reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja wszystkie rzeczy oddaje koleżankom (te bardziej wytrzymałe i w dobrym stanie) i nic nie sprzedaję, nie przyszło mi do głowy że taką kwotę można wyciągnąć z rzeczy po Hanusi:szok:
W kontekscie wózków: ja mam po starszej córce parasolkę peg perego pliko 3. Jak ktoś potrzebuje dużą komfortową porasolkę to polecam. Jest bardzo wygodna, zabudowana dobrze (pod kątem wiatrów i zimy), chyba największa z parasolek na rynku więc posłuży długo. W tym sklepie droga dosyć ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: PLIKO P3 COMPLETOLEKKA PARASOLKA 2010dostawa w Po

A jak ci się podjeżdza pod krawężnik tym wózkiem, bo ja jak kupowałam specerówkę brałam pod uwagę PP, ale wydawało mi się ze ciężko podbija, i zdecydowała się jednak na maclarena, choc PP bardzo mi się podoba

reklama
a ja nie oddaję ani nie sprzedaję ciuszków po Kubie, to moje pierwsze dziecko, wszystkie ciuszki kupuje mu nowe, a że planuję jeszcze jedną dzidzię, to zostawiam sobie, jeśli będzie drugi syn to się przydadzą ubranka, bo Kuba ma ich tyle, że nie zdąży ich zniszczyć ;-)

Też chciałam zostawiać ubranka po Adzie ale ich tak jest dużo, że nie mam gdzie tego trzymać. Zresztą fajnie jest mieć coś "nowego", jak będzie druga dzidzia to będzie mieć swoją wyprawkę. Zawsze jest szansa, że płeć będzie inna, więc może na nic się zda takie trzymanie ciuchów.

ja sprzedaje tylko część Kacprowej garderoby, bo też planujemy jeszcze jednego szkraba :) może się trafi ze będzie chłopiec :)) ale nie mam gdzie trzymać tych ubrań i po prostu muszę się z niektórymi rozstać choć robię to z wielkim żalem... ale z drugiej strony ile frajdy jest w samym kupowaniu tych ślicznych ubranek :)

Eve moja mama ma ogromny dom i strych więc trzymam u niej, a jeszcze mam brata, który ma córkę, a stara się o syna, zawsze coś się przyda, wiadomo, że niektóre rzeczy kupi się nowe, a niektóre już będą, a mój Kuba naprawdę ma tyle ubrań, że niektórych nawet nigdy nie miał na sobie, a już są za małe ;-)

iwona7510 - zapytaj znawcę allegro Sarę

ja po starszym pożyczyłam - niestety wróciły w ochydnym stanie....oczywiście tylko część, a jak coś mają pożyczyć te osoby którym pożyczyłam to po kilka ciuszków i z hasłem tylko pamiętaj oddaj bo chcę schować dla siostry itd....

ja dostałam taką nauczkę i już nie pożyczam
z dzieciaczkami u nas koniec - 2 wystarczy
ale ciuszki wolę zostawić siostrze, a nie dawać koleżankom, które i tak tego nie szanują

najśmieszniejsze było jak dalsza kuzynka zadzwoniła czy pożyczę jej koleżance (kuzynka urodziła 2 miesiące po mnie), bo ona jej pożyczyć nie może bo chce sobie zostawić ciuszki.... masakra ludzie mają pomysły - swoich nie pożyczą bo im szkoda, a od innych wołają....:sorry:

reklama
Do góry