reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
jeśli chcesz taki fotelik, to czemu nie miałabyś skorzystać z okazji i dostać coś gratis, bylebyś nie kupowała fotelika dla rowerku :-p mój Kuba ma podobny rowerek, tylko nie mamy budki, a ma jakieś tam inne bajery, grające i ruszające się, nie wiem ile na nim pojeździ, ale na początek jest fajny bo ma podstawki na nóżki i poręcz, a co do fotelika to na razie się jeszcze nie zdecydowałam jaki, ale na 100% od 9-36kg

patrzcie jaka fajna oferte znalazlam, wlasnie mam kupowac fotelik i jestem zdecydowana na ten coneco zenith i rowerek dokladja gratis :szok:
CONECO ZENITH SEA 6 KOLORÓW+TRÓJKOŁOWIEC GRATIS (919001357) - Aukcje internetowe Allegro
Co prawda najpiekniejszy on nie jest(a wlasciwie to wies gra i spiewa:-D) ale ja juz wiem ze Majka akrat rowerka nie dostanie na roczek, a fajnie zeby miala taki jakis zwykly na poczatek... jak myslicie?
o ile sie nie myle to magdalenka chyba ma taki fotelik,ale pewnosci nie mam....jak dla mnie moze byc no i gratis fajny:tak:;-)

hej dziewczyny:-)
czy ktoras ma lub ma zamiar kupic fotelik na rower?nieldugo wiosna lato dla nas bedzie najlepsze wyjscie kupic cos takiego,wiec jesli ktoras ma juz doswiadczenie to prosze o rady czym sie kierowac i wogule wszytsko na ten temat mnie interesuje.

Gosia ja też mam zamiar kupić ten fotelik ale rowerek już mamy więc nie skorzystamy z tej oferty :) a co do siodełek n a rower, my mamy zamiar taki kupić i jak kupowaliśmy rowery 3 lata temu w decathlonie to właśnie tak z ciekawości oglądaliśmy te siedzenia. z tego co pamiętam to najlepiej jest jechać z rowerem i dzieckiem, żeby dobrze dopasować i do roweru i do dziecka, najważniejsze że jak posadzisz dziecko, jego główka miała oparcie, nie może tak sobie dyndać :) no i oczywiście pasy i dobre mocowanie do roweru, zresztą jak foteliki samochodowe muszą mieć jakieś atesty ale to może w googlach coś znajdziesz :)

Gosia-jezeli jestes pewna ze chcesz ten fotelik (ja tez taki mam i jestem zadowolona) to bym brala a rowerek potraktowala jako mily gratis:tak:Bo jezeli u innego sprzedawcy za podobna cene masz miec tylko fotelik to opewnie ze lepiej wziac z rowerkiem,najwyzej jak sie okaze kiepski to wymienisz kiedys n lepszy rowerek,albo ten sprzedasz.Ja kupilam fotelik w sklepie bo...niektore dziewczyny tu pisaly ze on "lata" (ah ta sila sugestii;-)) i balam si przez net.Ale w sumie ciesze sie bo moglismy sobie go zamontowac przed zakupem,nic nie lata (to pewnie zalezy od auta tez),fajny jest:tak:

Wozek tez w sklepie-moglidmy sobie nim pojedzic na placu przed sklepem,wieloma jezdzilam:)No i radze z wozkami ustalic mozliwosc zwrotu-wtedy mozna kupic i w razie czego zwrocic.

spadam do garow,dzis robie kluski leniwe z cynamonem-oczywiscie nie dla psa kielbasa-bo ja na diecie wiec tylko mezus zje a ja co najwyzej ze 3 kluski.A jutro odwiedzam przyjaciolke i z uwagi na moja (i jej) diete mamy siedziec przy koktailu bananowym i owocach;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobrze, że madzik nie widzi tego zoopera bo by znów marudziła że żałuje że go nie kupiła. oli_p - to bardzo fajny wózeczkek, opinie sa o nim świetne, napewno warto go kupić :tak:

hehe a właśnie że widzę:-D:-D:-D:-D tak tak wiem marudze:-p
zastanawiam się czy nie opchnąć na wiosnę i nie kupić tańszego zoopera;-)

przy okazji znalazłąm takie aukcje jakby ktoś chciał maclarena
http://allegro.pl/item931087767_maclaren_xlr_z_fotelikiem_recaro_rozowo_brazowy.html
http://allegro.pl/item931121901_maclaren_xlr_zielono_brazowy_jak_nowy.html

Ostatnia edycja:
ja bym w wozkach polecala tez patrzec jak sie klada do spania-mimo ze julit chodzi to czasem lubi drzemke uciac.

reklama
madzik, oooosz ty :tak: Jak mówi powiedzenie, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal, miałam na myśli, że będziesz znów żałować jak tego zoopera zobaczysz :-D
Jak dla mnie o 1000 razy lepszy niż maclaren z wyglądu :tak:

Do góry