reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

maniulka aż specjalnie poszłam oglądnąć te nasze adidaski i muszę powiedzieć że mają dość sztywną tą piętkę, może nie aż tak sztywną jak zimowych (Kornecki) ale jednak jest, u nas jest duży problem z butami, bo Kacper ma strasznie wysokie podbicie i szeroką stopę ( takie małe pączuszki) co powoduje bardzo ciężko kupić na niego jakieś buty

reklama
zgadzam się z maniulką pumy, adidasy itp to są buty dla starszych dzieci, nie mają odpowiednio wyprofilowanej wkładki. Ja pierwsze buty dla Zosi kupiłam w Ecco, wiem ze to sa buty na pewno zdrowe dla małej stópki. Z tego co wiem niezłe są w daichmanie buty marki elephanten, clarks, geox, bartek, promigi, superfit, mrugała, befado, ale to są szmaciaki. Trzeba szukać na wyprzedażach, niestety dobre buty sa koszmarnie drogie:-(

co do wkładek, to można dokupić albo zrobić na zamówienie, u nas robią w sklepie ortopedycznym, moje nike nie są za sztywne, ale adidasa są i są nawet takie podwyższone do kostki, a poza tym chciałabym jeszcze jakieś takie buty właśnie dobre, żeby oddychały, miały odpowiednią podeszwę, wkładkę i usztywniony zapiętek, tylko nie wiem z jakiej firmy najlepiej szukać

Ja dziewczyny chciałam wrócić na moment do tych wózków nieszczęsnych :) naolądałam się tego, że głowa boli, znalazłam taki o to wózek, który mnie straaasznie urzekł, przede wszystkim tą budką, która nie dość że duża to jeszcze mozna tył całkiem odpiąć i zostaje tylko taka siateczka, takie rozwiązanie mamy w obecnym wózku i sprawdziło się w te największe upały, ale chciałam zapytać czy znacie jakieś opinie na temat tego wózka
Wózek ZOOPER WALTZ 7,7 kg+FOLIA+TACKA+OKRYCIE+KUR (932371761) - Aukcje internetowe Allegro

a co do butów to godne polecenia są też buty firmy Kornecki, to nasza polska firma i buciki są naprawdę dobrze zrobione, ze skórki, z wkładkami i zapiętkami :)

Ostatnia edycja:
jest jeszcze taki i składa się w parasolkę i cena naprawdę jakaś rozsądna, może uda mi się mojego przekonać :) ale chyba pojedziemy go obejrzeć :), sprawdziłam gdzie można go dostać i sa 3 sklepy w krakowie :)
Wózek spacerowy Zooper Hula 2010: Sklep Internetowy Baby Fant

a buty kupowałam tak o 1 cm większe, tzn wyciągnęłam wkładkę i postawiłam na niej stopkę żeby zobaczyć jaka różnica, zazwyczaj wkłada sie palca i takie sie kupuje

reklama
Dobrze, że madzik nie widzi tego zoopera bo by znów marudziła że żałuje że go nie kupiła. oli_p - to bardzo fajny wózeczkek, opinie sa o nim świetne, napewno warto go kupić :tak:

Do góry