reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Smok jest fantasttyczny, az przez chwile pozalowalam ze nie namowilam tesciowki zeby kupiła cos takiego zamiast rowerka.... ale z drugiej str na zblizajaca sie pore roku to jednak rowerek lepszy... dokladnie taki jest ten nasz rowerek ROWEREK-KRÓWKA. NOWOŚĆ!!! SUPER PREZENT! K-ÓW (963318667) - Aukcje internetowe Allegro
Chcialam taki jak ma Nadinka czy Zoska ale nie było tych rowerkow, a tesciowa sie uparła ze chce jej kupic już, teraz wiec sie nie wyklocalam, nawet mi sie podoba ta krowa, bo jak widzialam te myszy czy kaczki to mi sie słabo robiło, przepraszam jesli kogos uraże ale jest taki rowerek- wlasnie kaczka, jest okropna, jakies takie oczy ma brrr o taka PIERWSZY ROWEREK miękkie koła 4 kolory od RAMIZ (963395051) - Aukcje internetowe Allegro
Dobra koncze temat rowerkow:cool2:
Na urodzinki od mojej mamy juz ma Maja kupiona piaskownice, taka muszelke z pokrywka, piasek tez juz kupiony i wszelkie wiaderka i foremki wiec sie zacznie szalenstwo:-)
Jeszcze wkleje zdjecia moich ostatnich zakupow lumpowych+ tych butów Elefanten i kurtki na wiosne ktora kupilam juz w tamtym roku

magdalenka byk stanowczo nie jest fantasy :-D:-D:-D
gosia super ta krówka, a ta kaczka rzeczywiście hipnotyzuje wzrokiem :shocked2::-D:-D:-D fajne ciuszki - kurtka jaka puchata :-)

oj Maniulka teraz mnie ten "obciach" bedzie przesladowal caly czas:sorry2: owszem, straszna kupa plastiku to jest ale az sie zdziwilam jak to sie moze dziecku podobac- duza bardziej niz jakis tam nie-plastik:-D no ii boje sie ze sie to jednak szybko rozleci taka tandeta:baffled:

też muszę znaleźć czas na zakupy zabawkowe, coś do piasku i klocki...

co do rowerka, to myślę, że nie powinien się rozlecieć, ja kupiłam taki chrześnicy ze 2,5 roku temu i do tej pory jest sprawny, my też taki dostaniemy na roczek, bo choć mieliśmy kupić inny to zrezygnowaliśmy, bo chrzestna już kupiła, więc bez sensu kupować kolejny rower :baffled: kupimy coś innego

a sandałki na pewno usztywnione ;-)

maniulka, ivaz - ja wygrzebałam z szafy tyle Adowych sukienek :-D (dwie na sznurku schną) i spódniczki. A jeszcze gdzie spodnie i koszulki :szok:

Załączniki

• HPIM5577..jpg
    HPIM5577..jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 41
  • HPIM5572..jpg
    HPIM5572..jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Eve cudne, ta w niebieskie i zielone kwiaty przepiekna, podoba i się tez ta princeska czerwona boska.
U nas króluja spodnie, leginsy i rybaczki,
Mamy 1 spódniczkę, i 4 sukienki, ale też rzadko Zoskę w nie ubieram więc nie czuje niedosytu, spodniczki to w zyciu nie miała na sobie, moze jak bedzie ciepło to się zmieni
Tak policzyłam z ciekawości spodnie i Zosia ma 36 par spodn,i ale w tym są leginsy i rybaczki
Koszulek z kr rękawkiem i tuniczek ma 33szt

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry