reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ja tylko na chwilke.Poszlam na spacerek z fretka :-) i mi przeszlo,tzn lekka zlosc.Teraz jak czytam swoje posty to raczej 2 raz bym tak nie napisala,musialam byc rano w bojowym nastroju.Z gory przepraszam jesli kogos urazilam a wateczek wozkowy odwiedze dopiero jak kupie swoj wozek.Wozeczek moze byc krytykowany-wklejajac fotki czegokolwiek (ubranek,wozkow) trzeba sie liczyc z krytyka.Zabolala mnie tylko aluzja ze cos celowo nie jest dla dobra dziecka (jakos wzielam to pod siebie) a to nieprawda.W kazdym razie juz mi przeszlo i jestem nastawiona pokojowo.:tak:Forum jest od polepszania humoru,przynajmniej na mnie tak dziala i to mnie cieszy (poza dzisiejszym rankiem hehe).

kaczuszka,ciuszki male cudenka.Cena az nie do wiary.Ja za swoje dalam 200 zl i mimo ze wychodzilo 5 zl za sztuke to i tak uwazam ze daloby rade wynalezc taniej,ale tak sie jakos pospieszylam ;-)

o matko a ja faktycznie tylko tak wyraziłam opinie, nie chciałam tez nikogo krytykowac. Tylko czasem faktycznie to co drogie nie jest wcale takie super.

Zgadza sie też to ze kazdy z nas musi dopasowac wózek do swoich warunków, czy mieszka w domu czy w bloku, czy miasto czy wieś, no i przede wszystkim zasoby pieniezne.. a kwestia czy gondola czy nie, czy 3 czy 4 kółka, to już wybór rodzica i patrzenie bardziej wiadomo na siebie. Bo wybieramy to co nam odpowiada:tak:

Powiem wam że 8 lat temu jak urodziłam synka to nawet nie wiedziałam co to gondola były wózki głębokie i spacerówki,ja osobiscie miałam spacerówkę z wsadem czyli nosidłem i byłam zadowolona a zresztą wiekszosć mam miało własnie takie wózki i dużo ma do dzis teraz tylko zrobił się szał na gondolki które po leci możemy spokojnie schować bo i tak się nie przydadzą.

o dziweczyny...nie ma co sobie cisnienia podnosic...i nie ma rezygnowac z pisania o tym czy o tamtym...to ze ktos skrytykuje czy wyrazi inne zdanie-coz-ile ludzi tyle opinii...ja tam lubie przeczytac co kto mysli o moich wyborach bo to albo mnie w nich utwierdza albo daje mi do myslenia czy naprawde sa to dobre wybory- i nie biore krtyki do siebie-po prostu ktos inny moze zauwazyc wady których ja nie widze...lub zalety

kaczuszka-ja tez sie zastanwiałam nad nukiem...ale postawiłam na TT ze wzgledu na to ze sa stosunkowo niewielkie przez to ze sa szerokie- i mam wrazenie ze przez to beda sie wygodnie trzymac...nie wiem czemu-bo to zaden argument, ale tak jakos mi sie poza tym spodobały

A ja bardzo lubię czytać co piszecie o różnych swoich wyborach i b. dużo się uczę - np sądziłam, że KAŻDY wózek ma gondolę a potem gdy szkrab podrośnie to można go przełożyć na spacerówkę. W tej chwili nie mam pojęcia jaki kupić wózek, wiem tylko, że na czterech kołach, bo potrójne mi się po prostu nie podobają, i raczej kółka większe pompowane. Ale prócz tego to nie wiem nic. A i jeszcze to, że na pewno nie mogę sobie pozwolić na wózek powyżej 1300zł. A najlepiej jak bym się zmieściła do tysiąca, tylko jeszcze nie wiem, czy takie w ogóle istnieją;-)
Tak że wg mnie takie wątki są potrzebne i pomocne tylko musimy pamiętać, że każda z nas ma dobrą wolę, swój własny gust, osobiste doświadczenia i inne potrzeby.

reklama
Do góry