reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

no to mi pomogłyście:-D:-D, co było do przewidzenia w końcu ilu ludzi tyle gustów
Dzisiaj weszłam na chwilke do H&M i nie da się wyjść z tego sklepu z pustymi rękoma, i znów nakupowałam szmat dla Zochy:tak:

reklama
marlena takie wielkie też były, ale Ada taka mała :tak: do Twojego Alana będą pasować :tak:

dziewczyny, mam nadzieję, że się nie obrazicie, ale w poprzedniej paczce którą zakupiłam są sandałki i one są na Adę za duże, o wiele za duże. Postanowiłam je sprzedać, bo do lata nie ma szans by noga urosła o 3 cm :szok: a na następne lato to już w ogóle po ptakach będzie. Fotki dam tu, a dla zainteresowanych link do aukcji na priv :tak:

Załączniki

• HPIM5552..jpg
    HPIM5552..jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 34
  • HPIM5553..jpg
    HPIM5553..jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 29
ivaz, ja stawiam na używkę, ale w dobrym stanie. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to w jednym buciku jak jest ten pasek z dziurkami widać jakieś tam ślady zapinania. Wkładka s środku ma ok 14 cm. rozmiar 5 co odpowiada naszemu 21-22.

Załączniki

• HPIM5555..jpg
    HPIM5555..jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 29
  • HPIM5554..jpg
    HPIM5554..jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 29
Zośka ma teraz 12 cm nóżkę, i trudno powiedzieć ile jej urosnie do lata. Z drugiej strony buty raczej wolę kupić nowe, choć te wyglądają świetnie

Ivaz, wg mnie 2 i 5 najładniejsze,;-)
MY też dziś byliśmy na zakupach. Kupilismy małej worek klocków, takich zwykłych KLOCKI W SKRZYNI 300 SZT. KLOCKÓW BERTUŚ POZNAN (962148511) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie w takim pudełku
Oglądaliśmy też konie na biegunach, żeby dziadkom "podpowiedzieć" co mają kupić na roczek, chcieliśmy takiego pluszaka a nie tradycyjnego konia i przeglądając allegro Tomek - fan fantasy i smoków - wybrał takiego smoka (trzaba go tu poszukać) PIĘKNY DUŻY KUBUŚ PUCHATEK NA BIEGUNACH, SUPER (961792897) - Aukcje internetowe Allegro jutro pewnie pojada z teściem do hurtowni spojrzeć czy jest a jak nie to się będzie zamawiało. Z moją mamą byłam juz oglądać rowerki dla Małej, i juz mam wybrany, upatrzony "ten nasz".
JHeszcze brakuje mi pomysłu co kupić Gosi od nas na prezent .... :confused:

No właśnie, nie wiadomo ile noga do lata urośnie, byliśmy dziś w dajśmanie (wybaczcie nie wiem jak to się pisze) i mieli promocję na niektóre modele letnich bucików - ja się napaliłam jak głupia, a Tomek mnie ściął, że to za wcześnie, bo noga urośnie i będzie po butach. W sumie ma racje, ale takie fajne sandałki po 19.99, aż żal nie wziąć :-p:-p:-p

taki "inny" no nie? ;-) my oboje w sumie fani świata fantasy, elfy, orki, demony, krasnoludy, trole, smoki to nasz świat; w domu mamy miecz półtora-ręczny, a u mojej mamy łuk długi klasyczny, w lato sobie z niego strzelamy do celu ;-);-)

reklama
madalenka skąd ja to znam, mam dwóch wielbicieli tego tematu w domu, a w rodzinie kuzyna, który co roku bije sie pod Grunwaldem

Do góry