reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Kornecki ma profilowaną wkładkę, oglądałam we wtorek półbuciki i miały, choć żadnych nie wybrałam bo mu stopa nie weszła...za wysokie podbicie...ehhh. dzisiaj jadę do Krakowa zamówić torta więc wstąpię do galerii i zobaczę co jest w smyku i daichmannie
mój Sebek też ma wysokie podbicie

oli.p kolor mamy braz z takim bezem tez

agnesiaa kwiatków nie zauwazyłam na tym zdjeciu :-D zapewniam Cie ze my nie mamy :-) wkładka jest profilowana

znalazłam dokładnie takie same tylko ze braz z bezem http://kornecki.com.pl/components/com_classifieds/adimages/20090120170118_9356c05f_1.jpg
o te fajni i moje kolorki braz i bez:tak:

Ivaz fajne sa te beretki:tak:
Szkoda ze nie mam dziewczynki;-):-D:-D

Buciki tez fajne...ja musze kupic mlodemu bo ma ta jedna pare a jjuz zniszczyl troche bo lazi w nic nawet po domu bo bez butow nie umie:-ptak sie przyzwyczail;-)....
A i po dworzu czesto bryka,teraz mu kupie dwie pary;-)i tez pewnie beda to Clarksy:tak:

Musze dla Szymka poszukac cos na allegro,bo tutaj kupic czapke to masakra

Te sa tez fajne dla dziewczynek tylko ciekawe czy uszka beda zakrywac?
http://www.allegro.pl/item930920948_sliczne_szydelkowe_czapeczki_nowe_wzory_i_kolory.html

Ostatnia edycja:
Magdalenka-narazie dopiero przelew zrobilam,oczywiscie jak plaszczyk przyjdzie dam znac.Chce by baba wyslala mi go priorytetem bo listy ekonomiczne ida do mnie...10 dni-2 tyg!Nie wiem co z ta moja poczta,jakos rzadko listonosze chodza.Plaszczyka juz sie nie moge doczekac.

Ciagle nie wiem co z nakryciem glowy.Berecik b.mi sie podoba tylko nie wiem czy nie bedzie...za cieply bo w koncu dziergany tzn za cieply wizualnie na marzec/kwiecien-bo to ze przewiew ma to ja wiem:tak:Mocniejszego odcienia zolci nie maja,bo pytalam,maja kolor musztardowy w innym typie berecika.Takze tu sie zastanawiam.

No,ale upatrzylam okazje z sukieneczkami letnimi-kiecki kupilam za...4,99zl (TUP tup)+ 9 zl przesylka wiec tanio.Ciesze sie bo polowalam na niebieska jakas.A tamte co wczesniej kupilam (bialop-czarna i rozowa sa boskie,zwlaszcza ta czarna:tak:).

Musze spadac,dlugie kilometry mam dzis do pokonania.Odwiedzam ciezarna przyjaciolke.Czemu wszyscy tak daleko ode mnie mieszkaja,ehh.

Załączniki

• sukieneczki..jpg
    sukieneczki..jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 37
Justyna to jest to samo co king z tymze duo jest na isofix, sprawdzcie czy macie w aucie zaczepy do isofixu, ogólnie romery to jedne najlepszych i najbezpieczniejszych fotelików na rynku, wiec ok, aha wybierzcie tapicerkę high line jest o niebo lepsza od classica.

Płaszczyk wysłałam poleconym priorytetem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry