reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Moja córeczka dostała na roczek Arkę Noego, jest rewelacyjna, ma mnóstwo opcji: pianinko, sorter dźwięki zwierzątek, figurki. Naprawdę poleca, jest bardzo dobrej jakości i dokładnie wykonana. Moja córka, potrafi "przepaść" jak arką się bawi

My mamy jeszcze tej firmy Odkrywczy domek na razie zabawka nr 1, wszystkie fiszer prajsy przy nim moga nie istnieć, jak na razie jeszcze jej się nie znudził kilka razy dziennie się nim bawi

reklama
My mamy jeszcze tej firmy Odkrywczy domek na razie zabawka nr 1, wszystkie fiszer prajsy przy nim moga nie istnieć, jak na razie jeszcze jej się nie znudził kilka razy dziennie się nim bawi

Widziałam ten domek na allegro, ale właśnie zastanawiałam się czy faktycznie jest fajny. Jeszcze nad nim pomyślę :)

Ivaz - mi sie najbardziej podobaja te drugie bodziaki, fajowe sa:-) a powiedz mi czy one nie rozłaża sie przy szyjce? bo my mielismy hello kitty takie na zakładki a ostatnio kupiłam disney`a tez na zakladki i Nadia po pierwszym praniu ma juz w nich dekolt po cycki:baffled: Nie wiem czy ona ma taka duza glowe czy jak ze one tak sie rozciagaja:baffled: teraz szukam takie zapinane na napy ale nie moge nic znalesc na necie:zawstydzona/y: jedne fajne widzialam
http://www.allegro.pl/item974546519_3szt_body_krotki_rekaw_mothercare_18_24m_92.html
ale to raczej dla chlopca, ale cena swietna, uzywa któraś tej marki? Chyba Modroklejka ich uzywa, no ale jej juz nie podpytam niestety:-(

Kitki ja kiedyś miałam pajacyki tej firmy dokładnie z tymi rysunkami i byłam bardzo zadowolona z jakości i wszystkiego i teraz po świętach chcę właśnie kupić te co podałaś - ktoś wklejał już ten link i mam w ulubionych :-)

my mamy body z mothercare, malantana i georga i wszystkie nam się świetnie trzymają, nie rozciągają się i nie spierają się

Ivaz - mi sie najbardziej podobaja te drugie bodziaki, fajowe sa:-) a powiedz mi czy one nie rozłaża sie przy szyjce? bo my mielismy hello kitty takie na zakładki a ostatnio kupiłam disney`a tez na zakladki i Nadia po pierwszym praniu ma juz w nich dekolt po cycki:baffled: Nie wiem czy ona ma taka duza glowe czy jak ze one tak sie rozciagaja:baffled: teraz szukam takie zapinane na napy ale nie moge nic znalesc na necie:zawstydzona/y: jedne fajne widzialam
3szt_BODY_krótki rękaw MOTHERCARE 18-24m (92):) (974546519) - Aukcje internetowe Allegro
ale to raczej dla chlopca, ale cena swietna, uzywa któraś tej marki? Chyba Modroklejka ich uzywa, no ale jej juz nie podpytam niestety:-(

Kitki u nas z żadnymi body nie miałam problemów, o których piszesz, najgorsze jakościowo wg mnie były early days, mothercare sa bardzo dobre, nexta też super, na tescowe nie narzekałam, ale jednak cartersa dla mnie były najwygodniejsze, rosły z Zośką, swietnie sie dopierały, a takie zapinane z boku często bywają w reserverd i cocodrillo

ja zakupiłam z przypadku bodziaki w tesco tej firmy F&F, za dwie sztuki zapłaciłam 11 zł i to są najlepsze bodziaki jakie miałam do tej pory!!!! gruba bawełna, na zakładki przy szyi i nic sie nie rozciągło, kolory sie nie sprały i wyglądają nadal jak nowe a kupiłam je w grudniu! a mieliśmy już różnych firm od cherokee, poprzez mathercere, m&s po nexta. Czesem to co tanie może być lepsze od tych droższych ale fakt trzeba trafić :)

to moze ja poprostu tak źle trafiałam z tymi bodziakami na zakładki:baffled: chyba sie skusze na te co pokazywałaś Ivaz i zobaczymy jak bedzie, po sklepach to za bardzo nie mam kiedy latac;-)

reklama
Kitki ja body carters kupowałam w hurtowni na słonecznym tej po stronie reala i musze powiedziec ze sa super nic się z nimi nie dzieje i my mamy własnie na napy:tak:

wiesz co ja tez tam kupilam jedno body na 18 m-cy niby tez carters`a. Ale czy to rzeczywiscie firmowe? Moje cale sie skulkowalo od tarzania sie Nadii po dywanie, mamy takie w rozowe paseczki z biedronka - Nadia na je na tym zdjeciu na dole - dwa prania i do smieci, ale to pierwszy raz nam sie tak skulkowalo

Do góry