maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Smoczek słodki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam to samo - tylko miśki mnie interesowały, je woziłam w wózku :-) a pierwszą i ostatnią lalką jaką byłam zainteresowana to była Barbie - prezent na komunięIśku a podobno się mówi, ze my rodzice nakaładamy na dziecko stereotyp płci, ze jak chłopiec to samochód, a dziewczynka to lala. Moja Zośka od zawsze woli misie, zwierzątka, nosi i przytula lalki, a samochody w ogóle jej nie inetresują, to taka prawdziwa dziewczynka, ale na pewno może z facetami rywelizować pod względem sprawnośći, uwielbia się wspinać, gdzie tylko może to się wdrapie.
też chcemy taki worek kupić, nawet podowiadałam chrzestnej ;-) a ten smok fajowy, jeszcze fajny jest byk, a reszta taka niewydarzonaKupilismy małej worek klocków, takich zwykłych http://www.allegro.pl/item962148511_klocki_w_skrzyni_300_szt_klockow_bertus_poznan.html#gallery
Oglądaliśmy też konie na biegunach, żeby dziadkom "podpowiedzieć" co mają kupić na roczek, chcieliśmy takiego pluszaka a nie tradycyjnego konia i przeglądając allegro Tomek - fan fantasy i smoków - wybrał takiego smoka (trzaba go tu poszukać) http://www.allegro.pl/item961792897_piekny_duzy_kubus_puchatek_na_biegunach_super.html
ja też tak robiłam ale zimą, a teraz chcę body kolorowe żeby mały łądnie wyglądał jak się go rozbierze z ciepłaivaz body bardzo ładne,ale ja staram się większość body kupować całe białe ponieważ nie prześwitują jakieś kolory przez jasne bluzki.
dobre pytanie jeszcze nie oglądałam sandałków, ale pewnie zabudowaną piętę zeźmiemyJa mam pytanie, wiem, że jeszcze lata nie ma ale myślę przyszłościowo ;-) Jakie sandałki chcecie kupic?? Chodzi mi o piętke. Usztywniana czy już nie ?? Mam dylemat właśnie bo słyszałam że dzieci powinny nosic takie buty ze sztywną pieta do 3 lat
Ja mam pytanie, wiem, że jeszcze lata nie ma ale myślę przyszłościowo ;-) Jakie sandałki chcecie kupic?? Chodzi mi o piętke. Usztywniana czy już nie ?? Mam dylemat właśnie bo słyszałam że dzieci powinny nosic takie buty ze sztywną pieta do 3 lat