marlena021
Fanka BB :)
ja dostałam ciuchy od szwagierki ale jak były jakies ładne to nawet nie zakładałam bo bałam sie ze zniszcze a wiedziałam ze mam je oddac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, ja założyłam bloga na blogspot.com i tam wklejam zdjęcia do bloga, przechodzę na widok kodów html i kopiuję i wklejam w zakładkę z kodem html w allegro - potem przejście na edytor wizualny i poprawki estetyczne robię - najłatwiejszy sposób :-)KasiaBS ja też wszystko oddawałam za darmo,ale raz wystawiłam zestaw po starszej córce i sprzedał sie za 600zł więc stwierdziłam że większość ubrań będe sprzedawać, w końcu ja ich nie dostałam tylko dużo za nie płaciłam.Tym bardziej że kupuje same firmowe rzeczy ,które sa drogie.Mam już naszykowane zestawy po starszych dzieciach i muszę je wystawić.Powiedzcie mi tylko jeśli wiecie ,jak jak dodać dużo zdjec na allegro.Kiedyś mój m dodał przez fotosika ale tam dośc dużo trzeba za to zapłacić.Jest jakiś inny sposób zeby dodać wiele zdjeć za darmo?
ja to samo - zostawiam najfajniejsze a resztę albo oddałam kuzynce albo sprzedaję na allegro :-) nawet jak będzie dziewczynka to te wszystkie ciuszki się nadadzą, a mam też kilka ciuchów dziewczęcych - zostawiłam jak ktoś mi dał ;-) no i nie jestem za cukierkowymi ubrankami więc te po synku będa idealneja sprzedaje tylko część Kacprowej garderoby, bo też planujemy jeszcze jednego szkraba może się trafi ze będzie chłopiec ) ale nie mam gdzie trzymać tych ubrań i po prostu muszę się z niektórymi rozstać choć robię to z wielkim żalem... ale z drugiej strony ile frajdy jest w samym kupowaniu tych ślicznych ubranek
ja się z siostrą trochę wymieniałam - dawałam jej te za duże dla synka a ona mi te po swoim, ale sobie zwracamy, współpraca jest.ja nie lubię pożyczać czegokolwiek, nie pożyczam i to wcale nie jest egoizm
Też chciałam zostawiać ubranka po Adzie ale ich tak jest dużo, że nie mam gdzie tego trzymać. Zresztą fajnie jest mieć coś "nowego", jak będzie druga dzidzia to będzie mieć swoją wyprawkę. Zawsze jest szansa, że płeć będzie inna, więc może na nic się zda takie trzymanie ciuchów.