a my na zajączka (choć nigdy nie propagowaliśmy czegoś takiego) kupimy Zośce następna zabawkę firmy Kiddieland
Zabawki Kiddieland - Arka Noego, te zabawki są świetne. Poza tym mała uwielbia figurki, a tam bedzie miała az 10 .
Kaczuszko bujeczek świetny
Iśku a podobno się mówi, ze my rodzice nakaładamy na dziecko stereotyp płci, ze jak chłopiec to samochód, a dziewczynka to lala. Moja Zośka od zawsze woli misie, zwierzątka, nosi i przytula lalki, a samochody w ogóle jej nie inetresują, to taka prawdziwa dziewczynka, ale na pewno może z facetami rywelizować pod względem sprawnośći, uwielbia się wspinać, gdzie tylko może to się wdrapie.
Dziewczyny musze kupić Zosi body bo te co ma to po pierwsze robią się już za małe, a po drugie juz są brzydkie i sprane. Ze wszstkich marek do tej pory jakich używaliśmy u nas najlepiej sprawdziły się Carters'a pod względem jakości,nie ukrywam też ze też mi sie najlpiej podobaja,znalałam kilka fajnych tylko które mam wybrać???
CARTER'S Carters...... BODY 5pack NOWE 80/86 12 m (966964021) - Aukcje internetowe Allegro
CARTER'S Carters...... BODY 5pack NOWE 80/86 12 m (967260221) - Aukcje internetowe Allegro
CARTER'S Carters ... 5pack BODY *NOWE* 80 (977823373) - Aukcje internetowe Allegro
CARTER'S Carters ... 5pack BODY *NOWE* 80 (976272734) - Aukcje internetowe Allegro
CARTER'S Carters ... 5pack BODY *NOWE* 80 (976275372) - Aukcje internetowe Allegro