reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja cały wczorajszy wieczór spędziłam przy allegro bo kończyły mi się aukcje z ubrankami po Marysi.Ze sprzedanych rzeczy mam prawie 800 zł.:-)Nie wszystko się sprzedało a cześć aukcji kończy się dzisiaj więc moze jeszcze parę złotych będzie.Z tego co się nie sprzeda +to czego jeszcze nie wystawiłam, zrobię zestaw.Zestawy się chyba tez całkiem dobrze sprzedaja(mam nadzieję).

Ja wszystkie rzeczy oddaje koleżankom (te bardziej wytrzymałe i w dobrym stanie) i nic nie sprzedaję, nie przyszło mi do głowy że taką kwotę można wyciągnąć z rzeczy po Hanusi:szok:
W kontekscie wózków: ja mam po starszej córce parasolkę peg perego pliko 3. Jak ktoś potrzebuje dużą komfortową porasolkę to polecam. Jest bardzo wygodna, zabudowana dobrze (pod kątem wiatrów i zimy), chyba największa z parasolek na rynku więc posłuży długo. W tym sklepie droga dosyć http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=631&<osCsid>

Ostatnia edycja:
mi się już żadne inne wózki nie podobają... tylko zooper... czasem się tak ma że jak coś w padnie w oko to nic innego się nie wybierze :) może w weekend pojedziemy oglądnąć go :)

reklama
KasiaBS ja też wszystko oddawałam za darmo,ale raz wystawiłam zestaw po starszej córce i sprzedał sie za 600zł więc stwierdziłam że większość ubrań będe sprzedawać, w końcu ja ich nie dostałam tylko dużo za nie płaciłam.Tym bardziej że kupuje same firmowe rzeczy ,które sa drogie.Mam już naszykowane zestawy po starszych dzieciach i muszę je wystawić.Powiedzcie mi tylko jeśli wiecie ,jak jak dodać dużo zdjec na allegro.Kiedyś mój m dodał przez fotosika ale tam dośc dużo trzeba za to zapłacić.Jest jakiś inny sposób zeby dodać wiele zdjeć za darmo?

Do góry