reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

maniulka w bobolandzie koło Nomi? nie wiedziałam, że mają tam cartersa, chyba że o innej hurt mówisz, bo tam robiłam zakupy już kilka razy i kiedyś moja mama tam zaopatrywała sklep, ale nie widziałam takich rzeczy :/ chyba źle się rozglądam :p

reklama
Edis poraziłaś tym różowym rowerkiem po oczach... brrr takiego córci bym nie kupiła, na pewno nie :-p:-D a ten co dostała jest ładny, mój Kuba też ma dostać zielony, i być może nawet taki sam, na razie mamy czerwony, po mojej chrześnicy, kiedyś jej kupiłam, ale już wyrosła, ale zostawiliśmy go u babci, a w domku będzie miał nowy ;-)

Agnesiaa tak dokładnie w boboladzie :tak:jak ja byłam to było ich sporo kupiłam dwa bo mi się podobały a wcale nie były mi potrzebne ale nie żałowałam bo super są miałam akurat na długi rękaw fajny materiał,grubszy jak bluzeczka :-)
Edis ale ten różowy paskudny :szok::szok::szok:fuuj kto to kupuje

Iwona wierze,bo z Julity ciuszkami mam to samo.Byla u mnie znajoma oblukac na zywo tez zolty plaszczyk bo jej sie spodobal z foty na NK i od slowa do slowa zaczelam jej pokazywac tez inne ciuchy Julity.Na odchodne mi powiedziala ze myslala ze ona ma duzo ciuszkow dla swojej corci ale jak zobaczyla jaki mlyn ja mam to stwierzila ze ma malo:-D
Poprzymierzalam na Julite te ciuchy,wybralam te co kiepsko leza (a ladnie wygladaja)lub sa przymale przez jej duzy brzuszek lub te co mi nie odpowiadaja i zestawilam pake na sprzedaz.Kilka dni temu sprzedalam tez jej 3 sukienki letnie oraz 2 pary bucikow.

No i przyszly dzis te malutkie trampeczki,male cudenka:tak:

ja tylko chciałam podziękować za super doradztwo.....krzesełko do karmienia z ikei jest super brak mi słow moje dziecko uwielbia w nim siedzieć i jeść.....wygodne, łatwe do złożenia i transortu....super....polecam!!! noi cenma smieszna....

ja chyba tez tego grzmota wyrzuce swojego, cały czas się zastanawiam co mi przyszło do głowy takie szkaradztwo kupić, zamiast jechac do ikea i kupić krzesełeczko z ładnym, prostym designem to se kupiłam pomarańczowego koszmara (tak to nazywamy). Myfa miliony ludzi tego krzesełka używa chya nie mogą się mylić.

reklama
Ivaz spróbuje poszukać odpowiedzi na twoje "co mi przyszło do głowy"
a) może zależało Ci na regulacji oparcia
b) może byłaś w amoku i nie do końca byłaś świadoma swoich czynów:-D:-D
c) może w głębi duszy jednak ci si.ę ono podoba - tylko jest za duże jak na twoje mieszkanie

to oczywiście tak wszystko na żarty :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
a tak na serio już, to nie widzę problemu, sprzedaj je i kup to ikeowskie, które Ci się podoba, będziesz zadowolona i już, nie będziesz się musiała codziennie denerwować patrząc na ten "pomarańczowy koszmar" :-D:-D:-p;-)

Do góry