reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
mąż się bardzo cieszył licytowała razem ze mną
niestety nasze ciuszki jeszcze nie wróciły, a nie wiem w jakim stanie wrócą jeśli to nastąpi bo jednak po moim synu jeszcze 4 dzieciaczki je nosiły, a więc może być kiepsko ( i niestety mama 2 chłopców, którzy je używali okazała się wielką fleją)
wiem że na pewno już nie będę pożyczała ciuszków, chyba wolę sprzedać je potem na allegro i mieć na nowe bo niestety jak patrzę na ciuszki z których nadal korzystają ci chłopcy to płakać mi się chce, a jak wracały to w takim stanie że najpierw pranie a potem co do schowania, ale i tak większość do wyrzucenia bo plamy stare od jedzenia:no: ah już nie będę obgadywać, ale dostałam nauczkę, a mój mąż zakazał mi pożyczać im ciuszki, bo jednak jak mój Mikuś po nich ma nosić ciuszki, na które tracę ja kasę i wyglądać jak siódme dziecko stróża - to ja dziękuję

to taki monolog na ostrzeżenie

Kaczuszka świetne te Twoje ciuszki. Aż się napaliłam, że ja też bym już chciała zacząć kupować. I tak sobie myślę, i Tomek też się zgodził, że jak przyjdzie nasz czas na zakupy to też będziemy szukali czegoś używanego na allegro. Bo widzę po Was, że można naprawdę świetne okazje dorwać. !! :-)

mierzyłam te butelki i w najszeresym miejscu maja ok 9 cm

kaczuszka-ogladałam tą aukcje! sliczne ciuszki-sama sie zastanawiałam

Kaczuszka cuuudo!!!Ubranka przepeikne,bedziesz miec malego modnego ksiecia w lozeczku:tak: Podobaja mi sie szalenie bo sa kolorowe (nie takie mdle pastele),maja nowoczesne wzory (koszulki nadrukami, jeansowe ubranka)-boskie!Ja juz pisalam w swoich postach jakis zas temu ale bardziej podobaja mi sie ubranka dla...chlopcow.Pamietacie tak sie cieszylam na te sukieneczki,kokardeczki,dopoki nie weszlam do sklepow z odzieza dla dzieci i dopoki nie obukalam zestawow dla dziewczynek-80% rozowosci i to takich mdlych prawie bialych.Sama musialam dlugo szukac na allegro zestawow ktore beda kolorowe,wesole i nie maja za duzo rozu!Nawet licytowalam 1 zestaw unisex,bo te typowo dziewczynkowo jakos mi niezbyt podchodza-fasony fajne ale te kolorki...
PS.Na aukcjach faktycznie mozna sie "spotkac", ja spotkalam sie na aukcji bodziakow z Bansikxd :)))

Modroklejka - dzięki za link, rzeczywiście fajny i cena też by mi odpowiadała. Ale ostatecznie zdecyduję i kupię wózek dopiero po nowym roku.

Kaczuszka naprawde sliczne ubranka:-)
ja tez juz wiem ze nie wrto pozyczac,sama sie o tym przekonalam i ja sama od nikogo nic nie pozyczam,wole kupic nowe lub uzywane ale zeby bylo moje...

reklama
Poszlam dzis na wozki i ot co, z czym wrocilam? Nie moglam sie powstrzymac:rolleyes:...

Załączniki

• DSC00007.jpg
    DSC00007.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 44
Do góry