reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ivaz body bardzo ładne,ale ja staram się większość body kupować całe białe ponieważ nie prześwitują jakieś kolory przez jasne bluzki.

Magdalenka - my tez mamy podobna zabawke na biegunach i szczerze polecam, jest b fajna, Nadia długo sie przy niej bawi, na razie uzywamy jej bez tych płóz ale i tak jest super:tak:

Eve-sliczne sandalki:tak:
To moja Juli ma wielka stope,ona cala jest sporawa,ostatnio podczas spacerku zapytano nas "ale ze 2 latka to ma?":happy2:Julita ma 12,5 cm noge wiec buty ma kupowane na 13-14 cm (21-22).Do tego po ostatnich pomiarach w przychodni ma juz rowne 80 cm wzrostu.Dziwic sie ze zolty plaszczyk 86 cm jest na styk i nie wiem czy doczeka jesieni.Z tego samego powodu 3 sztuki z jej garderoby ktora ostatnio pokazywalam musialam wystawic na allegro bo po przymierzeniu okazalo sie ze "piwny" brzuszek Julity jest tak duzy ze spodenki w pasie i bluzeczki sa zbyt ciasne...:-p

A u nas z zakupami cisza,bo poki co kupilam "tylko" 11 buty-trampki.Licytowalam na kilku aukcjach ale wszedzie mnie przelicytowali wiec kupilam przez kup teraz.Moje male emo musi miec takie trampeczki:-p
Słodkie trampki TRAMPECZKI 21 fiolet NOWOŚĆ (970746369) - Aukcje internetowe Allegro

reszte dopisze na "marcu" co by bylo w temacie.

Ja mam pytanie, wiem, że jeszcze lata nie ma :-D ale myślę przyszłościowo ;-) Jakie sandałki chcecie kupic?? Chodzi mi o piętke. Usztywniana czy już nie ?? Mam dylemat właśnie bo słyszałam że dzieci powinny nosic takie buty ze sztywną pieta do 3 lat

Iśku a podobno się mówi, ze my rodzice nakaładamy na dziecko stereotyp płci, ze jak chłopiec to samochód, a dziewczynka to lala. Moja Zośka od zawsze woli misie, zwierzątka, nosi i przytula lalki, a samochody w ogóle jej nie inetresują, to taka prawdziwa dziewczynka, ale na pewno może z facetami rywelizować pod względem sprawnośći, uwielbia się wspinać, gdzie tylko może to się wdrapie.
ja miałam to samo - tylko miśki mnie interesowały, je woziłam w wózku :-) a pierwszą i ostatnią lalką jaką byłam zainteresowana to była Barbie - prezent na komunię
co do body to obojętnie które byleby z owcą :-D zartuję, ale najlepiej kolorowe - nie same różowe ;-)
Kupilismy małej worek klocków, takich zwykłych http://www.allegro.pl/item962148511_klocki_w_skrzyni_300_szt_klockow_bertus_poznan.html#gallery
Oglądaliśmy też konie na biegunach, żeby dziadkom "podpowiedzieć" co mają kupić na roczek, chcieliśmy takiego pluszaka a nie tradycyjnego konia i przeglądając allegro Tomek - fan fantasy i smoków - wybrał takiego smoka (trzaba go tu poszukać) http://www.allegro.pl/item961792897_piekny_duzy_kubus_puchatek_na_biegunach_super.html
też chcemy taki worek kupić, nawet podowiadałam chrzestnej ;-) a ten smok fajowy, jeszcze fajny jest byk, a reszta taka niewydarzona :-p
ivaz body bardzo ładne,ale ja staram się większość body kupować całe białe ponieważ nie prześwitują jakieś kolory przez jasne bluzki.
ja też tak robiłam ale zimą, a teraz chcę body kolorowe żeby mały łądnie wyglądał jak się go rozbierze z ciepła
Ja mam pytanie, wiem, że jeszcze lata nie ma :-D ale myślę przyszłościowo ;-) Jakie sandałki chcecie kupic?? Chodzi mi o piętke. Usztywniana czy już nie ?? Mam dylemat właśnie bo słyszałam że dzieci powinny nosic takie buty ze sztywną pieta do 3 lat
dobre pytanie jeszcze nie oglądałam sandałków, ale pewnie zabudowaną piętę zeźmiemy

My mamy sandalki z usztywniana pietka,skorzane.Pokazywalam je na ostatnich fotkach (takie biale w czerwone kwiatuszki).Dla takich malych dzieci sa glownie takie bo nawet jak latalam po sklepach za balerinami i ogladalam jednoczesnie buciki dzieciece (takie moje zboczenie;-)) to sandalki czy kosztowaly 20 zl czy 200zl dla takich malutkich dzieci to miaALY usztywniana pietke.No chyba ze sie kupi klapki lub z odkryta pieta.
ehh,uwielbiam te male buciki.

Jeszcze mialam napisac do Gosi-swietne czapki za super cene.Ja tez jestem dobrym lowca okazji.Mam taka "metode" wpadania na aukcje od 1 zl lub licytowania fajnych rzeczy tam gdzie nikt nie licytuje a aukcje bez konkurencji koncza sie smieszna cena:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

podbijam pytanie, nie zastanawiałm sięnad tym.

Smok już kupiony !! Tome był z ojcem i kupili, czeka u teściów do urodzin. Iśku, piszesz, że prócz smoka jeszcze byk fajny, właśnie teściowi się on spodobał i próbował tomka przekonać, ale tatuś jak postanowił tak zrobił - smok będzie :)

Do góry