reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve a to twój obecny wózek ci nie wystarcza??
A ten slalom z przekładanym siedziskiem, .... super ...to będzie teraz prawie idealny wózio :tak::tak:

reklama
Eve fakt tez nie lubię chicco i graco bo to takie plastikowe wózki
A mnie się znów wygląd maclarena podoba duży plus za klasykę, bez udziwnieńm no i funkcjonalność dla mnie najważniejsza, miał wszystko czego potrzebowałam, ale ile ludzi tyle gustów, nie to ładne co ładne ale to co się komu podoba

Mi sie maclaren nie podobał dopóki nie zobaczyłam tego koloru ,który mam.Teraz uwazam je za bardzo fajne wózki.Ale majac maclarena najlepiej miec tez drugi wózek taki na zimę.Co do chicco i graco to uważam podobnie, gdzies słyszałam o nich opinie, że to taki plastik-fantastik.A ten nowy slalom jak dla mnie to super,fajny ma tez kolor, lubie całe czarne wózki lub czrny a buda w innym kolorze.Fajna jest tez nowość w teutoni że można wybierać kolory każdej czesci jak sie chce. http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=16&products_id=1157&<osCsid>

Iwona fajna ta teutonia, napewno dobrze się prowadzi, jej wadą jest waga, ale jak ktoś nie musi dzwigać to wózek wart polecenia, ja niestety mieszkam na 3 piętrze bez windy i szukałam lekkich wózków, a zarazem w miarę duzych i komfortowych zarówno dla mnie jak i dziecka, wybór padł na slaloma i maclarena

maclareny-co do jakosci to nawet nie zamierzam zaprzeczac ze pewnie sa dozywotnie:-D ale co do wygladu to jak dla mnie slabo,tzn tak sobie,niech juz bedzie ze tak sobie:tak:
Trojkolowce znow przemilcze-dla mnie jedno i to samo skojarzenie,ale wiem z duzo osob jst z takich wozkow zadowolonych:tak:
Aaa,co do Ramatti Opal bo ktoras z was go wklejala to przypomnialam sobie
ze widzialam o na zywo i byl dosc fajny.Ja bym nie kupila bo za ciezki ale tak to byl OK;-)
Polecic moge wozeczek,ktory Ivaz mi polecila-w realu nie byl taki jak myslalam ale zly tez nie byl (taki na 4 w skali od 1 do 6) czyli PP aria oh.Na pewno leciutki i tylne kola dobrze amortyzuja bo to mi w oko wpadlo.Tyle ze dziwny system rozkladania oparcia do spania,ale mysle ze mozna to przetrawic.Miotlica,ty chcialas w okolicach 500 zl wiec jak znalazl:
http://www.allegro.pl/item897658331_wozek_peg_perego_aria_oh_super_lekki_3_kolory.html

Ja pierwszy wóżek kupiłam bo był ładny (tzn mnie się podobał) a później plułam sobie w brodę, ze pogardziłam brzydką emmaljungą na rzecz ładnego wg mnie jedo vedi i to był błąd bo kupiłam badziew i wcale nie był taki tani, całe szczęście szybko go opyliłam.
Drugi wózek kupowałam (tj dziadkowie zasponsorowali) dla wygody dziecka i mojej, a maclaren spełniał wszystkie moje wymagania, zaś slalom trójkołowy (oj też mi się trójkołowce nie podobały) przebija wszystki wózki czterokołowe jakie miałam okazje prowadzić włączając maclarena.
A gusta są różne ja lubię maclarena za ponadczasowość, zresztą firma cybex najpierw zajmowała się dystrybucją maclarenów, potem skopiowała wózek i zeby się czymś wyróżnić musieli zmienić wzornictwo, ale ten cybex dla mnie to szczyt kiczu CYBEX |car seats, prams, pushchairs, baby carriers, niektóre maclareny w wersjach limitowanych tez nie lepsze. Całe szczęście, że teraz mamy taką szeroką gamę wózków i każda z nas znajdzie coś dla siebie.
Ja bardzo lubię temat wózkowy, ale moja Zocha nie za bardzo, pewnie na wiosnę wózek pójdzie w odstawkę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ivaz fakt każdemu się co innego podoba, wg mnie ten cybex co go pokazałaś jest milusi ;-)
a np mój Tomus stwierdził "eee tandeta";-):-)

ivaz , ja właśnie dlatego mam emmaljunge.Przy trzecim dziecku to już wiedziałam że muszę patrzec na wygode a nie na wygląd wózka.I emma jest dla nas idealna.

reklama
Do góry