reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve ta sukienka niebieska w klwiaty jest z cheerokee? Mam dla Gosi albo identyczną albo podoba, moja to tunika i rozmiar 3-4 latka ale na Gosię idealnie pasuję jako dłuższa sukienka, jest boska po prostu:-D:-D

reklama
tu nowe najciekawsze nabytki Gosi, i ta sukienka o której mówiłam, ale jednak nie są identyczne tylko podobne - zdawało mi się ;-)

Eve sukienki super, ale w ta turkusowa czy tam niebieska w kwiatki od razu mi wpadła w oko... boska :-D
dziś też kupiłam Kubie taki zestaw do piaskownicy z wadera i jeszcze do tego ciężarówkę z klockami, jeszcze się nad taczką zastanawiam, w sumie to dziś i tak wiało i pogoda się zepsuła, więc mam czas na wyjście w piach :dry: a już było tak ciepło..

Gosia moja dumna jak paw jechałą na tym rowerku:-D:-D:-Dpaluszkiem muzyczkę puszczała,tylko mąż zakleił ciut głosnik bo dawało po uszach że hej :-D:-D:-Da i my mamy używany dostalismy po chłopcu jeździł nim dużo jak tylko zrobiło się cieplej to nie w wózku tylko rowerek i jest w super stanie więc mysle ze się tak szybko nie rozleci :-p
Eve mnie również rzuciła się w oczy ta turkusowa(własnie kupiłam taka torebkę he he)jest swietna,zresztą cała reszta tez :tak:
Ivaz tez pokaźna kolekcja spodni:-D:-D:-Du mnie z leginsami było by tez duzo więcej mamy 8 par:tak:

A my nie kupujemy jak na razie wiadereczka i łopatki i tych innych bo w Norwegi niema piasku :baffled::baffled::baffled:

a my na zajączka (choć nigdy nie propagowaliśmy czegoś takiego) kupimy Zośce następna zabawkę firmy Kiddieland Zabawki Kiddieland - Arka Noego, te zabawki są świetne. Poza tym mała uwielbia figurki, a tam bedzie miała az 10 .
Kaczuszko bujeczek świetny
Iśku a podobno się mówi, ze my rodzice nakaładamy na dziecko stereotyp płci, ze jak chłopiec to samochód, a dziewczynka to lala. Moja Zośka od zawsze woli misie, zwierzątka, nosi i przytula lalki, a samochody w ogóle jej nie inetresują, to taka prawdziwa dziewczynka, ale na pewno może z facetami rywelizować pod względem sprawnośći, uwielbia się wspinać, gdzie tylko może to się wdrapie.
Dziewczyny musze kupić Zosi body bo te co ma to po pierwsze robią się już za małe, a po drugie juz są brzydkie i sprane. Ze wszstkich marek do tej pory jakich używaliśmy u nas najlepiej sprawdziły się Carters'a pod względem jakości,nie ukrywam też ze też mi sie najlpiej podobaja,znalałam kilka fajnych tylko które mam wybrać???
CARTER'S Carters...... BODY 5pack NOWE 80/86 12 m (966964021) - Aukcje internetowe Allegro
CARTER'S Carters...... BODY 5pack NOWE 80/86 12 m (967260221) - Aukcje internetowe Allegro
CARTER'S Carters ... 5pack BODY *NOWE* 80 (977823373) - Aukcje internetowe Allegro
CARTER'S Carters ... 5pack BODY *NOWE* 80 (976272734) - Aukcje internetowe Allegro
CARTER'S Carters ... 5pack BODY *NOWE* 80 (976275372) - Aukcje internetowe Allegro

Moja córeczka dostała na roczek Arkę Noego, jest rewelacyjna, ma mnóstwo opcji: pianinko, sorter dźwięki zwierzątek, figurki. Naprawdę poleca, jest bardzo dobrej jakości i dokładnie wykonana. Moja córka, potrafi "przepaść" jak arką się bawi

reklama
Ja mam pytanie, wiem, że jeszcze lata nie ma :-D ale myślę przyszłościowo ;-) Jakie sandałki chcecie kupic?? Chodzi mi o piętke. Usztywniana czy już nie ?? Mam dylemat właśnie bo słyszałam że dzieci powinny nosic takie buty ze sztywną pieta do 3 lat

Moja na razie jeszcze nie chodzi samodzielnie, ale do lata raczej już zacznie. Ja na pewno kupię z usztywnianą piętką.

Do góry