reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

magda chyba cena mnie najbardziej przekonała bo zapłaciłam za nie 100zł było używane ale w stanie bdb, a jak zobaczyłam ile kosztuje takie samo nowe, to od razu je kupiłam. Krzesełko stoi w kuchni, która jak na mieszkanie w bloku jest dosyć duża bo ma 10m2, ale to fakt strasznie zagraca mi kuchnie.

Robiłam dzisiaj porządek u Zoski w szafie, jak myslicie czy tyle t-shirtów i tunik jej satrczy na lato? Do tego jest jeszcze kilka sztuk w praniu, duzo było koszulek w tej ostatniej paczce co kupiłam, ale znając siebie i życie to na pewno jeszcze coś kupię bo bym nie była sobą

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Eve zobacz znów pojawił się ten wózek, JANE REWELACYJNY WÓZEK POWERTRACK 360 (977402634) - Aukcje internetowe Allegro chyba coś zachchmęcili z tamta aukcją bo specjalnie ja obeserwowałam zeby zobaczyc za ile pójdzie, ktoś wylicytował 450zł i to pewnie był jakis znajomy sprzedającego bo pewnie mu sie cena nie podobała, ta aukcja wg mnie jest niezgodna z regulaminem ta przelicytowana osoba moze to zgłosic do allegro. Dokładnie ta sama aukcja i ten sam wózek JANE REWELACYJNY WÓZEK POWERTRACK 360 (959897942) - Aukcje internetowe Allegro

to ja znowu o wózkach :sorry2::sorry2::sorry2:

Że zooper to już ustalone i może nawet pamiętacie o tym :-):-);-). Nie mogę Tomka namówić tylko jaki model. Wypłata przyjdzie już za tydzień i będzie w końcu za co kupić nową brykę. ALE
Tomasz się na hulę uparł bo tańsza ja chcę waltza bo ma 1 rączkę, a on na to, że nie będzie płacić ponad 200 zł tylko za to, że ten wózek ma 1 rączkę a nie 2 rogi, bo to za drogo,, hula praktycznie identyczna jak waltz a dużo tańsza. No niby racja bo prawie 800 zł na waltza to trochę sporo. Ale mi na tej jednej rączce zależy a on tego nie rozumie. Próbowałam go namówić, żeby używanego kupić, a on się zaparł i o używanym nie chce nawet słyszeć, Teraz jest fajna aukcja na allegro, waltz jeszcze na gwarancji do października. Próbowałam go przekonać a ten się zaparł jak osioł. I co tu teraz robić, jak sobie pomyslę że mamy kupić hulę to mi się nowego wózka odechciewa i czuję, że będę z nim nieszczęśliwa (trochę kolokwialnie to brzmi:-p:zawstydzona/y:)

looknijcie http://www.allegro.pl/item978594837_zooper_waltz_jak_nowy_kurier_15_zl_od_1_zl_bcm.html

Ostatnia edycja:
Madzia ja mam zoopera twista ale takiego chcialam, m chcialam tansze espiro activ ale powiedzialam ze to ja glownie jezdze tym wozkiem i to mi ma byc wygodnie, a wozek kupilismy za pieniadze, ktore Kacper dostal na urodziny... a faktycznie moze byc tak ze jak kupicie hule to mozesz byc nieszczesliwa, bo jak sie cos nie podoba to sie raczej czlowiek do tego nie przekona. Cięzko doradzic co zrobić żeby Twojego m przekonac...

a ja się pochwalę moimi zakupami na allegro, troche przyszalalam, m chcial zawalu dostac jak mu powiedzialam ale mysle ze sie oplacalo...okaze sie jak przyjda :)

MARKS&SPENCER THOMAS-WIATRÓWKA PLECAK 12/18M (972647958) - Aukcje internetowe Allegro
4 aukcje od 1 osoby:
zestaw ciuchów na 12 - 24 M +3 czapki !GRATIS! (967226225) - Aukcje internetowe Allegro
spodnie koszuka bluza 12-18 m !!TANIO!! (971028154) - Aukcje internetowe Allegro
spodnie koszula koszulka na 18-24 m !!GRATIS!! (971069870) - Aukcje internetowe Allegro
2X koszula 2X koszulka spodnie 18 - 24 M R 92 (971796155) - Aukcje internetowe Allegro
3 od 1 osoby:
next z super dinozaurem 86 (973970420) - Aukcje internetowe Allegro
next z traktorkiem 86 (973969547) - Aukcje internetowe Allegro
next z super dinozaurem 86 (973987832) - Aukcje internetowe Allegro
i kolejne 2 od innej osoby
NEXT ... SZORTY Z NOWEJ KOL. I T-SHIRT ... 86 (974079622) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT ... T-SHIRT+SZORTY #PARCIANY PASEK# ... 86-92 (974118335) - Aukcje internetowe Allegro
i na koniec zestawik za nie cale 20 zl
zestaw dla chlopca 86 cm,kurtka, spodnie,sweter (969087336) - Aukcje internetowe Allegro

Oli noooo, przyszalałaś, ile zakupów, dobrze, że M jednak zawału nie dostał :-D:-D
Oli tez go próbowałam brać, tekstem, że to ja więcej jeżdżę wózkiem ale nie przeszło, powiedział ,ze się przyzwyczaję do 2 rączek a 260 zł więcej to on na pewno nie da na prawie identyczny wózek, gdyby różnica w cenie między hulą a walzem była mniejsza to by się zgodził, wrrrrrr :sorry2::sorry2::sorry2:

fakt to troche duzo ale to nie tylko te dwie raczki, tak mysle (bo nie widzialam waltza) ale on jest bardziej stabilny bo nie skalada sie w prasalke wiec i stelaz wozka jest inny, wiec to co jest takie samo to siedzisko i budka..
Ehhh sle te chlopy ciezkie do zakupow, ciekawe czy jak by mial kupic samochod np: golfa V a golfa IV z roznica w cenie 2500 zl to pewnie by dolozyl i kupil V :) hehe to taki przyklad :) u mnie czasem dzialaja takie porwonania ale trzeba sie naglowkowac, zeby dobrze to przyrownac :)

eh, ja mam skąpca w domu, więc pewnie by nie dołożył .... chyba za dużo przebywa w towarzystwie mojego brata bo mu się coraz bardziej skąpstwo udziela :-p

Dziewczyny, czy któraś z Was korzysta z nosideł ergonomicznych bądź chusty?
od kilku dni moja córeczka ma nowy fotelik i niestety z wygodą kołyski, którą mogliśmy wrzucić na stelaż wózka musimy sie pożegnać, a malutka jeszcze nie chodzi, tak wiec zastanawiam się nad jakąś alternatywą dla wózka, ponieważ nie zawsze jest potrzeba, aby wóżek wyciągać. a na rękach nosić to trochę niewygodnie :(

reklama
Magda a bedziesz go wnosiła?? bo jednak waltz jest lżejszy od hula (a przy tym większy) o 1 kg niby nie duzo, ale kilka razy wnieść i znieść to każdy kg mniej jest ważny, jeżeli chodzi o rączki to akurat dla mnie nie ma to żadnej różnicy, ale patrząc na oba wóżeczki chyba waltz solidniej wygląda, przynajmniej na zdjęciach bo na żywo nie widziałam tych wóżków, choć wyglądaja oba ok.
oli.p zaszalałaś kobieto

Do góry