reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

maniulka aż specjalnie poszłam oglądnąć te nasze adidaski i muszę powiedzieć że mają dość sztywną tą piętkę, może nie aż tak sztywną jak zimowych (Kornecki) ale jednak jest, u nas jest duży problem z butami, bo Kacper ma strasznie wysokie podbicie i szeroką stopę ( takie małe pączuszki) co powoduje bardzo ciężko kupić na niego jakieś buty

reklama
zgadzam się z maniulką pumy, adidasy itp to są buty dla starszych dzieci, nie mają odpowiednio wyprofilowanej wkładki. Ja pierwsze buty dla Zosi kupiłam w Ecco, wiem ze to sa buty na pewno zdrowe dla małej stópki. Z tego co wiem niezłe są w daichmanie buty marki elephanten, clarks, geox, bartek, promigi, superfit, mrugała, befado, ale to są szmaciaki. Trzeba szukać na wyprzedażach, niestety dobre buty sa koszmarnie drogie:-(

co do wkładek, to można dokupić albo zrobić na zamówienie, u nas robią w sklepie ortopedycznym, moje nike nie są za sztywne, ale adidasa są i są nawet takie podwyższone do kostki, a poza tym chciałabym jeszcze jakieś takie buty właśnie dobre, żeby oddychały, miały odpowiednią podeszwę, wkładkę i usztywniony zapiętek, tylko nie wiem z jakiej firmy najlepiej szukać

Ja dziewczyny chciałam wrócić na moment do tych wózków nieszczęsnych :) naolądałam się tego, że głowa boli, znalazłam taki o to wózek, który mnie straaasznie urzekł, przede wszystkim tą budką, która nie dość że duża to jeszcze mozna tył całkiem odpiąć i zostaje tylko taka siateczka, takie rozwiązanie mamy w obecnym wózku i sprawdziło się w te największe upały, ale chciałam zapytać czy znacie jakieś opinie na temat tego wózka
Wózek ZOOPER WALTZ 7,7 kg+FOLIA+TACKA+OKRYCIE+KUR (932371761) - Aukcje internetowe Allegro

a co do butów to godne polecenia są też buty firmy Kornecki, to nasza polska firma i buciki są naprawdę dobrze zrobione, ze skórki, z wkładkami i zapiętkami :)

Ostatnia edycja:
jest jeszcze taki i składa się w parasolkę i cena naprawdę jakaś rozsądna, może uda mi się mojego przekonać :) ale chyba pojedziemy go obejrzeć :), sprawdziłam gdzie można go dostać i sa 3 sklepy w krakowie :)
Wózek spacerowy Zooper Hula 2010: Sklep Internetowy Baby Fant

a buty kupowałam tak o 1 cm większe, tzn wyciągnęłam wkładkę i postawiłam na niej stopkę żeby zobaczyć jaka różnica, zazwyczaj wkłada sie palca i takie sie kupuje

reklama
Dobrze, że madzik nie widzi tego zoopera bo by znów marudziła że żałuje że go nie kupiła. oli_p - to bardzo fajny wózeczkek, opinie sa o nim świetne, napewno warto go kupić :tak:

Do góry