reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was korzysta z nosideł ergonomicznych bądź chusty?
od kilku dni moja córeczka ma nowy fotelik i niestety z wygodą kołyski, którą mogliśmy wrzucić na stelaż wózka musimy sie pożegnać, a malutka jeszcze nie chodzi, tak wiec zastanawiam się nad jakąś alternatywą dla wózka, ponieważ nie zawsze jest potrzeba, aby wóżek wyciągać. a na rękach nosić to trochę niewygodnie :(

Ja mam nosidło ergonomiczne bondolino, chwalę sobie, choc juz mniej nosimy, ale na pewno w wakacje znów wróci do łask. Ergonimiki sa dosyć drogie ale ostatnio znalazłam fajne na allego za rozsądne pieniądze
Ergonomiczne nosidło niemowlęce Ono mix kolorów (975228437) - Aukcje internetowe Allegro
Albo moze jakiegoś mei tai Nosidełko MEI TAI !!! (981710053) - Aukcje internetowe Allegro

Oli.p super zakupy :tak::tak::tak:
Magdalenka upartego masz chłopa chyba by mnie szlak trafił jak bym nie postawiła na swoim zwłaszcza w kwestii wózkowej,to ja w zasadzie chodze na zakupy czy spacerki a po za tym jak on wybiera auta to ja mu nie marudzę :-p:-p:-pa co do rączki z rogami to wcale nie jest taka zła kwestia przyzwyczajenia:tak:
Carolin u nas nosidło dawno poszło w odstawkę,kupiliśmy mały wózeczek do auta i nie ciągamy tego dużego na zakupy czy na spacer gdzies dalej

Magdalenka, faktycznie jaki uparty typ z Twojego m :tak: Ja bym nie popuściła w tej kwestii, bo wkońcu to Ty na co dzień się z wózkiem będziesz użerała, a on od święta. Chyba w tym wszystkim ważne jest to byś Ty też była zadowolona a nie tylko on.

maniulka - właśnie jak się sprawuje Twój buggster?? :-)

oli.p - ale zakupy, no no zaszalałaś :tak:

ivaz, widziałam, dodałam nawet do obserwowanych:tak: Facet odrazu mógł wystawić na kup teraz jak mu na takiej cenie zależało. Myślał może że bóg wie jaką cenę osiągnie na licytacji. Ja teraz nie mogę wózka kupić, bo nie mam kasy :-(

maniulka - ale ogólnie jesteś zadowolona to najważniejsze :tak:

witam marcowe zakupoholiczki:-D:-D

Oli.p-swietne zakupy,ale zes dala czadu!!!

Magdalenko-oba zoopery ktore rozwazasz to naprawde niezle wozki.Nie tylko maja super kolorki,ale wogole prezentuja sie swietnie,tak troche inaczej,a ja lubie male odgiecie od przecietnosci (=wozek klasyczny).Takze jakikolwiek wybioerzesz to wg mnie bedzie super ALE wg mnie waga wozka jest wazna.Co powiesz na to ze np.moja Juli tak chetnie tupta ze nie zawsze daje sie wsadzic do wozka bo jest wierzganie nogami,kopanie i mega wrzask?Wtedy ona nadal tupta a ja pcham wozek.Moge tez go zlozyc i wizac za raczke do przenoszenia-i tu sprawdza sie waga.Im mniejsza tym lepsza-wg mnie oczywiscie:tak:Wybor nalezy do Ciebie ale wg mnie wozeczek tak czy owak super.

Ja nadal "lowie okazje" na allegeo.Sluchajcie jest tyle aukcji od 1zl,nie ukrywam ze kilka takich wygralam:tak:Tu pokazuje ostatnie zakupy (nieco drozsze niz 1 zl:-p):
Sa to zakupy dla Julity jesienno-zimowe.Teraz jest duzo przecen i wyprzedazy.Nie boje sie ze cos bedzie za male lub za duze-rozmiar 92 jest na 2 latka a nawet jakby okazalo sie za male lub za duze to opchne pewnie z zyskiem na allegro juz w sezonie.Z kurtki i spodenek zlozylam sobie kombinezon 2 czesciowy-mysle ze to wazne bo juz teraz dzieciaki beda biegac i tarzac sie w sniegu a nie siedziec glownie w wozkach.
Dodam tylko ze ta kurtka zimowa narciarska kosztuje w reserved 140zl-moja przyjaciolka kupowala taka dla swojego chrzesniaka.A i jeszcze zielona kurteczke- strasznie mi przypadla do gustu kolorem i Juli ma ja na sobie na foto na wz:tak:A te spodenki 86 sa duze bo pisalam z babka na maila (jak 92).

(92) JEDYNY ...ŚLICZNY PŁASZCZYK St. Bernard**** (973305910) - Aukcje internetowe Allegro

KURTKA ZIMOWA 92 (976970864) - Aukcje internetowe Allegro

ZIMOWE SPODNIE NA ŚNIEG 86 CM KAPPAHL CZERWONE (978588952) - Aukcje internetowe Allegro

Na wiosne i lato juz nie kupuje-chyba ze bedzie cos extra-bo ona ma tyle ciuchow ze nie sadze nawet by to wszystko zdazyla zalozyc.

Kupilam tez sobie biala kurteczke na wiosne/lato-zaraz wstawie na mamie egoistce:-ptaki drobiazg za grosze:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Saro super pomysły, i niezły pomysł, żeby wyłapywać aukcje od złotówki dla dzieciaczków na jesień, hm, chyba sama tak zacznę, choć Gosia potrzebuje jeszcze trochę rzeczy na lato, ale przecież wszystko da się pogodzić :-D:-D;-)

Do góry