reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Magdalenka rzeczywiście paskudy!
A ja powoli zaczynam kompletować letnią garderobę dla Zośki, jeszcze teraz dużo ludzi nie licytuje i moża znaleźć coś fajnego, pewnie za jakiś miesiąc-dwa będzie wysyp letnich łaszków, ale na razie wyłowiłam to
__NEXT DWU-PACK SUKIENKI W PASECZKI LATO 86CM (893281678) - Aukcje internetowe Allegro
___GEORGE TUNIKA+JEANSOWE RYBACZKI KWIATUSZKI 86CM (891407758) - Aukcje internetowe Allegro
WIOSNA/LATO 2010 - next super ogrodniczki w kratk (888439712) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT sukienka-tunika+ bluzeczka 86 cm (893218585) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny a kiedy zamierzacie wstawiać letnie ubranka z zeszłego roku na allegro???

Ivaz-ja chyba w lutym bo sama kupowalam na zas,zanim sie sezon zaczal.Ale ta niebieska sukienusia w paski sliczna,taka tuniczkowa-bomba!

Tyle mam zakupow ubrankowych Julity do pokazania ale nie mam jak sciagnac fot a czytnik kart dopiero dzis zamowilam na allegro.No nic,jak przyjdzie to wkleje:tak:

Ja się dopiero rozkręcam, w zeszłym roku nakupowałam jej sukieneczek jak głupia, a okazało się ze włożyłam pare razy bo mi się wydawało ze jej w tym nie wygodnie, ciągle tarmosiła te kiecki, podwijały jej się, spodenki były wygodniejsze.
W tym roku to już chodząca panna będzie, ba nawet biegająca, :tak:więc sukieneczki mam nadzieję ze zdają egzamin i chyba trzeba bedzie mieć wiecej ubrać bo takie dziecko już inaczej sie brudzi niż niemowlak w wózku,więc trzeba się zaopatrzyć;-)

ivaz śliczne rzeczy kupiłaś.Ja kupiłam już trochę ubranek letnich w tamtym roku na letnich wyprzedazach.Porobie zdjęcia i wam pokaże.A ubranka po Marysi wstawie tak gdzieś luty-marzec.

To juz koniec o wozkach???Hej,ja tu chce przyjaciolce rodzacej niedlugo doradzic co ma kupic:tak:Juz upatrzylyscie swoje modele-jakie?

reklama
Saro na tym forum wózkowym (kiedyś wklejałam link) dziewczyny dobrze pisza o wózku wielofunjcyjnym jedo fyn 4ds, ja co prawda miałam tez jedo, ale inny model i nie byłam zadowolona,ale ten wymieniony wyzej podobno jest niezły i cena tez ok

Do góry