reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

sara-nie ma co sie denerwowac...ja nie do konca rozumiałam o co ci chodzi a teraz juz wiem...widziałam nawet takie wozki na zywo i powiem ci ze wygladały fajnie i solidnie...co prawda nie mam przekonania do nich ale skoro sa produkowane i w sprzedazy to znaczy ze sa mamy którym takie wozeczki odpowiadaja.

kazdy musi dostsowac wybór nie tylko wozka ale i wszysktieogo do swojego gusty, potrzeb swoich i malucha, budzetu i wielu innych czynników...tak juz jest

reklama
Modroklejka zakupy fajne.
Moja kolezanka tez kupowala wszystko co zobaczyla bo swterszila ze maluch pierwszy i wszystko musi miec od razu...
Tak wiec sterylizatora wgole nie uzywa-dobry jest jak ma sie blizniakow np.....
Te buteleczki sa super tylko ja bym chciala jedna wieksza a druga mniejsza-kwestia upodobania(jedna na kaszke druga na picie)
Podgrzewacz-tez fajna rzecz,ale mozna sie obejsc bez tego.

Teraz ona ma 5miesiecznego synak i mi probuje to wcisnac(sprzedac a ja nie chce)

Madzik nie o to mi chodzi ze jak tanie to zle.Ja sama przyznam szczerze ze nie mam funduszy i chceilibysmy wozeczek do max 1000 zl.Tylko siedze i sie zastanawiam jak to jest mozliwe ze w komisie uzywane modele koszyuja wiecej niz te nowe na allegro.Widocznie sa lepszych producentow albo...wlascicielka komisu sobie nabija w kieszen.Bede wiec musiala dopytac jakie modele ona konretnie oferuje.Dziewczyny musze zejsc z kompa,maz wrocil z pracy bo nie maja pradu i chce programowac:-(

u kazdego sprawdzi sie cos innego-ja kupiłam to bo widze ze bratówka cały czas uzywa-nie karmiła małego piersią i gdyby miała te butelki 5 razy dziennie gotowac to by cholery dostała...

a buteleczki mam dwie 150ml i dwie 260 ml-były gratis do sterylizatora-beda dobre jak mały skonczy 2 mc

widzę że zrobiło sie gorąco, dlatego nie lubie pisac na wątkach co kupię a czego nie ..już się wyleczyłam z tych opisów..... zauważyłam ze niepotrzebnie można kogoś urazić, każda z nas ma inne podejście, inny gust i inne możliwości finansowe.....a przede wszystkim inne potrzeby
na szczęście na rynku jest duży wybór i kazdy znajdzie coś dla siebie....

ja początkowo za namową koleżanki chciałam całkowicie zrezygnować z gondoli tylko nosidełko i spacerówka na szczęście moja mama wybiła mi to z głowy(wygoda dziecka)

Laila masz racje temperatura podskoczyla......
Czytalam wczesniej co pisaly ale wolalam sie nie udzielac.
kazdy ma swoj gust,zasobnosc finansowa i kupuje to co mu sie podob,ale w sumie wadami i zaletami mozna sie podzielic ale ze spokojem......

Laila masz racje temperatura podskoczyla......
Czytalam wczesniej co pisaly ale wolalam sie nie udzielac.
kazdy ma swoj gust,zasobnosc finansowa i kupuje to co mu sie podob,ale w sumie wadami i zaletami mozna sie podzielic ale ze spokojem......

to co dla ciebie jest wadą dla kogoś innego bedzie zaletą a tu nie ma wyrażania opinii tylko krytyka.....

modroklejka tez chciałam cały sprzęt z Tommy Tippy ale mama juz mi kupiła z Nuk-a mam nadzieje że tez zdadzą egzamin mam butelki, smoczki i sterylizator i zastanawiam się nad laktatorem czy kupować ... :eek:

reklama
Do góry