a rano jak w stanie i po wieczornej kąpieli to obowiązkowo. Wg mnie najlepsza jej zabawka. Fiszer prajsy leżą w kącie, a domek codziennie w uzyciu

reklama
Tak dokładnie ten, ale mamy od innego sprzedawcy gdzie gratisami są dwie figurki.
Regulacji chyba nie ma, ale ja te kropki gdzie się dźwięk wydobywa zakleję taśmą przeźroczystą to będzie trochę ciszej, bo Ada trochę się boi sowy i wyjącego psa :-D

Do góry